Καλημέρα και καλη εβδομάδα να έχουμε
Ωραίος καιρός για δουλίτσες σήμερα. Τελείωσα σχεδόν με το μικρό μου εργαστήριο αλλά δεν έχει άλλα μαστορέματα σήμερα.
Είναι μέρα αφιερωμένη στη φωτογραφία για μένα![]()
φωτογραφίες μόλις μαζευτεί πλήρως γιατί ακόμα επικρατεί χαμός. Οριστε μία φώτο απο τη μοναδική πλάτη που είναι έτοιμη. Ολα τα υπόλοιπα στο αντίστοιχο θεμα ΟΤΑΝ τελειώσω![]()
Καλημερα πατριδα!Καλη εβδομαδα να εχουμε!
Μη το γελάς με τη πολυστερινη. Μια χαρά κάνει για βασούλες για τα διάφορα μπλιμπλικια του dremel και του κολωνάτου
Και μέσα σε όλο το χαμό που προκάλεσα πρέπει να βρω που είναι όλα αυτά που λείπουν απο τη βασούλα :slapface:
Νίκο, τα χόρτα μήν τα πετάξεις. Ξέπλυνε και βάλε τα σε ένα αποχυμωτή. Δεν υπάρχει πιό θρεπτικο συστατικό ! Κλείσε μύτη και πιές 1 ποτήρι σαν αρχή !
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αν δείς την πλάτη που ετοιμάζω εγώ! Με φθηνή πολυστερίνη 100% ! Πώς είναι αυτό δυνατόν? Θα σε κρατήσω σε αγωνία για μερικές ημερούλες ακόμα.
Έλα βρε φίλε Πανουργιά !
Ενας γεροντας γειτονας 92 χρονων που με βλεπει με το στριφτο, μου λεει να πινω μαιντανοζουμο καθε πρωι, οπως και αυτος που (συνεχιζει και) καπνιζει.)
O πατέρας μου (Θεός σχωρέστον) έπινε από αυτό το χυμό, δεν κάπνιζε και δεν έπινε πάντα πρόσεχε τι έτρωγε, ήταν αδύνατος και δουλευταράς και έφυγε στα 78 του από νεφροπάθεια....παλιά που ζούσα στο πατρικό μου είχα δοκιμάσει και εγώ μία φορά το ζουμί αυτό....και αποτοξινώθηκα από τον εμετό που έκανα αμέσως μετά....Ειναι οτι καλυτερο για την αποτοξινωση του αργανισμου.
Παρε ενα ματσο και βρασε το σε 1,5 λιτρο νερο και πινε καθε μερα 2 ποτηρια.
Ενας γεροντας γειτονας 92 χρονων που με βλεπει με το στριφτο, μου λεει να πινω μαιντανοζουμο καθε πρωι, οπως και αυτος που (συνεχιζει και) καπνιζει.)
Ειναι οτι καλυτερο για την αποτοξινωση του αργανισμου.
Παρε ενα ματσο και βρασε το σε 1,5 λιτρο νερο και πινε καθε μερα 2 ποτηρια.
Αυτό με το λεμόνι και το μέλι κανέλα, είναι πραγματικά φάρμακο!Μαιντανο τρωω μονο μεσα στο σουβλακι)
Ποση ωρα να το βρασω Κυριακο? Μαζι με τα κοτσανια?
Παντως παιδια, δεν ξερω αν οφειλεται στο ροφημα αλλα -χτυπα ξυλο- την εχω γλυτωσει απο κρυωμα/γριπες για 2 χειμωνες τωρα εδω που ειμαι.
Καθημερινα, μισο μεγαλο η ενα μικρο λεμονι σε μισο ποτηρι χλιαρου νερου με μια κουταλια μελι, σκονη κανελα, και μια μυτια μαγειρικη σοδα. Τα ΣΚ πορτοκαλαδα χυμο.
Μαιντανο τρωω μονο μεσα στο σουβλακι)
Ποση ωρα να το βρασω Κυριακο? Μαζι με τα κοτσανια?
Παντως παιδια, δεν ξερω αν οφειλεται στο ροφημα αλλα -χτυπα ξυλο- την εχω γλυτωσει απο κρυωμα/γριπες για 2 χειμωνες τωρα εδω που ειμαι.
Καθημερινα, μισο μεγαλο η ενα μικρο λεμονι σε μισο ποτηρι χλιαρου νερου με μια κουταλια μελι, σκονη κανελα, και μια μυτια μαγειρικη σοδα. Τα ΣΚ πορτοκαλαδα χυμο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.