Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ιστοριούλα.

Πριν λίγα χρόνια είμαι σε χωριό στο βουνό (πάνω από Επισκοπή Ρεθύμνου) για κοινοτικό γλέντι παραμονή 15Αύγουστου. Εκεί που έχουμε κατεβάσει κι εγώ δεν ξέρω πόσες κούπες (το κρασί ερχόταν σε λαδοβάρελα, το ένα 4Χ4 μετά το άλλο χαχαχα), περνάει από μπροστά μας μια φίλη του κολλητού μου που είναι από εκεί. Σηκώνει ο φίλος μου ένα κρασοπότηρο μικρό προς το μέρος της:

- Ελα Μαρία εβίβα!
- Α εγώ είμαι από το Ροδάκινο, λέει εκείνη και φεύγει

Προσπαθώντας να ικανοποιήσει την έκδηλη απορία μας, ο φίλος μας εξηγεί: μάλλον δεν πίνουν πολύ στο Ροδάκινο...

3 λεπτά αργότερα η Μαρία επιστρέφει κρατώντας νεροπότηρο ξεχειλισμένο
- Όπως είπα, είμαι από το Ροδάκινο, δεν πίνουμε σε μικρά ποτήρια! ;)

Έχω πολλές ιστορίες από όλα τα μέρη της Κρήτης, κι ας μην είμαι από εκεί, όμως τη λατρεύω να πάρει...

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Όπως όλοι γνωρίζουμε, αγοράζοντας εργαλεία και όλα βέβαια τα αγαθά, φαγώσιμα και μη, η Ελλάδα είναι πάμφθηνη(sic).
Έτσι λοιπόν η καλή μας κυβέρνηση προτείνει να ανέβει ο ΦΠΑ από 13% σε 14% και από 23% στα 24%. Λεφτά έχουμε...
Να δείτε πόσο θα ανέβει η εγχώρια αγορά. RIP:rip:

Πως να τη βάψετε μεσημεριάτικα με 2 απλά βήματα και να βιάζεστε να μη σας "πιάσει" η ώρα κοινής ησυχίας :D
Θέλετε να βιδώσετε στριφώνι σε ουπα τοίχου; Να μη το κάνετε :rofl:

Πωπω απογοητεύτηκα μέχρι να φάω το στριφώνι που είχε μείνει μέσα

JELb0R9.jpg

Να ανεβουν, ΑΝ υπαρχει πραγματικα ελπιδα να βγουμε απο το χαος που ειμαστε.

Ομως ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση (ουτε μια στο δισ) να βγουμε απο το χαος καθως μονο οι τοκοι απο το χρεος μας ξεπερνουν τα 8 δις ευρω ετησιως που πρεπει να καταβαλλονται στους δανειστες.
Ολα αυτα τα ηλιθια (κυριολεκτικα) μετρα που λαμβανονται δεν αποτελουν ουτε ασπιρινη στο κωμα που βρισκομαστε. Αντιθετα διαλυουν την μεσαια ταξη, τις μικρομεσαιες επιχειρησεις και φυσικα την παραμικρη ελπιδα ανακαμψης της οικονομιας.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Πως να τη βάψετε μεσημεριάτικα με 2 απλά βήματα και να βιάζεστε να μη σας "πιάσει" η ώρα κοινής ησυχίας :D

JELb0R9.jpg

... σε ώρα κοινής ησυχίας δεν βιδώνεις με παλμικό αλλά με απλό και όπου σταματήσει συνεχίζεις με καστάνια ...

Με το παλμικό, πάρε impact "καρυδάκια". Είναι συχνό φαινόμενο (αν δεν προσέχεις) να σπάσει το στριφώνι...όπως άλλωστε συμβαίνει και με τις αυτοδιάτρητες...

Νικο εχουν διαφορα τα απλα καρυδακια απο αυτα που λες;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γιάννη, ότι διαφορά έχουν οι απλές μύτες (bits) με τις impact (torsion).

Δες και εδώ

JELb0R9.jpg

μαστορισσα γεια σου,
την επομενη φορά χτυπα μεχρι εκει που αρχιζει το ζορυ και μετα με την μανελα,
οι πολλες επενελαμβανωμενες κρουσεις σπαει τα στριφωνια ιδιως τα 6 χιλιοστων

Επειδη με ενημερωσαν οτι μια φραση μου στο παραπανω ποστ μπορει να παρεξηγηθει, θελω να διευκρινισω οτι η φραση "εγω ξερω ειχα 7 καποτε", δεν απευθυνεται "υπογειως" στο ποστ του μελους Tzoutzis που αναφερει για την αδελφη του.
Αναφερεται σε συλλεκτες σκυλων, κυνηγους του χειριστου ειδους, "κατ' ονομα φιλοζωους και κυνοφιλους", και αλλες τετοιες ευγενεις ομαδες

Πας στο συνδετηρα, Attachments

Μην ανησυχείς Δημήτρη, δεν σε παρεξηγηςα. Αλλωςτε η αδελφή μου ειναι παθιασμένη με τα ζώα και το πλήθος που ειχε /εχει, ειναι λόγω της αγαπης της αυτής.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Χα χα μια χαρα γιαννη δεν ξεκολαει απο πανω μου αφου βγαινω εξω στην αυλη και δεν μπορω να περπατησω ολο στα ποδια μου ειναι .το μενου ειχε κροκετες και κατι ετοιμα γευματακια για σκυλους.αυριο επισκεψη στον κτηνιατρο.

Ειδες ποσο γρηγορα δενονται; Να ηξερες πως σε βλεπει!! Μπραβο πηγαινετο να μαθουμε τι ειναι κ ποσο θα γινει

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημερα σε ολους.
Το σημερινο...μιας και ειπατε περι χοληστερινης...

20160412_084855.jpg

Λόγω εργασιας ετων και συνήθεια, καθε μερα ξυπνω 0430 με 0500 για τρεξιμο, αρα τα καίω...

Καλημερα σε ολους.
Το σημερινο...μιας και ειπατε περι χοληστερινης...

20160412_084855.jpg

Λόγω εργασιας ετων και συνήθεια, καθε μερα ξυπνω 0430 με 0500 για τρεξιμο, αρα τα καίω...

Kαλημέρα στην παρέα !!

Ωραίο περιεχόμενο ότι πρέπει για αύξηση του ουρικού οξέος ! χαχαχαχα