Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα μαστοροπαρέα. Καλή Κυριακή να χουμε. Καλά βαψίματα Κυριάκο.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα στην παρέα!! Καλή Κυριακή!
Ελάτε να βαψουμε!!!!!!

Καλημέρα.
Για δείξε μας δείγματα της τέχνης σου για να ξέρουμε αν θα σε προτιμήσουμε κ να σε "αξιολογήσουμε".

καλημερα. Το βαψιμο και κυριως η προεργασια του ειναι απο τα χειροτερα μου. Ασε που εχω να συναρμολογησω την μοτο, να κουτσοπροχωρησω το τραπεζι, να βαλω το ρελε και να τσεκαρω - κλεισω το Καρχερ τωρα που ο γειτονας μου τον εφερε απο αγγλια με 23 ευρω, να κοψω κανα χορτο, και να αλλαξω τα σωληνακια τησ βεζινης στο τουτου, γιατι τα βλεπω να γινονται ποτιστικα.
Τελικα αυτο που ελεγε ο πατερας μου οτι " θα ξεκουραστης μονο οταν πεθανεις" ισχυει.
Πρεπει να σπασω τον φαυλο κυκλο των "have to do / must do.
Και κανει και ζεστη σημερα (για τα δικα μου δεδομενα που εχω συνιθησει το κρυο)

καλημερα. Το βαψιμο και κυριως η προεργασια του ειναι απο τα χειροτερα μου. Ασε που εχω να συναρμολογησω την μοτο, να κουτσοπροχωρησω το τραπεζι, να βαλω το ρελε και να τσεκαρω - κλεισω το Καρχερ τωρα που ο γειτονας μου τον εφερε απο αγγλια με 23 ευρω, να κοψω κανα χορτο, και να αλλαξω τα σωληνακια τησ βεζινης στο τουτου, γιατι τα βλεπω να γινονται ποτιστικα.
Τελικα αυτο που ελεγε ο πατερας μου οτι " θα ξεκουραστης μονο οταν πεθανεις" ισχυει.
Πρεπει να σπασω τον φαυλο κυκλο των "have to do / must do.
Και κανει και ζεστη σημερα (για τα δικα μου δεδομενα που εχω συνιθησει το κρυο)

Ναι αλλά όταν τα κάνεις οοοολα αυτά μετά θα κααααθεσε. Καλή δύναμη, καλή συνέχεια.

Ευχαχριστω Κωστα.
Ναι καλα, σιγα μη κατσω, σιγα μη ξεκουραστω (κατα το σιγα μη κλαψω, σιγα μη φοβηθω). Κατι θα σκασει παλι, οπως το "ελα να ακουσεις την αντλια του ψυγειου, καπως κανει και δεν βγαζει καλα νερο", της συμβιας πριν λιγο............μπουρλοτο!!!!!!!

Ή το άλλο...
Έλα μωρέ τώρα για σένα δεν είναι τίποτα. Που να ψάξω τώρα για μάστορα, εσύ είσαι Μαγκάιβερ, εσύ μόνο που θα το κοιτάξεις θα το φτιάξεις κλπ κλπ κλπ.

Και σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να απαντήσεις με το "σου μοιάζω εγώ για υδραυλικός?" γιατί κατά το γνωστό ανέκδοτο τα αποτελέσματα είναι άστα να πάνε...

Xτες μαζευτηκανε 6000 Ρουμανοι σε μια παραλια στην Μαυρη θαλασσα για να χορεψουν συρτακι και να μπουν στο Guiness world record!
Δυστυχως την ωρα που ηρθαν οι κριτες, ο καιρος τους τα χαλασε γιατι εβρεχε καταρακτωδως, καθυστερησαν, περασε η ωρα, σκοτεινιασε και η καταμετρηση δεν μπορεσε να επιβεβαιωθει.

Ομως περασαν καλα, ηταν αρκετοι φιλοι μου εκει, και τιμησαν εμμεσως την πατριδα μας, αφου απο το πρωι ακουγοταν μονο Ελληνικη μουσικη! Αν θα μου στειλουν φωτο, θα τις αναρτησω!

Xτες μαζευτηκανε 6000 Ρουμανοι σε μια παραλια στην Μαυρη θαλασσα για να χορεψουν συρτακι και να μπουν στο Guiness world record!
Δυστυχως την ωρα που ηρθαν οι κριτες, ο καιρος τους τα χαλασε γιατι εβρεχε καταρακτωδως, καθυστερησαν, περασε η ωρα, σκοτεινιασε και η καταμετρηση δεν μπορεσε να επιβεβαιωθει.

Ομως περασαν καλα, ηταν αρκετοι φιλοι μου εκει, και τιμησαν εμμεσως την πατριδα μας, αφου απο το πρωι ακουγοταν μονο Ελληνικη μουσικη! Αν θα μου στειλουν φωτο, θα τις αναρτησω!

http://www.iefimerida.gr/news/26942...kor-gkines-sto-syrtaki-toys-ta-halase-i-vrohi

Καλησπέρα στήν παρέα.
Αγάπη σέ χάσαμε,καταλαβαίνω έχεις τρεξίματα,καλό ταξίδι καλά νά περάσεις εύχομαι,καί στείλε μας κανα κάρτποστάλ από τό Σανζ Ελιζέ -bye-