Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα στους φουρναρέους και τα κοκόρια του φόρουμ, καλημέρα σε όλους.

Έκτακτη (απρογραμμάτιστη) μαστοροσυνάντηση.

Χτες είχαμε μια συνάντηση στο μαγαζί του Αχιλλέα για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Τελειώνοντας τις διάφορες εργασίες βρεθήκαμε όλοι μαζί σε κουτούκι της περιοχής.
Μια ωραία μαστοροπαρέα με φιλικα πειράγματα συζήτηση. Περάσαμε μια ωραία βραδιά.
Και για όσους δεν γνωρίζουν πρόσωπα, από αριστερά Αχιλλέας (Metallikas), Θανάσης (πατέρας Metallika), Μπάμπης (Babis K.), Κυριάκος (enduras1), Βασίλης (vasilisp77) και Παναγιώτης (panava)

32b104.jpg

bc8ea2.jpg

2b6e89.jpg

d37690.jpg

Καλημέρα σας κύριοι!!!!
Ωραία ήταν χθες.
Να ευχαριστήσω τον Θανάση που μας ανεχτηκε χθες και χώρος την βοήθεια του οποίου δεν θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε από ένα κομμάτι ελιά που έφερε ο Μπάμπης από το χωριό !

Βρε τι κανατε στον ανθρωπο;;;;;;
Γλυτωσε απο τους πατρινους, και την "πατησε" εκει;;;;

Περαστικα Παναγιωτη!!!
Πολυ ωραια παρεα, να ειστε καλα να εχεται παντα τετοια!!!!!

Κωστα 250 με 290 το κοβω το τραπεζι.

Καλημερα περαααααα για περα, οπα, οπα, οπα!!!!!!! (Πηγη: Καραγκιόζης)

Μπα περίσσεψε φαί? Πως και έτσι? Ο Κυρ κάνει δίαιτα? ;p

Καλημέραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάρτε ιδέες από Leroy Merlin και δείτε και τιμές να φρίξετε!

IMG_20161206_183856.jpg

IMG_20161206_183903.jpg

Καλημέρα...
Ωραία περάσαμε χθές, δεν ξέρω μονο ο Παναγιώτης πως πέρασε.
Όσο περιμέναμε τα φαγητά, για να περάσει η ώρα, είπαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι. Βάζαμε τα χέρια μας πάνω στο τραπέζι κι όταν ακουγόταν το "τζίζ" έπρεπε να προλάβουμε να τα τραβήξουμε. Όποιος δεν προλάβαινε ο Θανάσης, που είχε φέρει το σφυρί απ´ το μαγαζί, τον κοπάναγε. :bigcry:
Τώρα ποιός δεν πρόλαβε... Μην το πώ καλύτερα... :flipout:
Όπως δεν θα πω κσι πόσα κομμάτια πήρε ο Κυριάκος που λέει οτι πήρε ένα... :silly:

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ κι απο μένα στον Αχιλλέα και στον πατέρα του... Ψόφιοι όλη μέρα απ´ τη δουλειά και σκίστηκαν οι άμθρωποι να μας εξυπηρετήσουν... Τι να πω; :grinning-smiley-043

Καλημέρα...
Όσο περιμέναμε τα φαγητά, για να περάσει η ώρα, είπαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι. Βάζαμε τα χέρια μας πάνω στο τραπέζι κι όταν ακουγόταν το "τζίζ" έπρεπε να προλάβουμε να τα τραβήξουμε. Όποιος δεν προλάβαινε ο Θανάσης, που είχε φέρει το σφυρί απ´ το μαγαζί, τον κοπάναγε. :bigcry:
Όπως δεν θα πω κσι πόσα κομμάτια πήρε ο Κυριάκος που λέει οτι πήρε ένα... :silly:

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ κι απο μένα στον Αχιλλέα και στον πατέρα του... Ψόφιοι όλη μέρα απ´ τη δουλειά και σκίστηκαν οι άμθρωποι να μας εξυπηρετήσουν... Τι να πω; :grinning-smiley-043

XAXAXA καλά δεν παίζεσαι...:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Ξέχασα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας για περαστικά. Προσοχή στα μακρυά μπιτ του ρούτερ όταν τον δουλεύεται ανάποδα στον πάγκο. Θέλει οπωσδήποτε starter pin, δεν κατάλαβα για πότε έγινε.

Εδώ να επισημάνω πως ο Κυριάκος δεν άφησε να στρωσω δεύτερη φορά το πατρόν του παναβα και για οποιαδηποτε ταλαιπωρία υποστεί ο Παναγιώτης φταίει ο κιτρινιαρης απατεώνας και η ακατανίκητη επιθυμία του για τσίπουρο (κυριως)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα...

Μπάμπη τι ψοφιοι? Αν η παρέα ακολουθούσε εγω ήμουν έτοιμος για συσφιξεις πάσης φύσεως υδραυλικών συστηματων (το έθεσα αρκετά κόσμια?)
Για οσους δεν το ξερουν
https://www.youtube.com/watch?v=5sDHctfXS1M

Εγω να πω οπως ειπα και χθες πως την ιδια υποστηριξη προσφερει ο φρατης.