Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πάνω που θα έλεγα καλώς το κορίτσι… λέω καλό ταξίδι. Θα λείψεις καιρό ;

Κοίτα αν όλα πάνε καλά θα γυρίσω 6/6 αλλά ακόαμ δεν ξέρω αν θα μπορώ απο το αεροδρόμιο να πάω σπίτι.
Εχει γίνει ζώνη πολέμου το παρίσι αυτές τις μέρες και παίζουν πολλές απεργίες.
πρώτα ο Θεός λοιπόν 6/6 θα είμαι πίσω και θα σας κρατάω Γαλλικά macarons για κέρασμα :D

Αύριο φεύγω πάω Παρίσι. Μέχρι αύριο έχω τα δύο πόδια σε μισό παπούτσι!!!!

Αντε να μπει το καλοκαίρι μπας και φύγουν διακοπές όσοι με κυνηγάνε :/

Πας Παρίσι και γκρινιάζεις ;
Τσκ, τσκ, τσκ.
Καλα να περάσεις και να πάρεις πολλές φωτο.

Sent from my iPad using Tapatalk

lol οντως ακούγεται περίεργο έχεις ένα Point.
Απλά έχω πάει πολλές φορές οπότε δε μου προκαλεί εντύπωση πλέον. Πιο πολύ ταλαιπωρία το βλέπω αλλά θα αλλάξουν οι παραστάσεις :D

ευχαριστώ

lol οντως ακούγεται περίεργο έχεις ένα Point.
Απλά έχω πάει πολλές φορές οπότε δε μου προκαλεί εντύπωση πλέον. Πιο πολύ ταλαιπωρία το βλέπω αλλά θα αλλάξουν οι παραστάσεις :D

ευχαριστώ

Καλο ταξίδι και καλή επάνοδο (είσαι σίγουρη οτι θες να γυρίσεις ;)

Sent from my iPad using Tapatalk

Ναι γιατί αν δε γυρίσω στην ώρα μου θα πέσει πολύ φάπα λέμε :rofl:
Ωχ!
ΟΚ τότε. Αναφερόμουν στο επαγγελματικό/βιοτικο επίπεδο, όπου οπουδήποτε αλλού θεωρώ ότι είναι καλύτερα από δω.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Ωχ!
ΟΚ τότε. Αναφερόμουν στο επαγγελματικό/βιοτικο επίπεδο, όπου οπουδήποτε αλλού θεωρώ ότι είναι καλύτερα από δω.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Φίλε Χρήστο
Σε αυτό το _αμημένο βιοτικό επίπεδο την παλέψαμε εμείς εξήντα χρόνια τώρα..... δεν είναι καλό να φεύγουμε .... στο τέλος θα μείνουν μόνο οι πρόσφυγες !!!! :ernaehrung004:

Φίλε Χρήστο
Σε αυτό το _αμημένο βιοτικό επίπεδο την παλέψαμε εμείς εξήντα χρόνια τώρα..... δεν είναι καλό να φεύγουμε .... στο τέλος θα μείνουν μόνο οι πρόσφυγες !!!! :ernaehrung004:

+1 Μένουμε καί τό παλεύουμε,αλλά ωριμάζουμε καί σάν λαός.

Αμα βρω χρόνο Δημήτρη μετα χαράς γιατί πάω για υποχρεώσεις όχι για διακοπές.
Αλλά μια μαστροφωτογραφία όλο και κάπου θα βρω να βγάλω να σας τη στείλω :D

Αγάπη μπορείς να κουβαλήσεις Αθήνα καμμιά επιτραπέζια σέγα worx άν τήν βρείς στήν Γαλλία ? :flipout:-bye-
Πέρα απο τήν πλάκα,νά περάσεις καλά καί νά προσέχεις

Σε αυτό το _αμημένο βιοτικό επίπεδο την παλέψαμε εμείς εξήντα χρόνια τώρα.....

Αλήθεια τώρα? Γιατί μέχρι σχετικά πρόσφατα άλλο βιωτικό επίπεδο θυμάμαι να είχαμε (οι περισσότεροι). Το ότι ήταν μάλον πλασματικό ή έστω δανεικό δεν έχει σημασία, το αποτέλεσμα μετράει.

Κ καλά θα πάει κ καλά θα περάσει κ εμπειρίες θα αποκτήσει κ με το καλό θα γυρίσει.
(άντε κ με λίγη κούραση θα επιφορτιστεί).

