Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

αμάν άρα έχεις αρχίσει να γίνεσαι επικίνδυνος έτσι ; χαχαχαχα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα Νεκτάριε !

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

αμάν άρα έχεις αρχίσει να γίνεσαι επικίνδυνος έτσι ; χαχαχαχα

Καλημέρα Νεκτάριε !

Εσύ μην φοβάσαι...

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημερα! Περασα το πρωι ενα κοματι κοντρα πλακε 24 χιλ (12+12 κολλημενο) απο το ρουτερ. Το μπιτ ηταν αυτο
eaf2b7b63f3337b6c709311c381691a5.jpg
και επρεπε να φτιαξω διαμπερεις αυλακωσεις.

Ειναι σωστο που ζοριστηκε το ρουτερ και εβγαιναν καπνοι;

Αρπαξε μεχρι κ η επιφανεια αλουμινιου
9f4c7833462f14579ea0070f49607714.jpg

Καλημέρα! Κατά πάσα πιθανότητα το ζόρισες πιο πολύ απ'ό,τι έπρεπε. Το μυστικό για μακροζωία στα bit και το router, καθώς και σωστά κοψίματα είναι η υπομονή: πολλαπλά ρηχά περάσματα και όχι πίεση στο κομμάτι του ξύλου.

Εχεις δικιο αλλα δε το ζορισα καθολου.. μαλακα, σιγα σιγα κ μπρος πισω να ξεστουμπωνει. Επειδη το μπιτ ειναι του λιντλ αυτο που νομιζω εγω ηταν πολυ χοντρο το ξυλο για το μπιτ αυτο. Αν ηταν καλυτερης ποιοτητας νομιζω δεν θα αναβε το μεταλλο τοσο ευκολα

Τη διαμπερή αυλάκωση την έκανες με ένα πέρασμα, έστω και αργό? Α ναι, τότε και πάλι το bit κλήθηκε να αφαιρέσει αρκετή ποσότητα ξύλου (24χιλ ύψος), κι αν είχε και κόλλα ανάμεσα στα φύλλα του κόντρα πλακέ τότε το έργο του έγινε ακόμη πιο δύσκολο.

Ναι μονοκοματα. Ουτε που μου περασε απο το μυαλο να το ανοιξω σταδιακα.. Δε πειραζει γιαυτο ρωταμε για να μαθαινουμε ;)

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ναι μονοκοματα. Ουτε που μου περασε απο το μυαλο να το ανοιξω σταδιακα.. Δε πειραζει γιαυτο ρωταμε για να μαθαινουμε ;)
Αυτό ήταν το λάθος, να το περνάς 2-3 φορές μέχρι το τελικό βάθος.

Ευχαριστω παιδια! Τωρα εβγαλα κ το κοπτικο! Το πηρα στη μασχαλη απ οτι φαινεται.. Δε νομιζω να ειναι σε θεση να ξανακοψει :)

3f6c52b207f33f6b305d7e09815f8014.jpg

Μολις τελειωσει τη διαμορφωση του ξυλου σκυβει πανω απο το ακομη περιστρεφομενο μπιτ με το πουρο στο στομα, και το αναβει με στιγμιαια επαφη με την καυτρα απο την τριβη. Σηκωνει το βλεμμα προς την ξανθια πρασινοματα καλλιγραμμη και ηφαιστιωδης ομορφιας ρωσιδα κατασκοπο που τον κοιτα σημαδευοντας τον με το μακαροβ και της λεει: δατ ιζ χαου γιου ντο ιτ μπειμπι....
(μουσικη υποκρουση secret agent man - E.Presley)

Μολις τελειωσει τη διαμορφωση του ξυλου σκυβει πανω απο το ακομη περιστρεφομενο μπιτ με το πουρο στο στομα, και το αναβει με στιγμιαια επαφη με την καυτρα απο την τριβη. Σηκωνει το βλεμμα προς την ξανθια πρασινοματα καλλιγραμμη και ηφαιστιωδης ομορφιας ρωσιδα κατασκοπο που τον κοιτα σημαδευοντας τον με το μακαροβ και της λεει: δατ ιζ χαου γιου ντο ιτ μπειμπι....
(μουσικη υποκρουση secret agent man - E.Presley)

Χαχα και μετά τι γίνεται? :p

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μετά σβήνουν τα φώτα και εμφανίζεται το Χ μέσα σε κόκκινο κύκλο....

Χαχα και μετά τι γίνεται? :p

Μετα....
(μουσικη υποκρουση Skyfall - Adele)
H Natalya Adrenopovskaia (Γνωστη ως Μαυρη χηρα) τον κοιτα με πανεμορφια σμαραγδενια αλλα παγερα ματια και του λεει: Yiannis79, το 69 το δικο σου δεν θα το ξεχασω ποτε.
Ακομη και στα βαθη της Σιβηριας στο ιρκουτσκ, θα θυμαμαι τι με εμαθες για το κορμι μου διπλα σε ενα μπουκαλι ΒΑΤ 69, η αποστολη μου ομως παραμενει ιδια. Πρεπει να κλεψω τα σχεδια του υπουργειου οικονομικων της Ελλαδας, ειναι το απολυτο υπερ οπλο του μελλοντος, με αυτα φυτεμενα σαν γνωσεις στον εγκεφαλο πρωθυπουργού και υπουργών μιας χωρας, η καταδικη της εξασφαλιζεται.
Κανεις δεν θα μπορεσει να αντισταθει στην δυναμη της ροδινα, θα ειμαστε ανικητοι, θα κυριευσουμε εναν κοσμο κατεσραμμενων καπιταλιστων!
Με θλιψη ο Yiannis79, απετρεψε το βλεμμα...Δεν αλλαζεις γνωμη; τη ρωτησε. Οχι του απεφανθη.
Ο Yiannis79 ακουμπισε με αναστεναγμο τη ρυθμιση βασης του τραπεζιου του ρουτερ, το οποιο βυθιστικε αποτομα. Το περιστρεφομενο μπιτ χτυπησε το τραπεζι, με ενα πενθιμο βουητο πεταχθηκε και καρφωθηκε στο μετωπο της Natalya Adrenopovskaia που επεσε νεκρη.
Αυτα εχειη δουλεια γλυκα μου, ζυριξε ο Yiannis79.
Μετα φωναξε δυνατα: ΑΑΑΑΓΚΕΕΕΛΑΑΑΑΑΑ εχει αλλο ενα πτωμα στο εργαστηριιιιιι! Καθαρισε! Παω για τσιιιιπουρααααα!
(Δε ενντ)