Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Είναι ξαπλωτός γι αυτό δεν φαίνεται η κοιλίτσα.
Κάτσε να σηκωθεί να δεις!!!! :p

Χαχαχαχα!!!!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Φυσικά και είναι.
Τον έφαγε κόκκινο σκαθάρι?

Όχι,
πήγα να κόψω τα χορτάρια γύρω-γύρω με το εργαλείο που μου έστειλες και πάει ο φοίνικας.... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Όχι,
πήγα να κόψω τα χορτάρια γύρω-γύρω με το εργαλείο που μου έστειλες και πάει ο φοίνικας.... :flipout:

Στείλτο πίσω να σου το αλλάξω!!!

Τον έφαγε το σκουλίκι Κυριάκο.
Δηλαδή τι τον έφαγε.... Τον ξέσκισε. Όταν το πήρα χαμπάρι ήταν ήδη πολύ αργά, δούλευε απο μέσα.
Το πήρα χαμπάρι όταν πήγα να τον κουρέψω κι έβγαλα τα δυο τρία πρώτα φύλλα.
Το σάπισμα δεν έγινε αμέσως, η πρώτη φωτογραφία με την άλλη έχουν διαφορά κάμποσους μήνες. Το άφησα, σάπισε και μετά το έδεσα μ´ έναν ιμάντα και το γκρέμισαμε τ´ αυτοκίνητο.

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    147.5 KB · Views: 115
τις προάλλες πέρασα από το πεδίο του Άρεως , οι μισοί φοίνικες ήταν "κάτω" , είχε πέσει λεπίδι , λόγω σκουλικιού είχαν σαπίσει από μέσα , απότι έλεγε εκεί ένας τύπος.

Καλημερα στην κυρία και τους κυρίους.
Κρίμα Μπάμπη γιατι το είχατε πολυ περιποιημένο.
Αν σε ανακουφίζει καθόλου, γεγονός ειναι οτι δεν υπάρχει περιοχή της Ελλάδας που να μην την έπληξαν αυτα τα σκαθάρια. Εχω δει φοίνικες σε ύψος πεύκου και να ειναι καταστραμενοι.
Εσείς να στε καλα να τα ξαναφτιαξετε.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αν υπάρχει κι άλλο φοινικοειδές κοντά καλό θα ήταν να τον κάψετε κιόλας Μπάμπη. Αυτά τα ρημάδια τα σκαθάρια ψάχνουν ξενιστές και μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο δέντρο πανεύκολα, έστω κι αν είναι σε 10 μέτρα απόσταση. Εμείς είχαμε αναγκαστεί να κόψουμε/κάψουμε τουλάχιστον 10 δέντρα (μέχρι και 20 ετών κάποια), μόνο λίγες πιτσάρδιες επέζησαν.