Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να δώσει τέλος σε αυτούς που πουλάνε πνεύμα τέλος πάντων! Χωρίς περιστροφές!

:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αν δεν χρειάζεσαι πραγματικά καινούριο δράπανο μην πετάς τα λεφτά σου τσάμπα...
Όλη τη δουλειά στη λαμαρίνα θα την κάνει το σωστό τρυπάνι.
Πάρε ένα καλό κοβαλτίου με 2-3 ευρώ και είσαι μια χαρά με τα δράπανα που έχεις.
Πολυ σωστη απαντηση-επισήμανση αλλα πραγματικα το χρειαζομουν. Το αλλο μακιτα που εχω δεν ρυθμιζει στροφες και εχω καψει και για το μεταμπο σεβομαι την συμπαθεια που τους εχεις και δεν θα εκφραστω περαιτερω. Πάντως ευχαριστώ πολυ για την απαντηση

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Υπάρχει κάποια εμπειρία για το ξύλο του ευκαλύπτου ? Κόψαμε αρκετά μεγάλα δέντρα στην εταιρεία από ενα ανάχωμα κ μπορούμε να πάρουμε από μια καρότσα αγροτικού ο καθένας.

1. Κάνει για τζακόξυλο ή πετάει κομμάτια ? Πάντως οι πιο πολλοί για αυτό θα τα πάρουν.

2. Υπάρχει ”ξυλουργική εκμετάλλευση” ? Βγαίνουν πολύ ωραία στρογγυλά κομμάτια από κορμούς κ από μεγάλα κλαδιά. Έχουν όμορφο ανοιχτό χρωμα αλλά οχι καλά νερά. Καθόλου θα έλεγα .

3. Κάποια άλλη ιδέα ή χρήση ?
Κώστα, νομίζω ότι ξυλουργικα δεν λέει κ πολλά. Για το τζάκι, είμαι σίγουρος! Τσάμπα το κουβάλημα!

Καλησπέρα σε όλους!

Τελικά θα αποφασίσεις αν είσαι αριστερός ή όχι?

Σωτήρη αν κάποιος το αναφέρει λανθασμένα ακυρώνεται το δώρο ε? -bye-

Αφού ξέρεις τι πειραχτήρι είμαι!

Καλημέρα στούς μαστόρους καί στήν μαστόρισα,καλό Σαββατοκύριακο νά έχουμε.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κώστα, νομίζω ότι ξυλουργικα δεν λέει κ πολλά. Για το τζάκι, είμαι σίγουρος! Τσάμπα το κουβάλημα!

Κάτι σαν την γοργόνα δηλαδή , ούτε για το ένα ούτε για το άλλο. :flipout:

Καλημέρα παίδες καλό Σ/Κ σε όλους, καλά να περάσουμε.

Καλά σημερινά μαστορέματα αλλά και λίγη χαλάρωση καλή θα είναι, επιβάλετε νομίζω !

Για να μαζευόμαστε σιγά - σιγά, θα ξεκινήσει ο Μεγάλος Τελικός σε 45'.

Ας νικήσει ο καλύτερος απόψε (δηλ. η Ρεάλ).