Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Σε AudioVideo forum και ρωτάς τι είναι αυτό; :flipout:

Τα περιοδικά ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ, Gadget και Sound Vision διοργανώνουν ένα διήμερο φεστιβάλ τεχνολογίας στο The Hub Events (Αλκμήνης 5, στην Αθήνα).

Θα δούμε για πρώτη φορά όλες τις 4K τηλεοράσεις του 2016, UHD 4K players, βιντεοκάμερες, καινούρια μοντέλα ακουστικών, ηχείων Bluetooth, gadget και πολλά ακόμη που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά.

Ώρες λειτουργίας από 10πμ έως 7πμ

Είσοδος Eλεύθερη

παιζει να εχει και φακους φωτισμου και μπαταριες/φορτιστες (το χομπυ μου)?
Αν παει καποιος ας ριξει μια αμτια και ας σημειωσει εταιριες που αντιπροσωπευονται (πχ Nitecore, fenix, Olight, XTAR)

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τέτοια όμορφη σεγα να τη γυρισεις ανάποδα?
Αφού έχεις την επιτραπέζια, δεν σε καλύπτει?

Είναι όντως όμορφη κ δυνατή ακόμα κ σε μαλακό χάλυβα για τις σύνθετες κατασκευές μου.

Η επιτραπέζια που έχω με καλύπτει όντως στις μικρές ξυλοκατασκευές μου.
Έλεγα να την έχω αυτή (προσθαφαιρούμενη βέβαια) σε βάση για κάτι πιο σκληρό κ για πιο γρήγορη κοπή κ να πειραματιστώ στην κατασκευή τραπεζιού με μεταλλική βάση, ξύλινο κουτί κ στήριξη άκρης της λάμας σε ρουλεμάν για καλύτερη ευθυγράμμιση της λάμας. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή !!!

Είσαι και εσύ "βραδυνός" Βασίλη ή κάνεις παρέα του σκύλου ??? :flipout:-bye-

-------------------------------
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για να ξέρω αν βρίζω δίκαι ή άδικα έτσι που την κάνανε την γλώσσα....γιατί το "βραδυνός" το υποδεικνύει με "ι" δηλαδή "βραδινός" και το βράδυ και βραδυνές με "υ".

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Το θέμα είναι το περιεχόμενο και όχι η ετικέτα.

Νίκο εσύ για παράδειγμα γνωρίζεις ποιο λάδι ονομάζεται συνθετικό και γιατί ?

Δεν τα έχω ψάξει πολύ είναι η αλήθεια αλλά εγώ ούτως η άλλως προτιμώ ημισυνθετικά.
Δεν υπάρχει λόγος για μένα ένα αυτοκίνητο που κινείται εντός πόλης ή με νορμάλ ταχύτητες να λιπαίνεται με συνθετικά λάδια (για πραγματικά συνθετικά μιλάμε πάντα).
Τα συνθετικά είναι για ακραίες καταστάσεις μόνο.
Προσωπική άποψη πάντα.

Νικο βραδυνος ειμαι μιας που δεν δουλευω αυριο πριν της 2μιση δεν κοιμαμαι αλλα και οταν δουλευω (ξυπναω 5:20) παλι πριν της μια δεν κοιμαμαι.

Καλημέρα Μαστόρια (Αγάπη που χάθηκες; ) Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.
Φίλε Νικόλα (osatosa) για την απορία σου.

Last edited:
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Ειδικά στον Νίκο και τον Παναγιώτη με τις γλωσσικές ανησυχίες τους :)
Καλο Σ.Κ. να έχουμε.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Ειδικά στον Νίκο και τον Παναγιώτη με τις γλωσσικές ανησυχίες τους :)
Καλο Σ.Κ. να έχουμε.
Καλημέρα Χρήστο, αυτές οι ανησυχίες είναι που μας κάνουν και ψαχνόμαστε και μαθαίνουμε κάτι παραπάνω... -bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

TE=tzoutzis;1057660183]Καλημέρα σε όλη την παρέα. Ειδικά στον Νίκο και τον Παναγιώτη με τις γλωσσικές ανησυχίες τους :)
Καλο Σ.Κ. να έχουμε.

Καλημέρα Χρήστο, αυτές οι ανησυχίες είναι που μας κάνουν και ψαχνόμαστε και μαθαίνουμε κάτι παραπάνω… -bye-[/QUOTE]

Σωστά. Το ίδιο παθαίνω κι εγω και δεν σταματάω να διαβάζω. Παλιότερα θα με έβλεπες μόνιμα με ενα περιοδικό στο χέρι. Τώρα πια με ταμπλέτα. Γηράσκω αει διδασκόμενος.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

https://youtu.be/pk7t5fu0rf8

Όταν η μ@λ@κία παίρνει τα βουνά.

Πολλές - πολλές καλημέρα σε όλους.
Όταν είσαι μακακας με λεφτά...

Sent from my C6833 using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το γράφω παραπάνω Χρήστο!

Αξίζει 100%
Καλημέρα Κυριακο. Τι γίνεται στο Leroy?

Sent from my C6833 using Tapatalk

Α κυριακο αυτα τα λενε πιο νωρις !να επερνα την φορμα εργασιας και να ερχομουν .καλημερα σε ολους!!

Παίδες ήρθε η ώρα μου!! Μετά από πολύ τρέξιμο και ετοιμασιες σε 3 ωρίτσες παντρεύομαι. ..