Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Kαλη σας εσπερα σεβαστοι μαστορες. Λαβρα ακομα και εδω!

Καλησπέρα σέ όλους,καί υπομονή καύσωνας είναι θά περάσει.

Μιχάλη μέ 2 πράγματα πού είπες προχτές μέ έκανες καί λύθηκα στό γέλιο τό ένα ήταν μέ τό aircontition πού αφήνεις τά πόδια έξω απο τό σεντόνι γιά να ρουφάνε δροσιά :flipout:

Καί τό άλλο με το καλησπέρα συνγέροντες χαχαχα

Νά σαι καλά -bye-

Last edited:
Καλησπέρα σε όλους!

Χρήστο τα L-Boxx μου κι εγώ σε περιμένουμε (κατά το γνωστό ανέκδοτο με τον Ιησού)... ;)

Μάστορες τα φώτα σας. Στο ανεμούριο της τέντας μου έφυγε από πάνω ο πλαστικός έλικας και τσακίστηκε στο δρόμο. Ο άξονας του έλικα λειτούργει κανονικά χωρίς πρόβλημα, μήπως έχει πέσει το μάτι σας σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να έχει ανταλλακτικά σε τέτοια πράγματα να βρω αν συμβατό πλαστικό έλικα? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Φιλέ Κυριάκο αν έγραψα λάθος εδώ πήγαινε το οπού νομίζεις.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Άμα σας πω πως μπήκα για ντους με το...μολύβι στο αυτί θα γελάσετε πολυ;;Καλά θα κάνετε!

:firstprize:

Αυτό είναι...
Μέχρι σήμερα ήσουν απλά ένας ακόμα μυρωδιάς. Από σήμερα είσαι πλέον ολοκληρωμένος μαραγκός. :worshippy:
Για να γίνεις Εβραίος κάνεις περιτομή. Για να γίνεις μαραγκός μπαίνεις στο κπάνιο με το μολύβι στο αυτί.
Γνωστές προαιώνιες αξίες. :flipout:

2016-06-22 23.47.55.jpg

Μου λείπει τουλάχιστον ένα για τη συμμετρία, να πάρει... Γιατρέ τι προτείνεις?

ΥΓ: το μέτρο Great Wall κερδίζει περίπου 2 εκατοστά στο μέτρο σε σχέση με το KDS. Πάλι μπροστά οι κινέζοι!

Εγώ προτείνω μία φωτογραφία με ανοιχτά τα κουτιά...

Εννοείς στο 1μ δείχνει 1.02;

Στάλθηκε από το RedMi 2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακριβώς αυτό.

Δε χωράνε όλα τα κουτιά ανοιχτά σε μία φωτογραφία χαχαχα!

View attachment 128978

Μου λείπει τουλάχιστον ένα για τη συμμετρία, να πάρει... Γιατρέ τι προτείνεις?

ΥΓ: το μέτρο Great Wall κερδίζει περίπου 2 εκατοστά στο μέτρο σε σχέση με το KDS. Πάλι μπροστά οι κινέζοι!

Καλημέρα Νικόλα.
Να βάλεις το άσπρο αριστερά και να μεταφέρεις δεξιά το ψηλότερο της αριστερής στήλης (μάλλον αυτο με τα γαλάζια κουμπωματα).
Και δεν χρειάζεσαι αλλα L-Boxx !

Sent from my iPad using Tapatalk