Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Είναι πολύ εύκολη περίπτωση για κάποιον μαραγκο. Το περιγράφεις λίγο επιστημονικά. Αστούς να έρθουν να το δουν και θα στο φτιαξουν

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αχιλλέα ...ο Μάκης είπε ο άνθρωπος ότι τους παρακαλάει και δεν πάνε !!!!

Λοιπόν Μάκη. Παίρνεις ακριβείς διαστάσεις εσωτερικά και πας σε ένα μαγαζί που κόβουν μελαμίνη λευκή. Κόβεις τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να βιδώσεις το κουτί το οποίο θα μπαίνει μέσα συρταρωτό και θα έχει βάθος όσο και τα πλαϊνά ντουλάπια χωρίς να υπολογίσεις την πόρτα.
Θα κόψεις και 1-2 ράφια για μέσα αν χρειάζεσαι. Ο πάτος του ντουλαπιού θα έρχεται στο ίδιο ύψος με τα διπλανά ντουλάπια και από κάτω θα βάλεις σοβατεπί πιο μέσα όπως είναι και στα διπλανά. Θα κόψεις και την πόρτα και θα σου κάνουν αυτοί τις τρύπες για τους μεντεσέδες ... εγώ θα έβαζα το ίδιο για πόρτα μελαμίνη άσπρη γιατί άντε να βρεις για πόρτα φορμάϊκα λευκή.
Το μόνο πρόβλημα θα είναι τα σόκορα που θα πρέπει να καλυφθούν, οπότε θα χρησιμοποιήσεις ταινία που κολλάει με ηλεκτρικό σίδερο ή μπορείς να παραγγείλεις όλη την κατασκευή σε μαγαζί του στύλ "Φτιάχτο μόνος σου" οπότε αυτοί σου κολλάνε ειδική ταινία και παίρνεις το ντουλάπι έτοιμο και απλώς το σπρώχνεις μέσα.

Ευχαριστώ Νίκο, για τη βοήθεια ακι τις συμβουλές.
Σ' αυτή τη σκέψη καταλήγω, με τη διαφορά ότι δεν σκέφτομαι να φτιάξω συρτάρια και δάπεδο, πολύ περισσότερο αφού τα πλακάκια πάνε μέχρι τον τοίχο στο βάθος και ο χώρος χρησιμοποιείται μόνο σαν αποθήκη. Και τα σόκορα μπορώ να τα περάσω με ταινία.
Θα ψάξω στη Βάρη που έχω ακούσει ότι υπάρχει ένα μαγαζί αυτού του τύπου.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αχιλλέα ...ο Μάκης είπε ο άνθρωπος ότι τους παρακαλάει και δεν πάνε !!!!

Λοιπόν Μάκη. Παίρνεις ακριβείς διαστάσεις εσωτερικά και πας σε ένα μαγαζί που κόβουν μελαμίνη λευκή. Κόβεις τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να βιδώσεις το κουτί το οποίο θα μπαίνει μέσα συρταρωτό και θα έχει βάθος όσο και τα πλαϊνά ντουλάπια χωρίς να υπολογίσεις την πόρτα.
Θα κόψεις και 1-2 ράφια για μέσα αν χρειάζεσαι. Ο πάτος του ντουλαπιού θα έρχεται στο ίδιο ύψος με τα διπλανά ντουλάπια και από κάτω θα βάλεις σοβατεπί πιο μέσα όπως είναι και στα διπλανά. Θα κόψεις και την πόρτα και θα σου κάνουν αυτοί τις τρύπες για τους μεντεσέδες ... εγώ θα έβαζα το ίδιο για πόρτα μελαμίνη άσπρη γιατί άντε να βρεις για πόρτα φορμάϊκα λευκή.
Το μόνο πρόβλημα θα είναι τα σόκορα που θα πρέπει να καλυφθούν, οπότε θα χρησιμοποιήσεις ταινία που κολλάει με ηλεκτρικό σίδερο ή μπορείς να παραγγείλεις όλη την κατασκευή σε μαγαζί του στύλ "Φτιάχτο μόνος σου" οπότε αυτοί σου κολλάνε ειδική ταινία και παίρνεις το ντουλάπι έτοιμο και απλώς το σπρώχνεις μέσα.

+1 στα όσα περιγράφονται παραπάνω. Αυτό ακριβώς θα πρότεινα και εγώ.

Καλημερα!
Προεργασιες τοποθετησης κλιματιστικου ελαβαν τελος.
Τωρα περιμενουμε το κλιματιστικο.

Ρε σεις, τι γαματη μπυρα ειναι αυτη!

imgupload

Αναλαφρη γευση, απαλο αρωμα και τελειωμα χωρις ενοχληση.

Ειχα διαβασει καλα λογια γιαυτη αλλα πρωτη φορα τη δοκιμασα!
Καθησα να ξεκουραστω να πιω μια μπυρα, και η πρωτη γουλια μου ανεβασε αμεσως τη διαθεση!