Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Καλημέρα σέ όλους επίσης.
Δημήτρη τι μάρκα ζυμωτήρια έχετε στον δικό σας φούρνο !!!!!![]()
![]()
Καλημέρα...
Ωραία περάσαμε χθές, δεν ξέρω μονο ο Παναγιώτης πως πέρασε.
Όσο περιμέναμε τα φαγητά, για να περάσει η ώρα, είπαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι. Βάζαμε τα χέρια μας πάνω στο τραπέζι κι όταν ακουγόταν το "τζίζ" έπρεπε να προλάβουμε να τα τραβήξουμε. Όποιος δεν προλάβαινε ο Θανάσης, που είχε φέρει το σφυρί απ´ το μαγαζί, τον κοπάναγε. :bigcry:
Τώρα ποιός δεν πρόλαβε... Μην το πώ καλύτερα...
Όπως δεν θα πω κσι πόσα κομμάτια πήρε ο Κυριάκος που λέει οτι πήρε ένα... :silly:
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ κι απο μένα στον Αχιλλέα και στον πατέρα του... Ψόφιοι όλη μέρα απ´ τη δουλειά και σκίστηκαν οι άμθρωποι να μας εξυπηρετήσουν... Τι να πω;![]()
Μπάμπη τι ψοφιοι? Αν η παρέα ακολουθούσε εγω ήμουν έτοιμος για συσφιξεις πάσης φύσεως υδραυλικών συστηματων (το έθεσα αρκετά κόσμια?)Καλημέρα...
Ωραία περάσαμε χθές, δεν ξέρω μονο ο Παναγιώτης πως πέρασε.
Όσο περιμέναμε τα φαγητά, για να περάσει η ώρα, είπαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι. Βάζαμε τα χέρια μας πάνω στο τραπέζι κι όταν ακουγόταν το "τζίζ" έπρεπε να προλάβουμε να τα τραβήξουμε. Όποιος δεν προλάβαινε ο Θανάσης, που είχε φέρει το σφυρί απ´ το μαγαζί, τον κοπάναγε. :bigcry:
Τώρα ποιός δεν πρόλαβε... Μην το πώ καλύτερα...
Όπως δεν θα πω κσι πόσα κομμάτια πήρε ο Κυριάκος που λέει οτι πήρε ένα... :silly:
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ κι απο μένα στον Αχιλλέα και στον πατέρα του... Ψόφιοι όλη μέρα απ´ τη δουλειά και σκίστηκαν οι άμθρωποι να μας εξυπηρετήσουν... Τι να πω;![]()
Για οσους δεν το ξερουν
https://www.youtube.com/watch?v=5sDHctfXS1M
Εγω να πω οπως ειπα και χθες πως την ιδια υποστηριξη προσφερει ο φρατης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.