Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλη Κυριακη, Κυριακη των Βαιων σημερα!!

Καθαριοτητα του δισκοπριονου.
Σα παγοβουνο ειναι το δισκακι, το πιο πολυ ειναι κατω απο την επιφανεια..του παγκου!

Το πριονιδοβουνο μπροστα, ηταν μεσα στο παγκοπριονακι :))

26584427576_5f17fee304_b.jpg

Kαι μια πανοραμικη..

26004957024_0a487f3531_c.jpg

χαχαχαχα καλό Γιάννη, καλό ότι πρέπει για πασχαλινό δώρο σε μαστόρια !!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλη Κυριακη, Κυριακη των Βαιων σημερα!!

Καθαριοτητα του δισκοπριονου.
Σα παγοβουνο ειναι το δισκακι, το πιο πολυ ειναι κατω απο την επιφανεια..του παγκου!

Το πριονιδοβουνο μπροστα, ηταν μεσα στο παγκοπριονακι :))

26584427576_5f17fee304_b.jpg

Kαι μια πανοραμικη..

26004957024_0a487f3531_c.jpg

Άψογος Μιχάλη άψογος, α ρε πως φαίνονται οι μερακλήδες...

χαχαχα, οι μερακληδες νομιζω οτι καθαριζουν λιγο πιο συχνα τα βουνα απο τα πριονιδια :)))

Και υποχόνδριοι ενίοτε χαχαχα (guilty as charged)! :flipout:

Καλημέρα κι από μένα!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ήταν ένα ζευγάρι...παντρεμένοι πολλά χρόνια. Το έκαναν κάθε μέρα αλλά η γυναίκα παραπονέθηκε στον άντρα ότι βαρέθηκε την ίδια στάση... Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια.
Προβληματισμένος ο σύζυγος πάει στη δουλειά και άρχισε να σκέφτεται τί να κάνει για να ικανοποιήσει τη γυναίκα του.
Μετά από 6 ώρες την παίρνει τηλέφωνο και της λέει:
"Γυναίκα βάλε τα πιο ωραία εσώρουχα που έχεις! Έχω τρελά σχέδια για απόψε... Βρήκα καινούργια στάση! Λέγεται η στάση του "Ξυλουργού."
Ετοιμάζεται η γυναίκα, βάζει τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα. Έρχεται ο άντρας, τη ρίχνει στο κρεβάτι... το κάνουν... τελειώνουν και γυρνάει ο άντρας προς τη γυναίκα:
"Σου άρεσε;"
Η γυναίκα: "Μα άντρα μου πάλι τα ίδια κάναμε! Ποια στάση του "ξυλουργού" μου έλεγες;"

"Καλά βρε γυναίκα! ...Το μολυβάκι στο αυτί μου δεν το είδες;" ! ! !

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Χαχα καλό!!!

χαχαχα, οι μερακληδες νομιζω οτι καθαριζουν λιγο πιο συχνα τα βουνα απο τα πριονιδια :)))

Καμία ηλεκτρική σκούπα δεν μας συστήσατε για το πριονίδι αλλά με το ρευστό να γίνεται άνεμος και το "SilverCrest" που έρχεται sta lidl της Κύπρου το ερχόμενο Μεγάλο Σάββατο της αναστάσεως, κάτι θα αναστήσει στα 7.2v.
skoupaki_zpsvsd8auyq.jpg

Καλημέρα στήν παρέα καί καλή μεγαλοβδομάδα νά έχουμε.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρααα, καλή Μ Εβδομάδα σε όλους !

Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου μας - εβδομάδα των παθών και για την Ελλάδα μας.

Μακάρι να είναι και τα τελευταία πάθη που περνάμε, μακάρι..

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
25-04-16--768x446.jpeg

Last edited:

Πήγα σήμερα το μεσημέρι απο τον Αχιλλέα aka Metallikas να μου στρώσει το μαόνι που είχα πάρει. Πολύ πριονίδι ρε παίδες χααχαχχαχαχα

Αχιλλέα σε ευχαριστώ παααααααααααααααααρα πολύ. Τέτοια εξυπηρέτηση είχα να δω χρόνια :)
Κάνε όμως και κάτι με τα 30 φύλλα μελαμίνης που είδα, γιατί δε βλέπω να προχωρά η δουλειά του Κυριάκου :rofl:

Πήγα σήμερα το μεσημέρι απο τον Αχιλλέα aka Metallikas να μου στρώσει το μαόνι που είχα πάρει. Πολύ πριονίδι ρε παίδες χααχαχχαχαχα

Αχιλλέα σε ευχαριστώ παααααααααααααααααρα πολύ. Τέτοια εξυπηρέτηση είχα να δω χρόνια :)
Κάνε όμως και κάτι με τα 30 φύλλα μελαμίνης που είδα, γιατί δε βλέπω να προχωρά η δουλειά του Κυριάκου :rofl:

30 φύλλα ;
Παιδική χαρά μου ακούγεται.
Τι πάχος, διαστάσεις ;