Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μονο κρασι γλυκο πινω σα φιδι. Τα αλλα δεν τα πολυκανω κεφι, αναλογα την περιπτωση βεβαια.

...το Πασχα με βλεπω να κατεβαινω για 2-3 μερες.

Ρε παιδια εχω ενα skill που το εχω βαλει και αγγελια ... Λεω αν αξιζει να αλλαξω τα στοιχεία της μπαταρίας με καινούργια και να το κρατησω ? πειτε καμια ιδεα .... Μιας και με τα ηλεκτρονικά δεν εχω μεγαλη εξοικείωση ειναι εύκολο να τα αλλαξω ?

Ρε παιδια εχω ενα skill που το εχω βαλει και αγγελια ... Λεω αν αξιζει να αλλαξω τα στοιχεία της μπαταρίας με καινούργια και να το κρατησω ? πειτε καμια ιδεα .... Μιας και με τα ηλεκτρονικά δεν εχω μεγαλη εξοικείωση ειναι εύκολο να τα αλλαξω ?

Ρώτα την Αγάπη Karmen1983. Το κατέχει το άθλημα.

Δυστυχως οχι μονο δεν ειναι ευκολο αλλα και λιαν επικινδυνο εαν δεν κατεχεις εξαιρετικα καλα τι κανεις και ιδιως με το θεμα των κολλησεων των επαφων των μπαταριων λιθιου.

Δες αν υπαρχει στο ebay battery pack του skil. Eδω βρηκα για μενα battery pack ενος makita που εχει καταργηθει σαν μοντελο εδω και καμμια δεκαρια+ χρονια.

Λες ?? .... Θα δω καλυτερα ... Αν αλλάξουν οι μπαταρίες ισως και να αξιζει να το κρατησω

Εγώ είδα το "γαμπροί για πούλημα". Δεν ήταν καλό.

Καλημερα και καλη σας εβδομαδα κυρια μου και κυριοι !

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Καλημέρα και καλη εβδομάδα να έχουμε :)

Ωραίος καιρός για δουλίτσες σήμερα. Τελείωσα σχεδόν με το μικρό μου εργαστήριο αλλά δεν έχει άλλα μαστορέματα σήμερα.
Είναι μέρα αφιερωμένη στη φωτογραφία για μένα :D

Ωραια μερα.
Κλαδεμα φυτεμα σκαψιμο μαγειρεμα επισκευες τοιχοποιίας
Επισκευες στα σπασμενα playmobil batman superman spiderman lightsaber flash wonderwoman wolverine thor iron man hulk
Αναζητηση και ανασυσταση τουβλακιων πακετων lego
ξεχωρισμα παιχνιδιων για δωρεα