Καλημέρα στην παρέα!! Καλή Κυριακή!
Ελάτε να βαψουμε!!!!!!
καλημερα. Το βαψιμο και κυριως η προεργασια του ειναι απο τα χειροτερα μου. Ασε που εχω να συναρμολογησω την μοτο, να κουτσοπροχωρησω το τραπεζι, να βαλω το ρελε και να τσεκαρω - κλεισω το Καρχερ τωρα που ο γειτονας μου τον εφερε απο αγγλια με 23 ευρω, να κοψω κανα χορτο, και να αλλαξω τα σωληνακια τησ βεζινης στο τουτου, γιατι τα βλεπω να γινονται ποτιστικα.
Τελικα αυτο που ελεγε ο πατερας μου οτι " θα ξεκουραστης μονο οταν πεθανεις" ισχυει.
Πρεπει να σπασω τον φαυλο κυκλο των "have to do / must do.
Και κανει και ζεστη σημερα (για τα δικα μου δεδομενα που εχω συνιθησει το κρυο)
Xτες μαζευτηκανε 6000 Ρουμανοι σε μια παραλια στην Μαυρη θαλασσα για να χορεψουν συρτακι και να μπουν στο Guiness world record!
Δυστυχως την ωρα που ηρθαν οι κριτες, ο καιρος τους τα χαλασε γιατι εβρεχε καταρακτωδως, καθυστερησαν, περασε η ωρα, σκοτεινιασε και η καταμετρηση δεν μπορεσε να επιβεβαιωθει.
Ομως περασαν καλα, ηταν αρκετοι φιλοι μου εκει, και τιμησαν εμμεσως την πατριδα μας, αφου απο το πρωι ακουγοταν μονο Ελληνικη μουσικη! Αν θα μου στειλουν φωτο, θα τις αναρτησω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.