όλα αντιμετωπίζονται εκτός του καλαζάρ....όσο για την καλύτερη τροφή σχετικά με τον σκύλο είναι ότι πιο κοντινό στην φυσική του τροφή και είναι το barf http://www.barfing.gr/ ...τώρα σχετικά με τους κτηνιάτρους...κράτα μικρό καλάθι καλύτερα και να προσπαθείς να βλέπεις πίσω από αυτά που προτείνουν, ειδικά για τις τροφές....
τώρα σχετικά με το θέμα του τόπικ, το τραπεζάκι τρίφτηκε επιμελώς (κανά τρίωρο) με 60-120-240-320 και έγινε σαν γυαλί....τώρα περιμένω τον Χρήστο να μου το κουρέψει για να το βάψω.
1 σεπτεμβριου ο σκυλος μου θα παει για εμβολιο για καλααζαρ γιατι με ανχωσατε ! Ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι σε τρεις δοσεις.
1 σεπτεμβριου ο σκυλος μου θα παει για εμβολιο για καλααζαρ γιατι με ανχωσατε ! Ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι σε τρεις δοσεις.
και εγώ τα έχω κάνει
3 το πρώτο χρόνο και μετά θέλει 1 κάθε χρόνο
και πάλι πρέπει να κάνεις ότι και πρίν το εμβόλιο
αμπούλα ή λουράκι για τη σκνίπα (δεν κάνουν όλα)
και το ιδανικό είναι να μπαίνει ο σκύλος μέσα στο σπίτι όταν μπαίνετε και εσείς (για τα κουνούπια!)
Νίκο το seresto όντως είναι το καλύτερο λουράκι και χαίρομαι που εμφανίστηκε ξανά στην αγορά γιατί το έψαχνα και δεν το έβρισκα και του φόραγα scalibor.
Τώρα σχετικά με την διατροφή του σκύλου (που είναι η εξημερωμένη μορφή του λύκου), να σου θυμίσω ότι υπάρχει στην γη περίπου 15.000 χρόνια.
Αναφορικά με την ξηρά τροφή να σου θυμίσω ότι για να γίνει απαιτείται θερμοκρασία περί των 200 βαθμών (απίστευτη καταστροφή των θρεπτικών συστατικών), είναι γεμάτη με χημικά και συντηρητικά (και αυτό φαίνεται από τον πολύ μεγάλο χρόνο ζωής που έχει), κάτω από τον όρο meal κρύβονται ότι άχρηστα πράγματα μπορείς να φανταστείς, πραγματικά σκουπίδια, κρεατάλευρα ιχθυάλευρα και οστεοάλευρα, και τέλος περιέχει τεράστια ποσότητα σε δημητριακά και αμυλώδη που ο σκύλος δεν μπορεί να χωνέψει σε τέτοιες μεγάλες ποσότητες...κανονικά η διατροφή του σκύλου πρέπει να περιέχει το 1/5 σε τέτοια συστατικά και όχι στο 1/2 ή στο 1/3 που περιέχονται στην ξηρά τροφή.
έχεις δει (στα χαρτιά πάντα) πόσο θρεπτικά και πλήρη είναι τα χάμπουργκερ ?
τώρα εάν το barf είναι μόδα που θα περάσει...δεν το ξέρουμε γιατί υπάρχει τουλάχιστον 20 χρόνια
και όχι δεν μπορώ να δίνω 2-3 /κιλό για το σκύλο, μπορούσα και του έδινα για τους πρώτους 12 μήνες τροφή των 4-5 /κιλό και προσπαθούσα να είναι όσο το δυνατόν ισορροπημένη...τώρα του δίνω τροφή των 1-2 /κιλό και συμπληρώνω με λάδι, αυγό, και δικά μας φαγητά.
τέλος σου ανάφερα στο προηγούμενο μήνυμα να είσαι πιο καχύποπτος με τους κτηνιάτρους...ένας υγιείς σκύλος είναι κακός πελάτης για αυτούς...και οι εταιρίες που φτιάχνουν κροκέτες πολλές φορές επιδοτούν τους κτηνιάτρους....
το scalibor σίγουρα καλύπτει απο τη σκνίπα
το seresto έψαξα στο site και δεν διάβασα κάτι
τσιμπούρια/ψύλλοι είναι τα εύκολα και με πολύ πολύ λιγότερα χρήματα
η σκνίπα είναι το θέμα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.