Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Aυτη και μενα ειναι η πρωτη μου επιλογη ενα μικρο χιουνται! Πανω απο 20 χρονια μονο χιουνται οδηγω, λογω απολυτης αξιοπιστιας και Best value for money.
Απλα ελεγα επειδη δεν γνωριζω και πολλα απο αυτοκινητα, μηπως υπαρχει κατι αλλο προσιτο στη μικρη κατηγορια που επρεπε να εβλεπα.

+1 Γιά τήν αξιοπιστία Hyundai Κορέατικα και Ιαπωνικά αυτοκίνητα τά καλύτερα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πηραν και την ανιπροσωπεια απτον Δαβαρη...

Πάνο επειδή έχω χάσει επεισόδια,δέν τήν έχει ο Δάβαρης τήν αντιπροσωπεία τής Ηuyndai ? καί άν όχι,ποιός τήν έχει πάρει ?

+1 Γιά τήν αξιοπιστία Hyundai Κορέατικα και Ιαπωνικά αυτοκίνητα τά καλύτερα.

Πάνο επειδή έχω χάσει επεισόδια,δέν τήν έχει ο Δάβαρης τήν αντιπροσωπεία τής Ηuyndai ? καί άν όχι,ποιός τήν έχει πάρει ?

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1435169/ston-omilo-vasilakh-h-pr-davarh.html

Οι γνωστοι "ακηδες" που τους κρατανε ακομα οι τραπεζες.
Οι πληροφοριες μου λενε και για αλλη αντιπροσωπεια που θα αλλαξει χερια συντομα, και μπορει και με ρητρα οπως η Scoda.

Οσο για την Daewoo απφασιστηκε να διακοψει καθε λειτουργια στην Ευρωπη απο 1-1-2015, και καθως ειναι GM Korea, να αφησει την GM Europe να μονοπωλει την ευρωπαικη αγορα.

Last edited:
http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1435169/ston-omilo-vasilakh-h-pr-davarh.html

Οι γνωστοι "ακηδες" που τους κρατανε ακομα οι τραπεζες.
Οι πληροφοριες μου λενε και για αλλη αντιπροσωπεια που θα αλλαξει χερια συντομα, και μπορει και με ρητρα οπως η Scoda.

Να σαι καλά Δημήτρη,σέ ευχαριστώ.
Η Ηyundai στήν Ελλάδα αυτήν τήν στιγμή φέρνει μόνο 4 μοντέλα,ενώ από ότι ξέρω βγάζει καί άλλα μοντέλα η μαμά εταιρία στήν Κορέα,πού δέν έρχονται Ελλάδα.

σήμερα πήγα για πρώτη φορά σε σκραπ και πούλησα μια μπαταρία αυτοκινήτου και 2 συναγερμού..έβγαλα 7.5 ευρώ..ίσως ενδιαφέρει κανεναν

Πόσο τις πήρε το κιλό?

δεν ρώτησα καν..εκείνη την ώρα με έβαλε ανάμεσα στουσ γύφτους άρον άρον και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ...γενικά έχω να πάω ακόμα 4 τουλάχιστον οπότε θα τoν ρωτήσω...λες να είναι λίγα? παντού βρίσκω τιμή για μολύβι αλλα δεν ξέρω πως υπολογίζουν την μπαταρία. εγώ ποιο πολύ γνωριμία θέλω να κάνω μήπως μου κρατήσει κανενα αμονακι αμα του φερουν.

Για κάνε μια ερώτηση!

την δευτέρα λογικά θα ξαναπάω που έχω μάθημα και θα κατέβω Πειραιά...αν ξέρεις κανένα ακόμα να προτεινεισ Πειραιά θα με ενδιέφερε..αυτός ήταν στις γραμμές του προαστιακού διπλα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εγώ; :flipout:

Δυό φορές την πήρα, τρείς φορές πήγα να σκοτωθώ...
Και να θες να πάς σιγά δεν μπορείς μ´ αυτό το κτήνος.

ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ αυτά Μπαμπη...
Αυτό είναι το μεγαλυτερο προσον τους!!!

χαχαχα, απο ματιασμα κινδυνευεις, οχι απο την μηχανη που ειναι κουλαντρισιμη παρα το βαρος της. Ειναι οφθαλμο-παγιδα η ατιμη :)))

Την ειχα χαρει για ενα διαστημα πριν λιγα χρονια. Αλλα για μεσα στην πολη δεν λεει με τιποτα. Αυτη ειναι για ταξιδια.

8398557227_14ba1e7dfc_b.jpg

8399642804_501965a45d_b.jpg
Παει και πολη!
Λιγο δσκολα,αλλα καλυτερα απ το varadero...

Κουκλα παντως!

Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία - δικαιολογία, να ξεκινήσετε από εδώ & μετά που ξέρεις ...........!!!

posterrebeldesconcausa.jpg

:flipout:

Όπως τα λεει ο Δημητρης,τα εχω ακουσει και εγω.
Παντως στην Καλιφτακη,βλεπω ερημια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ αυτά Μπαμπη...
Αυτό είναι το μεγαλυτερο προσον τους!!!.

Μην μου βάζετε ιδέες τώρα... Και με ψήνει εδώ και 3 μήνες να μου τη πασάρει... :chinscratch:

Οχι σκούτερ...ειδικα...
Γιατι προσωπικά χωρις μηχανη δεν την παλεύω...αν δεν είχα οικογένεια δεν θα είχα αυτοκίνητο απλα...
Εκτος και αν κάποιος εχει σκοπό μόνο τις μετακινήσεις εντος πόλης οπότε μιλαμε για σκούτερ έως 250κυβικα και μαζεμένα...και οχι αυτά τα θηριώδη motowannabe που κυκλοφορούν...

Sent from my iPad using Tapatalk