Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καταρχάς έχω πρόβλημα με το σάκχαρο μιας και φλερτάρω με τα κάτω όρια πολύ συχνά. Εχω και μερικές λιποθυμίες στο ενεργητικό μου.
Κατά δεύτερον είναι σοκολάτα υγείας μέσα που δε την βάζεις ισα και όμοια με τις υπόλοιπες :)

Ε κάποιος που έχει θέματα απλά δε το έχει για πρωινό lol

Καταρχάς έχω πρόβλημα με το σάκχαρο μιας και φλερτάρω με τα κάτω όρια πολύ συχνά. Εχω και μερικές λιποθυμίες στο ενεργητικό μου.
Κατά δεύτερον είναι σοκολάτα υγείας μέσα που δε την βάζεις ισα και όμοια με τις υπόλοιπες :)

Ε κάποιος που έχει θέματα απλά δε το έχει για πρωινό lol

Μιαμ!!!
Αν μετά ρίξεις ένα πατόφτυαρο το μπαξέ, θα το μεταβολίσεις οπότε μικρό το κακό!!! :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και κάτι που έπιασα σήμερα στα χέρια μου και εντυπωσιάστηκα!!!!

P60407_133524.jpg

Μιαμ!!!
Αν μετά ρίξεις ένα πατόφτυαρο το μπαξέ, θα το μεταβολίσεις οπότε μικρό το κακό!!! :)

Και κάτι που έπιασα σήμερα στα χέρια μου και εντυπωσιάστηκα!!!!

Yπογλυκαιμία αναφέρει ότι έχει η Αγάπη φίλε Νίκο,οπότε όταν τήν πιάσει δέν θα μπορεί να σηκώσει τό πατόφτυαρο κάν.

Αυτός ο τροχός τής Bosch έχει δώσει ρέστα

Yπογλυκαιμία αναφέρει ότι έχει η Αγάπη φίλε Νίκο,οπότε όταν τήν πιάσει δέν θα μπορεί να σηκώσει τό πατόφτυαρο κάν.

Αυτός ο τροχός τής Bosch έχει δώσει ρέστα

Ναι βρε απαντάω και στους 2!!!

Καλό είναι, ο φίλος που το πήρε έπαθε πλάκα πόσο ήσυχο και δυνατό είναι. Σε καμία περίπτωση δεν καταλαβαίνεις ότι γυρνάει με σχεδόν 20.000 στροφές!

Eτσι ειναι αυτα τα πραγματα συνηθως,τα αποτομα check in - αφίξεις (δυναμικες εισοδοι) ,καταληγουν σε αποτομα check out - αναχωρησεις.

παρούσα και μπουμ η φούσκα!

Καλησπέρα σας κύριοι :)

Σάκη αρχικά δε σου επιτρέπω να γράφεις για μένα όπως έγραψες. Χθεσινή στις ελληνικές κοινότητες δεν είμαι και όποιος θέλει να με βρει να δει αν ζω ή αν πέθανα, είμαι ένα κλικ μακρυά
http://www.thelab.gr/profile/33144-karmen1983/

Το να λείψει κάποιος είναι λογικό μιας και η ζωή του/της δεν ειναι μόνο το ιντερνετ. Το τι περνάει ο κάθε ένας στο σπίτι του και στη ζωή του δε γίνεται να το ξέρει όλος ο κόσμος και δε γίνεται να είναι πάντα online σε όλες τις κοινότητες που είναι μέλος.

Σακη ειναι η δευτερη φορα που φερνεις σε ασχημη θεση μελος.
Σε παρακαλω να ΜΗΝ υπαρξει τριτη.

Καλό είναι, ο φίλος που το πήρε έπαθε πλάκα πόσο ήσυχο και δυνατό είναι. Σε καμία περίπτωση δεν καταλαβαίνεις ότι γυρνάει με σχεδόν 20.000 στροφές!

Exω την εντυπωση οτι το bosch GRO που πηρες μπορει να κανει σχεδον την ιδια δουλεια με αυτο το τροχακι, σε περισσοτερη ωρα βεβαια λογω μικροτερου μεγεθους τροχου.

Το GRO ειναι παρα πολυ καλο εργαλειο... Συγκρητικα με το 10 βολτο dremel που χω ειναι κυριολεκτικα 10 φορες καλυτερο...

Exω την εντυπωση οτι το bosch GRO που πηρες μπορει να κανει σχεδον την ιδια δουλεια με αυτο το τροχακι, σε περισσοτερη ωρα βεβαια λογω μικροτερου μεγεθους τροχου.

Όχι ρε συ, δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Το Τροχάκι έχει πολύ μεγαλύτερη ικανότητα κοπής και εκτός αυτού τα αναλώσιμα του σε σχέση με το πολυεργαλείο είναι πολύ φτηνότερα...