Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα.
Ελληνικο καφε μονο δεν φερνουνε εδω και πρεπει να κουβαλας απο Ελλαδα. Μονο τουρκικο εχουν που ειναι μια αηδια.

Ειναι γιατι εχουμε συνηθισει τα βραζιλιανικα χαρμανια. Τελειως διαφορετικα απο τουρκικα - αραβικα.

http://www.gein.noa.gr/el/
Υπαρχει μια εξαρση τωρα τελευταια. Το θεμα ειναι που θα "κατσει το λαχειο".

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημερα παιδια.
Χθες εφαγα την βροχη για λιγο και την πατησα...
Σημερα με ενοχλουν αμυγδαλες μυτη και θωρακας...

Παρεα με την συμβια μου και συ. Μια απο τα ιδια, λιγο πυρετο, λιγο αμυγδαλες, λιγο αυτι, λιγο βηχα, μια εβδομαδα τωρα. Απορω γιατι δεν αρωσταινουμε φυσιολογικα, οπως τα παλια καλα χρονια.

Καλημερα παιδια.
Χθες εφαγα την βροχη για λιγο και την πατησα...
Σημερα με ενοχλουν αμυγδαλες μυτη και θωρακας...

Πατριωτακι δεν ειναι η βροχη, καποιος σε κολλησε πριν 2-3 μερες. Δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα ενα προληπτικο αντιγριππικο εμβολιο.
Γρηγορη αναρρωση τωρα με γεροντικη διαιτα ομως, χαμομηλακια, φιδεδες κλπ :))

Την καλημερα μου στους απανταχου μαστορες!

Περαστικά σας παίδες. Η εποχή είναι ότι πρέπει για ιώσεις, μία ζέστη μια βροχή και υγρασία.

Καλησπερα σας Μαστορια...
το εχω ποσταρει και σε αντιστοιχο θεμα του λοιπου φορουμ αλλα μεχρι στιμγης δεν ειχα καποια απαντηση οποτε ειπα να ρωτησω και εσας...αν ξερει κανεις κατι...

Ενδιαφερομαι για την αγορα του Hi 10Pro ή Ηι 10 plus...
εχετε καποιο απο τα παραπανω...

η χρηση του θα ειναι για ελαφρια exceloφυλα word etc και χρηση ταμπλετας σε πολυ συχνα ταξιδια οποτε και ο ογκος παιζει μεγααααλο ρολο μιας και γινεται και η μεταφορα του εταιρικου λαπτοπ στην ιδια τσαντα...οποτε και δεν θελω να γινει ασηκωτη...εως τωρα μεταφερω σαν προσωπικο μια ταμπλετα apple air αλλα δεν με καλυπτει στην περιπτωση που θελω να κανω χρηση λαπτοπ καθως και στερω την ταμπλετα απο το σπιτι στην οικογενεια...

Με ενδιαφερει να ξερω αν με την χρηση του πληκτρολογιου γινετε ενα κανονικο λαπτοπ (οκ δεν περιμενω την αποδοση του κανονικου μου) καθως και σαν ταμπλετα για browsing, Youtube ktl...

Και αν θελετε να μου προτεινετε ενα απο τα δυο σαν καλυτερο vfm για την χρηση καθως και την χρηση τους σαν λαπτοπ...

Παιχνιδια στον λαπτοπ ΔΕΝ με ενδιαφερουν να παιζω...

Ευχαριστω πολυ
Ευγένιος

Όντως εντυπωσιακό Παναγιώτη, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι υγειινός για τον χειριστή του μηχανήματος αυτός ο βομβαρδισμός.

Να ειστε καλα παιδια σας ευχαριστω!
Πρεπει να το προσεξω να περασει Μιχαλη επειδη σε 10 μερουλες εφυγα για Χιο!!!
Και εχω δουλειες στα μαστιχοδεντρακια!
Θα με πάρεις μαζί?

Κυριάκο περαστικά,πάρε βιταμίνη C γιά τήν άμυνα τού οργανισμού εφόσον σέ περιτριγυρίζει,καί θέλεις νά πάς γιά δουλειές στό νησί.

Να ρωτήσω εγώ τώρα για τις βεντούζες όταν είμαστε κρυωμένοι.
Δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου αλλά πολλοί τις θεωρούν πολύ ευεργετικές.

To νησι θα τον γιατρεψει καλυτερα
29987195270_4eaa435fc8_n.jpg

Σημερινη απο βορεια Χιο. Παιζουν με τον πονο μου οι ατιμοι οι φιλοι μου εκει :))