Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ο χωρος του Ισαία ειναι.

Νεκ σου βγαζω το καπελο που το ανακαλυψες βρε θηριο,σαν εμφανιση δεν ειναι τιποτα σπουδαιο η Αλιζε πως την λενε,αλλα απο θηλυκοτητα σκιζει,καμια φορα η μετρια εμφανιση αλλα με σεξαπηλ,βαζει κατω μια κουκλα που δεν διαθετει την αναλογη τσαχπινια.
Σωτο επιτηδες εβαλες αυτο το αβαταρ μες την Σαρακοστη και μας κολαζεις,καλα σου λεει ο Μιχαλης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Νεκ σου βγαζω το καπελο που το ανακαλυψες βρε θηριο,σαν εμφανιση δεν ειναι τιποτα σπουδαιο η Αλιζε πως την λενε,αλλα απο θηλυκοτητα σκιζει,καμια φορα η μετρια εμφανιση αλλα με σεξαπηλ,βαζει κατω μια κουκλα που δεν διαθετει την αναλογη τσαχπινια.
Σωτο επιτηδες εβαλες αυτο το αβαταρ μες την Σαρακοστη και μας κολαζεις,καλα σου λεει ο Μιχαλης

... μέτρια εμφάνιση ... :violent-smiley-030:

alizee-wearing-a-white-shirt.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Την alizee βρε, παλια μου γκομενα...

:flipout:

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Θέλω να ευχαριστήσω την Αγάπη για τα εργαλεία που μου δάνεισε και τον Μιχάλη (Χιώτη) για τις πληροφορίες.
Να είστε καλά και καλά μαστορέματα.

Στην υγεια σας κυριακο και αχχιλες!!
Κυριακο ποτε θα κανουμε καμμια μαστοροσυναξη;

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Και παίζει και κρητικά live!!!!
Στην υγεία σας συντεκνοι!!!!!!

Ζαχαρη!!Και ο Αχιλλεας με το καταλληλο μπλουζακι!Βρε μπας και ειναι και "σιδερωμενος";;Χαιρετισματα!

Στην υγειά σας!!!
Πάντα να περνάτε καλά και να γελάτε!!

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Βρε μη το κακολογάτε το παιδί, ήπιε νερό και φούσκωσε η κοιλιά του!!!

Ήρεμα με τις ρετσίνες μην κάνεις κεφάλι!!!!