Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Aντωνη σε ευχαριστω για την λεπτομερη διευκρινιση!
Η περιπτωση μου ειναι προφανως η πρωτη, καθως το hybrid αναφερεται στα specs των δισκων.

Απόψεις ναί,αλλά αλλό είναι η προσωπική αισθητική άποψη νά είναι οι δρόμοι γεμάτοι "τί ωραία τί καλά όλα είναι ανθηρά"καί κάποιοι συμπολίτες νά δουλεύουν.
Ο χρόνος βρίσκεται,π.χ σήμερα θά είσαι 19:30 στό Leroy-Μerlin,πάντα βρίσκεται ο χρόνος άν θέλει κάποιος.

Αποψεις οπως λεμε ειναι η προσωπικη μου αποψη και αυτο πιστευω προσωπικα.
Καταστηματαρχης δεν ειμαι το υπογραμμιζω.

Σημερα θα ειμαι στο Leroy στις 7:30 αλλα μονος μου.
Και να ηθελα δεν γινοταν αλλιως.

Να σας πω την πρόσφατη εμπειρία μου απο τα πρακτικερ-λερου , είχα χρόνια να πάω και περνώντας είπα να χαζεψω και επι της ευκαιρίας να πάρω βερνικια για τις πρόσφατες κατασκευές μιας και ήταν απόγευμα όρος βραδάκι .
Πάω στα βερνικια με πλησιάζει πωλητής .
- τι θα θέλατε ;
- βελατουρα και ρεπουλινη νερού .
- τι θα βαψετε ;
- MDF .
- έχω αυτα και αυτα .
- θα ήθελα της Βιβεχρωμ .
- οριστε
- σε ευχαριστω , τι χρώμα ειναι η βελατουρα ; Χρωματισμενη ή βαση ;
- η βελατουρα ειναι πάντα λευκή και δεν χρωματιζεται .
- κάτι κανεις λάθος του λέω , ειδικα οι βελατουρες της Βιβεχρωμ χρωματιζονται σε ότι απόχρωση θέλεις όπως και άλλες .
- όχι κύριε μπερδευεστε με τα βερνικια μου λέει

Και του έδωσα να ψάξει και να διαβάσει την συσκευασία που έγραφε βαση με δυνατότητα χρωματισμου απο την βεντάλια της Βιβεχρωμ κλπ κλπ ...
Τι θέλω να πω ...
Πολυκαταστήματα με ανειδίκευτους πωλητές που κατευθύνουν λάθος .
Τιμες στον Θεό και προϊόντα Β και Γ εώς και αμφιβόλου ποιότητας .
Για την ξυλια δεν αναφέρομαι καν...κλάμα...
Για να μην κατηγορηθώ δεν ρίχνω ευθύνες στον πωλητή που όπως έχω ξαναπει το μεροκάματο παει να βγάλει αλλα στις εταιρίες τερατα πρακτικερ-λερου κλπ για την ελάχιστη εκπεδευση-πολιτική κλπ Τους .
Χίλιες φορές λοιπόν απο το "μαγαζάκι" της γειτονιάς με τον κυρ "θοδωρα" και την πείρα δεκαετιών .

Σωστός.
Και εγώ πολλές φορές γελάω και λέω ναι ναι...
Απλά ρε φίλε είναι και στον άνθρωπο.
Ο ίδιος αυτός θα μπορούσε να είναι ο γιος του κυρ Θοδωρα που τον διδεχτηκε και να μην έχει κάτσει να μάθει την δουλειά του.

Είναι στον άνθρωπο.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τι θέλω να πω ...
Πολυκαταστήματα με ανειδίκευτους πωλητές που κατευθύνουν λάθος .

Καλά, αν γράψω τι άκουσα από "πωλητή" στο Leroy, την προηγούμενη φορά που ήμασταν εκεί, θα γελάτε μέρες, ή μάλλον θα κλαίτε.
Έχω δεί άπειρους εντελώς άσχετους πωλητές αλλά πολλές φορές το δικαιολογούσα γιατί εμείς, σαν τρελαμένοι με το Audio-Video ξέραμε πολύ περισσότερα από ένα μέσο πωλητή, εκεί όμως το αντικείμενο είναι εξειδικευμένο.
Όταν όμως πάς να ζητήςεις πληροφοριπες για ψησταριά που πουλάει (Weber) και σου λέει οτι δέν έχει ρόδες ενώ την έχει στο ράφι μπροστά του τι του λές;
Τί πληροφορίες να περιμένεις απ´ αυτόν;

Οπως σωστά λέει ο Ηλίας, υπάλληλοι και μάλιστα του 500αρικου (κι αν) ειναι.
Κατα πάσα πιθανότητα δεν εχουν και πολλές άλλες επιλογές.
Αυτο συμβαίνει σε όλες τις αλυσίδες και συνέβαινε ανέκαθεν.
Εγω προσωπικά τους σέβομαι, έστω κι αν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημέρα σε όλους.

Άντε επιτέλους να έρθει η Κυριακή που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά να τρέξουμε να ψωνίσουμε !

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα!

Καλημέρα σε όλους.

Άντε επιτέλους να έρθει η Κυριακή που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά να τρέξουμε να ψωνίσουμε !

Αμφιβαλεις οτι πολυς κοσμος το περιμενει αυτο?