Σωτήρη αν κάποιος το αναφέρει λανθασμένα ακυρώνεται το δώρο ε?![]()
Ριχνεις λάδι στην φωτιά Νίκο :violent-smiley-030:
Σε λίγο που θα φορολογηθει και αυτό θα το κόψουμε...Κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να δώσει τέλος σε αυτούς που πουλάνε πνεύμα τέλος πάντων! Χωρίς περιστροφές!
![]()
Πολυ σωστη απαντηση-επισήμανση αλλα πραγματικα το χρειαζομουν. Το αλλο μακιτα που εχω δεν ρυθμιζει στροφες και εχω καψει και για το μεταμπο σεβομαι την συμπαθεια που τους εχεις και δεν θα εκφραστω περαιτερω. Πάντως ευχαριστώ πολυ για την απαντησηΑν δεν χρειάζεσαι πραγματικά καινούριο δράπανο μην πετάς τα λεφτά σου τσάμπα...
Όλη τη δουλειά στη λαμαρίνα θα την κάνει το σωστό τρυπάνι.
Πάρε ένα καλό κοβαλτίου με 2-3 ευρώ και είσαι μια χαρά με τα δράπανα που έχεις.
Κώστα, νομίζω ότι ξυλουργικα δεν λέει κ πολλά. Για το τζάκι, είμαι σίγουρος! Τσάμπα το κουβάλημα!Υπάρχει κάποια εμπειρία για το ξύλο του ευκαλύπτου ? Κόψαμε αρκετά μεγάλα δέντρα στην εταιρεία από ενα ανάχωμα κ μπορούμε να πάρουμε από μια καρότσα αγροτικού ο καθένας.
1. Κάνει για τζακόξυλο ή πετάει κομμάτια ? Πάντως οι πιο πολλοί για αυτό θα τα πάρουν.
2. Υπάρχει ”ξυλουργική εκμετάλλευση” ? Βγαίνουν πολύ ωραία στρογγυλά κομμάτια από κορμούς κ από μεγάλα κλαδιά. Έχουν όμορφο ανοιχτό χρωμα αλλά οχι καλά νερά. Καθόλου θα έλεγα .
3. Κάποια άλλη ιδέα ή χρήση ?
Καλησπέρα σε όλους!
Τελικά θα αποφασίσεις αν είσαι αριστερός ή όχι?
Κώστα, νομίζω ότι ξυλουργικα δεν λέει κ πολλά. Για το τζάκι, είμαι σίγουρος! Τσάμπα το κουβάλημα!
Νωρίς ξύπνησες Νίκο, τι έγινε τρέφεις νιάτα ; χαχαχαχα Καλημέρα !![/QUOTE
Συνήθως ξυπνάω πιο νωρίς Γιώργο!!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.