Καλημέρα σέ όλους επίσης.
Δημήτρη τι μάρκα ζυμωτήρια έχετε στον δικό σας φούρνο !!!!!![]()
![]()
Καλημέρα...
Ωραία περάσαμε χθές, δεν ξέρω μονο ο Παναγιώτης πως πέρασε.
Όσο περιμέναμε τα φαγητά, για να περάσει η ώρα, είπαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι. Βάζαμε τα χέρια μας πάνω στο τραπέζι κι όταν ακουγόταν το "τζίζ" έπρεπε να προλάβουμε να τα τραβήξουμε. Όποιος δεν προλάβαινε ο Θανάσης, που είχε φέρει το σφυρί απ´ το μαγαζί, τον κοπάναγε. :bigcry:
Τώρα ποιός δεν πρόλαβε... Μην το πώ καλύτερα...
Όπως δεν θα πω κσι πόσα κομμάτια πήρε ο Κυριάκος που λέει οτι πήρε ένα... :silly:
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ κι απο μένα στον Αχιλλέα και στον πατέρα του... Ψόφιοι όλη μέρα απ´ τη δουλειά και σκίστηκαν οι άμθρωποι να μας εξυπηρετήσουν... Τι να πω;![]()
Μπάμπη τι ψοφιοι? Αν η παρέα ακολουθούσε εγω ήμουν έτοιμος για συσφιξεις πάσης φύσεως υδραυλικών συστηματων (το έθεσα αρκετά κόσμια?)Καλημέρα...
Ωραία περάσαμε χθές, δεν ξέρω μονο ο Παναγιώτης πως πέρασε.
Όσο περιμέναμε τα φαγητά, για να περάσει η ώρα, είπαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι. Βάζαμε τα χέρια μας πάνω στο τραπέζι κι όταν ακουγόταν το "τζίζ" έπρεπε να προλάβουμε να τα τραβήξουμε. Όποιος δεν προλάβαινε ο Θανάσης, που είχε φέρει το σφυρί απ´ το μαγαζί, τον κοπάναγε. :bigcry:
Τώρα ποιός δεν πρόλαβε... Μην το πώ καλύτερα...
Όπως δεν θα πω κσι πόσα κομμάτια πήρε ο Κυριάκος που λέει οτι πήρε ένα... :silly:
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ κι απο μένα στον Αχιλλέα και στον πατέρα του... Ψόφιοι όλη μέρα απ´ τη δουλειά και σκίστηκαν οι άμθρωποι να μας εξυπηρετήσουν... Τι να πω;![]()
Για οσους δεν το ξερουν
https://www.youtube.com/watch?v=5sDHctfXS1M
Εγω να πω οπως ειπα και χθες πως την ιδια υποστηριξη προσφερει ο φρατης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.