Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Έχω άλλωστε πει παλιότερα πως προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω ενώ δεν μου περισσεύουν για να ψωνίσω από μαγαζιά της γειτονιάς.
Η άποψη μου εδώ στο καφενείο της παρέας μας, είναι πως καλύτερα να πληρώσω το Einhell (πχ) στο μαγαζάκι της γειτονιάς και 30-40 περισσότερα, παρά στον κύριο Λιδλ (επίτηδες το έγραψα Ελληνικά).

Υπάρχει και το θέμα της εγγύησης. Το μαγαζάκι της γωνίας δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα, ενώ σε μια μεγάλη αλυσίδα μπορεί να λύσεις το θέμα σου.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Εγώ ακόμη δεν καταλαβαίνω επειδή είμαι και λίγο χαζουλης μάλλον.
Ποιος να καταλάβει την ανάγκη ποιου?
Νομίζω εξαντληθηκε αυτο το θέμα

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καθώς επίσης και σε αυτό θέλω μια εξήγηση.
Και γώ θέλω πολλές εξηγήσεις. Δεν πιστεύω όμως να τις πάρω ποτέ... Ας το όπως είναι νομίζω.

Κάποιας είπα σήμερα: "κοίταξε αυτόν! Τέλειος κλαρινογαμπρός είναι". Και τότε αυτή με ρώτησε "τι θα πει κλαρινογαμπρός". Και γώ της είπα: "χάθηκε η ουσία της φρ-άσης.... ΑΘΑΝ-ΑΣΗΣ"...

Το τι θελεις Θαναση φροντισε να το μαθεις.

Εδω δεν εισαι μονος σου και τα λεγομενα σου κρινονται οποτε θελω ξαναλεω μια εξηγηση.

Στελνεις το μελος Madpax στο καλο ειρωνικα?????

maxresdefault.jpg

ψιτ δικε μου.. σε παω αμα λαχει να πουμε

;););););)

Βρε enduras, o τύπος αποφάσισε να μας βάλει στο "ignore list" αν κατάλαβες. Τι θέλεις δηλαδη? να βάλω τα κλάματα? Η ζωή συνεχίζεται φιλαράκι! Με ζάχαρη η χωρίς!

Βρε enduras, o τύπος αποφάσισε να μας βάλει στο "ignore list" αν κατάλαβες. Τι θέλεις δηλαδη? να βάλω τα κλάματα? Η ζωή συνεχίζεται φιλαράκι! Με ζάχαρη η χωρίς!

Με αφορμή το ποστ σου αν δεν το κατάλαβες.

Μη χαλαμε τις καρδιες μας βραδιατικα παιδες. Ας το εκτονωσουμε το θεμα.
Παρεξηγησεις γινονται και με την παραμικρη αιτια. Αν υπαρχει καλη προθεση να παμε παρακατω, αυτο μετραει.

Ε πρόβλημα του. Μην μου ζητάτε και τα ρέστα και απο πάνω. Θα μπορούσε και εκείνος να με ρωτήσει τι δεν κατάλαβε η τον πείραξε να το συζητήσουμε. Δεν το έκανε όμως. Ας πάει στο καλό. Τι άλλο να κάνω δηλαδή? Ποτέ μην κτυπάς μια πόρτα κλειστή....

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ρε συ Μπαμπη οτι σε σκεφτομουν. Εχω να σε "δω" μερες και λεω που χαθηκε αυτος :)
Ολα καλα?

Αγάπη, όλα (σχεδόν) καλά... Θα μπορούσε και καλύτερα... Όχι προσωπικά, για το χώρο μιλάω. -bye-

Ε πρόβλημα του. Μην μου ζητάτε και τα ρέστα και απο πάνω. Θα μπορούσε και εκείνος να με ρωτήσει τι δεν κατάλαβε η τον πείραξε να το συζητήσουμε. Δεν το έκανε όμως. Ας πάει στο καλό. Τι άλλο να κάνω δηλαδή? Ποτέ μην κτυπάς μια πόρτα κλειστή....

Ειπαμε να αλλαξουμε κλιμα...

