Σιφη η Νετια ειναι 200 μετρα απο το σπιτι μας στην Πατμο!
Ωραιο μαγαζι με παιδιακι κοτοπουλο ΛΟΥΚΟΥΜΙ!!!
Καθησες καθολου???
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Κωστα πολυ καλο! Αξιζει να μπει στα χρησιμα λινκ.
Και να και ενα ειδος που δεν το ηξερα!
![]()
Εξαιρετικη υλοποιηση θυμιζει wankel.
Αυτο που εβαλε ο Κωστας ειναι για πολυ μεγαλυτερες διατομες Παναγιωτη.
Καλημέρα
Κάνε μεταφορά του link.
Ωρέ φίλε & εγώ το ίδιο είπα (WANKEL) & τώρα το ψάχνω για να το βρώ (να το πάρω ?)
Παναγιώτη - Κυριάκο - Κώστα
Φαίνεται να έχει σύνδεσμο Cardan για να μεταφέρει την κίνηση από το δράπανο & ίσως να αλλάζει & το εξωτερικό πλαίσο στο οποίο εργάζεται, έτσι ώστε να μπορεί να κάνει διαφορετικά ανοίγματα.
Θα το ψαξουμε & αυτό ή θα το πατεντάρουμε κάποια στιγμή ..... (ο κύριος Στέλιος ακούει ?, ο Ιωάννης ακούει ?)
Γιωργο αυτο του κινεζου ειναι τα γνωστα μας mortise τρυπανια που εδειξε και ο Παναγιωτης.
Αυτο του Κωστα ειναι διαφορετικο και το ιδιο το κοπτικο κανει τετραγωνη τρυπα!
Εδω ενα βιντεο απο γιαπωνεζικο τρυπανι που δουλευει χωρις την χρηση housing!
Εντυπωσιακο!
https://youtu.be/rI-15fovYEY?t=65
Πρίν δυό χρόνια περίπου που το έψαχνα δεν κατάφερα να βρώ κάτι, κυριλως όμως δεν βρήκα καθόλου αναφορές σ´ αυτό, κάποιον που να το δοκίμασε και να λέει αν δουλεύει η όχι.
Τώρα για το Γιαπωνέζικο τρυπα.νι που δουλεύει χωρίς housing που λέει ο Κυριάκος εγώ, απ´ αυτά που βλέπω, νομίζω οτι αυτό είναι ένα τεράστιο housing απο μόνο του, δεν είναι ένα απλό τρυπάνι, είναι ολόκληρο σύστημα.
Σιφη η Νετια ειναι 200 μετρα απο το σπιτι μας στην Πατμο!
Ωραιο μαγαζι με παιδιακι κοτοπουλο ΛΟΥΚΟΥΜΙ!!!
Καθησες καθολου???
Kαλημερα παιδες! Καλη βδομαδα, καλη Δευτερα και καλο πρωινο
Καλημερα Στελιο, ο Σακης δεν αντιπροσωπευει αναγκαστικα ολους μας εδω μεσα...
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα.
Όσοι βαριούνται να διαβάζουν μεγάλα κείμενα και τους κουράζουν δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Ας αφήσουν τα κατεβατά να να τα διαβαζουν αυτοί που δεν κουράζονται. Σας υποχρέωσε κάνεις με το ζόρι; Αν τώρα θέλουν να κουράσουν το μυαλό τους είναι επιλογή τους. Αν και πιστεύω κάποιος γουστάρει κάθε λίγο και λιγάκι να μας κάνει άνω κάτω. Στέλιο μην ασχολείσαι με παρείσακτους αλεξιπτωτιστές, δεν το αξίζουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.