Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Για να δω τοπικ...
Χειροτεχνιες και εργοχειρα/κεντηματα...

Αν θελει η διοικηση, μπορει να γινει. Και μαλιστα πιστευω οτι θα εχει μεγαλυτερη αναγνωσιμοτητα και απο αυτη των εργαλειων.
Ξερεις ποσες γυναικες αλλα και αντρες ασχολουνται ερασιτεχνικα -και οχι μονο- με χειροτεχνιες/καλλιτεχνικα/κοσμηματα/ζωγραφικη/μικρες κατασκευες/μαγειρικη κλπ?

Καλημέρα, πάει και ο Σεπτέμβριος.
Προς κ.κ διαχειριστές: αυτό το να μπορούν τα μέλη να δημιουργούν θέματα πρέπει να σταματήσει. Να περνάνε από έλεγχο -έγκριση και μετά. Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα, πολλά εχουν χαθεί στον χρόνο, που έχουν το ίδιο αντικείμενο συζήτησης. Με λίγα λόγια το φόρουμ έχει γίνει ένα μπάχαλο.

Last edited:
Καλημερα κι απο μένα. Chill out βρε Παναγιώτη. Παρασκευή σημερα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Kαλημέρα σέ όλους

Καλημέρα, πάει και ο Σεπτέμβριος.
Προς κ.κ διαχειριστές: αυτό το να μπορούν τα μέλη να δημιουργούν θέματα πρέπει να σταματήσει. Να περνάνε από έλεγχο -έγκριση και μετά. Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα, πολλά εχουν χαθεί στον χρόνο, που έχουν το ίδιο αντικείμενο συζήτησης. Με λίγα λόγια το φόρουμ έχει γίνει ένα μπάχαλο.

Μέ όλο τόν σεβασμό θά μού επιτρέψεις νά διαφωνήσω φίλε Παναγιώτη, εκτός άν δέν κατάλαβα σωστά.
Π.χ εγώ θέλω νά αγοράσω έναν φορτιστή αυτοκινήτου καί ψάχνω γνώμες-συμβουλές κ.τ.λ,καλύτερα θά είναι νά ανοίξω ένα νέο θέμα μέ ερώτηση γιά φορτιστή αυτοκινήτου,παρά νά τό βάλω στό μάστορες τά φώτα σας,ο άλλος που μπορεί νά ξέρει να μήν τό δεί, καί να τό δεί πιό εύκολα σάν νέο θέμα καί νά απαντήση.
Οπως το πρόσφατο παράδειγμα τού μέλους billitsik μέ τίτλο "δισκοπρίονο αλλά τί ?" πιστεύω καλά έκανε καί άνοιξε νέο θέμα παρά να τό έβαζε στό μάστορες τά φώτα σας.

Last edited:
Καλημερα κι απο μένα. Chill out βρε Παναγιώτη. Παρασκευή σημερα.

Καλημέρα Χρήστο, το ό,τι είναι Παρασκευή, δεν αλλάζει τπτ για το φόρουμ. Δεν βρίσκεις άκρη με τα θέματα γενικά. Τώρα αν πρέπει να μείνει έτσι ας μείνει αλλά έχει καταντήσει κουραστικό. Συγνώμη αλλά αυτά τα κακώς κείμενα με τα Chill out μας φάγανε.
Καλή συνέχεια.
Πάντα φιλικά :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Kαλημέρα σέ όλους
Μέ όλο τόν σεβασμό θά μού επιτρέψεις νά διαφωνήσω φίλε Παναγιώτη, εκτός άν δέν κατάλαβα σωστά.
Π.χ εγώ θέλω νά αγοράσω έναν φορτιστή αυτοκινήτου καί ψάχνω γνώμες-συμβουλές κ.τ.λ,καλύτερα θά είναι νά ανοίξω ένα νέο θέμα μέ ερώτηση γιά φορτιστή αυτοκινήτου,παρά νά τό βάλω στό μάστορες τά φώτα σας,ο άλλος που μπορεί νά ξέρει να μήν τό δεί, καί να τό δεί πιό εύκολα σάν νέο θέμα καί νά απαντήση.
Οπως το πρόσφατο παράδειγμα τού μέλους billitsik μέ τίτλο "δισκοπρίονο αλλά τί ?" πιστεύω καλά έκανε καί άνοιξε νέο θέμα παρά να τό έβαζε στό μάστορες τά φώτα σας.

Φίλε Δημήτρη, καλό θα ήταν να διάβαζαν ΟΛΟΙ αυτό το ποστ του Κυριάκου.

Σου παραθέτω έναν πρόχειρο κατάλογο μερικών θεμάτων. Κρίνε και πες μου.

Κατασκευη μεταλλικου παγκου για ρουτερ και δισκοπριονο.
DIY αναδιπλούμενος πάγκος εργασίας για router, σέγα & δισκοπρίονο
Πάγκος για- Δισκοπρίονο-Ρούτερ-(κατασκευή)
DIY "πολυ-πάγκος" εργασίας

Μαστόρων Ευχολόγιον!
Ευχές Κυριάκο!
Καλο Πασχα σε ολους!
Χρόνια Πολλά στους Δημήτρηδες
Καλα Χριστουγεννα και ευχες για μια υπεροχη χρονια!!!

Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες DIY:
Δισκοπρίονο αλλά τί ?
Επιλογή δισκοπρίονου χειρός
Ερώτηση για δισκοπρίονο
Βοήθεια για την αγορά....

Σταθεροποιητής Σέγας (Jigsaw Stabilizer)
DIY_Project : Βάση για τοποθέτηση Σέγας ανάποδα, 60π x 50β

Την βοήθεια σας για καταστήματα ξυλείας
Ξυλεία. Προτάσεις - Τιμές - Καταστήματα.

Παραπονα απο μαγαζια
Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα Διαδικτυακά Καταστήματα. Εμπειρίες, σχόλια, ειδήσεις.

Εργαλειο hacks...βελτιώσεις εργαλειων...και DIY εργαλεια...
Χρησιμα βιντεο, εξυπνες ιδεες.

You got a point Παναγιωτη.

Sent from my iPad using Tapatalk

I agree, he has a good point indeed. Αρκετα νεα τοπικς ομως τα συγχωνευουμε με το καταλληλο νημα, αλλα παλι ξεφυγανε.

Kαλη σας μερα Μαστορες.
Επισης, καλο τελος μηνα να εχουμε και καλη αρχη του ΠαρασκευοΣαββατοΚυριακου :)

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σε όλα τα μαστόρια !!

Αμάν αυτή η ανυπομονησία για Σ/Κ, τα στρουμφάκια μου θυμίζετε .. ' απ όλες τις ημέρες η Κυριακή μ αρέσει ' :laugh:

Κορυφαια μπλουζα με νοημα!!!!
Χαχαχαχαχαχα!!!
Αν ελειπε η νεκροκεφαλη την ειχα τσιμπησει!
Αλλα σκεφτομαι να παραγγειλω μια εδω Ελλαδα.

14502683_982479548544488_4897078504919349501_n.png