Καλό ταξίδι αγαπητή Αγάπη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αλήθεια τώρα? Γιατί μέχρι σχετικά πρόσφατα άλλο βιωτικό επίπεδο θυμάμαι να είχαμε (οι περισσότεροι). Το ότι ήταν μάλον πλασματικό ή έστω δανεικό δεν έχει σημασία, το αποτέλεσμα μετράει.

Ξέρετε Κύριοι γιατί στεναχωριέμαι εγώ ?
Γιατί κ στα "εύκολα" χρόνια τράβαγα έντιμο κουπί κ στα πέτρινα τα τωρινά τα χρόνια πάλι (έντιμο) κουπί τραβάω.

Οι παρατρεχάμενοι όμως ένθεν κ ένθεν ήταν πάντα στον αφρό.

Ευχαριστώ πολύ κύριε Κώστα :)

Για το βιοτικό επίπεδο παιδιά ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα πραγματικά. Στη Γαλλία και σε άλλες χώρες μπορεί να έχουν μισθούς υψηλούς αλλά έχουν και ενοίκια υψηλά και φαγώσιμα ακριβά και και...
Παντού πλέον πρέπει να δουλεύουν και οι δύο για να βγει.
Φυσικά δεν είναι το ίδιο με εδώ μιας και εκεί αν είσαι καλός στη δουλειά σου θα πάρεις και την αύξησή σου και τη προαγωγή σου και φυσικά δε το συζητάμε για το αν θα πληρωθείς πρώτη του μήνα.
Εδώ αν είσαι καλός και με εμπειρία μάλλον θα σε απολύσουν για να πάρουν έναν 17αρη-18άρη χωρίς εμπειρία για χαμηλότερο μισθό.

Τεσπα μεγάλη κουβέντα πιάσαμε... Τα επόμενα 99 χρόνια είναι δύσκολα. Μετά μην ανησυχείτε :p

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

ξέρεις κάποιος να μου πει αν στην Χίο υπάρχει κάποιο μαγαζί που να πουλάει μοριοσανίδες και να τις κόβει σε επιθυμιτές διαστάσεις για την κατασκευή επίπλων;

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

....πρώτα ο Θεός λοιπόν 6/6 θα είμαι πίσω και θα σας κρατάω Γαλλικά macarons για κέρασμα :D

Μη γίνεσαι γκρινιάρα...
Στο Παρίσι, και για μαστίγωμα να πηγαίνεις, είναι μαγεία. Κι είναι κι ωραία εποχή.
Macarons οπωσδήποτε... Μη σου πω και κρουασανάκια βουτήρου.

Καλά να περάσεις και καλή επιστροφή.-bye-

Η ιστορία των macarons μας πηγαίνει πίσω στην Ιταλία του 1533, όπου ο chef της Αικατερίνης των Μεδίκων τα φτιάχνει για πρώτη φορά στον γάμο της με τον Δούκα της Ορλεάνης, ο οποίος στην συνέχεια έγινε βασιλιάς της Γαλλίας ως Henry II. O όρος "macaron" έχει την ίδια προέλευση με την λέξη "μακαρόνια", που σημαίνει λεπτή ζύμη.

Τα πρώτα Macaron ήταν πολύ απλά μπισκότα από σκόνη αμυγδάλου, ασπράδι αυγού και ζάχαρη. Μόνο στις αρχές του 20ου αιώνα γίνονται πλέον "διώροφα" από τον Pierre Desfontaines, εγγονό του Louis Ernest Laduree (από όπου και το γνωστό παριζιάνικο ζαχαροπλαστείο), που είχε την ιδέα να τα κολλήσει μεταξύ τους. Έκτοτε, τα macarons αποκτούν γαλλική εθνικότητα και παραμένουν μέχρι σήμερα τα πιο φημισμένα γλυκίσματα της Γαλλίας.

- See more at: http://www.mamapeinaο.gr

Άσε μας χριστιανέ μου κι έχω να κάνω εξετάσεις αίματος αύριο!

Ξέχασα... Αγάπη να περάσεις τέλεια και καλή επάνοδο! Α μπιεντό κι αλλέ ρετούρ (sans problemes)!

Καλημερα.
Profitez bien des macarons, des eclairs au chocolat, de calissons d'Aix, sans oublier les salaisons et les confits, de canard, et j'en passe, allez a vous de voir, bon voyage et bon retour!

Άσε μας χριστιανέ μου κι έχω να κάνω εξετάσεις αίματος αύριο!

Στο δρομο σου λεστρειγονες και κυκλωπας δεν θα ανταμωσεις,
Μονον ωραιες νοσοκομες......