Τι εγινε Aθαναση? Δεν περιμενες δεμα απο τη FedEx σημερα? Hρθε τελικα η κατεληξε σαν το τρυπανι? :)))

Μπάμπη αγάπη μου είχα ένα φιλαράκι εκεί που είμαστε μαζί φαντάροι στο Άκτιο...οδηγός αυτός την περίοδο του πολέμου (το 74 ρε ...όχι στον στον 2ο ΠΠ).
Καπνοπαραγωγός ο πατέρας του, είχαμε πάει σπίτι του με το υπηρεσιακό τζιπ :flipout: και είχα πάρει πράμα.
Δυστυχώς ο φίλος έπεσε ένα Ρεο που ήταν μέσα στην πλαγιά και ακρωτηριάστηκε ...άστα δράμα ...νέο παιδί !!!

Καλησπέρα.

Παιδιά θέλω να φτιάξω DIY καλώδιο για τα ακουστικά (και όχι μόνο) και ψάχνω να βρω paracord , ελληνηστί αρτάνη.
Το θέμα είναι ότι απο ελλάδα ότι υπάρχει στο internet σχεδόν κατά 99% αναφέρεται στο #550 (type III - 4mm). Εγώ χρειάζομαι μικρότερα μεγέθη δηλαδή type 1 (# 95) με διάμετρο 1.85-2 mm και #425 (3mm).
Εχω βρει 1-2 καλά και γνωστά αμερικάνικα site (πχ http://paracordgalaxy.com/) αλλά τα μεταφορικά είναι αρκετά (14 $).
Ψάχνω για Αθήνα κάνα κατάστημα αν γνωρίζει κανείς . Αλλιώς θα πρέπει να πάρω διαδικτυακά.

@ karmen1983 : Διάβασα το άρθρο που έχεις γράψει στο thelab.gr σχετικά με sleeves κτλ ("Να sleeve κανείς ή να μη sleeve;") , πραγματικά πολύ καλό.
Έχεις καμιά ιδέα για Αθήνα , εκτός απο τα διαδικτυακά που γράφεις στο Post???

Απορια....... Αρτανη δεν ειναι το σκοινακι που εχουν τα αλεξιπτωτα (τουλαχιστον ετσι θυμαμαι απο φιλο στη 1η ΜΑΛ);
Τι εχει να κανει με καλωδια;
Εκτος αν κολλαμε επανω στο σκοινακι το καλωδιο για να μην κοβεται απο τα τραβηγματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Στο καλό.

Για να μπορείς να γράφεις κάποιοι πληρώνουν αυτό το χώρο, ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς, οπότε οι ειρωνίες στην παρέα σου και στους γνωστούς σου.
Φυσικά πίσω από το πληκτρολόγιο, γιατί στην πραγματική ζωή δεν θα το τολμούσες καν...
Το τι θα βάλω ή όχι στη λίστα είναι δικό μου θέμα, μυγιάστηκες και σφίχτηκες όμως, όπως και σαν καλό ψαράκι τσίμπησες, πήρες την απάντησή σου το λοιπόν και επειδή γνωρίζω προσωπικά πολλά μέλη εδώ μέσα που καταλαβαίνουν πως έγραψα ότι έγραψα, και τα σέβομαι απεριόριστα, το σταματάω εδώ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Για να μπορείς να γράφεις κάποιοι πληρώνουν αυτό το χώρο, ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς, οπότε οι ειρωνίες στην παρέα σου και στους γνωστούς σου.
Φυσικά πίσω από το πληκτρολόγιο, γιατί στην πραγματική ζωή δεν θα το τολμούσες καν...
Το τι θα βάλω ή όχι στη λίστα είναι δικό μου θέμα, μυγιάστηκες και σφίχτηκες όμως, όπως και σαν καλό ψαράκι τσίμπησες, πήρες την απάντησή σου το λοιπόν και επειδή γνωρίζω προσωπικά πολλά μέλη εδώ μέσα που καταλαβαίνουν πως έγραψα ότι έγραψα, και τα σέβομαι απεριόριστα, το σταματάω εδώ...

Ακριβώς το τί θα βάλεις στη λίστα είναι δικό σου θέμα. Εμπρός συμπλήρωσε την λίστα σου ελέυθερα. Εμάς τι μας το λές?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εντωμεταξύ έχει δίκαιο ο Χιώτης. Κάπου πρέπει να το κόψουμε αυτό και να αφήσουμε το νήμα να προχωρήσει.