Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Kαλημέρα σέ όλους
Μιχάλη πάντα τέτοια
Κώστα νά πάνε όλα καλά,μέσα στό πρόγραμμα οι αναποδιές δυστυχώς.

Καλημερα σε ολους και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημέρα!

Καλημερα σε ολους?

Ερωτηση για Κυριακο. (enduras)

Eιχες παρει κατι ηλεκτρονικα απο Κινα και σου ζητουσαν να πληρωσεις τελωνειο...
Τι εγινε με αυτο το θεμα? Θελω να παρω κατι με κοστος 30 ευρω και διαβαζω οτι το οριο ειναι 22 ?

Καλημερα παιδια και καλο μας ΣΚ!

Μιχαλη καλη ξεκουραση, Κωστα καλο κουραγιο.

Γιαννη στα 52$ μου εριξαν καπελο 36 ευρω!!! Απο οτι μου ειπαν 24 ευρω φορο και 12 διαχειριστικα εξοδα η το αναποδο.

Ηταν ενας φακελος απο κορντουρα με ενα power pack 20 επι 8 επι 3 εκ και καλωδια συνδεσης σε λαπτοπ και δαγκανες αυτοκινητου.

Εδω περνανε κινητα απο κινα που κανουν εκατονταδες ευρω και περνανε ανεξοδα...

Τι να σου πω. Εγω ΔΕΝ ξαναψωνιζω τπτ ξανα απο τριτες χωρες.

Καλημερα παιδια και καλο μας ΣΚ!

Μιχαλη καλη ξεκουραση, Κωστα καλο κουραγιο.

Γιαννη στα 52$ μου εριξαν καπελο 36 ευρω!!! Απο οτι μου ειπαν 24 ευρω φορο και 12 διαχειριστικα εξοδα η το αναποδο.

Ηταν ενας φακελος απο κορντουρα με ενα power pack 20 επι 8 επι 3 εκ και καλωδια συνδεσης σε λαπτοπ και δαγκανες αυτοκινητου.

Εδω περνανε κινητα απο κινα που κανουν εκατονταδες ευρω και περνανε ανεξοδα...

Τι να σου πω. Εγω ΔΕΝ ξαναψωνιζω τπτ ξανα απο τριτες χωρες.

Ο φπα θα ηταν 12 = 23% των περιπου 49 ευρω. Αλλα αυτο που ανεβαζει το ποσο +24 ειναι τα εξοδα που χρεωνει το ταχυδρομιο/courier.
Εχω στειλει στον πωλητη αν μπορει να βαλει τιμη 24$.

Καλημερα.

Εγώ όμως δεν σχολίασα ....ούτε θετικά ούτε αρνητικά .... αυτό είναι σοφή εγκράτεια :grandpa: ... άντε πάμε γι άλλα :ernaehrung004:
Για πες μου εσυ Νικο τι δεν σχολιασες, καθως δεν θελω να ρωτησω τους αμεσα εμπλεκομενους, τη στιγμη που υπαρχει ενεργη πληρη ενταση, γιατι εχασα επεισοδια παλι.

Με βλέπω 12ωρο.

Στην Ελλάδα της κρίσης πάντως δυσκολευτήκαμε πολύ να βρούμε κάτι καλό στα Λαγκάδια για το 3ημερο των Φώτων μια παρέα 12 ατόμων.

Οπότε θα έχει εξορμήσεις με έδρα την Τρίπολη (Λαγκάδια, Βυτίνα, Λάδωνας, Φαράγγι Λούσιου, Στεμνίτσα).

Παίρνω κουράγιο & συνεχίζω !

Θελω ανταποκριση απο Βυτινα οταν πας, αν υπαρχει ακομα το μαγαζι ενος παλιου φιλου του Γιαννη, που ηταν απιστευτος στη μιμηση του Σταυριδη.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Θελω ανταποκριση απο Βυτινα οταν πας, αν υπαρχει ακομα το μαγαζι ενος παλιου φιλου του Γιαννη, που ηταν απιστευτος στη μιμηση του Σταυριδη.

Δώσε παραπάνω πληροφορίες ρε Μήτσο.
Θα πάρω σβάρνα τα μαγαζιά της Βυτίνας & θα ρωτάω ποιός είναι ο Γιάννης ο μίμος ? :flipout:

Οχι βεβαια. Τρυφωνοπουλος Γιαννης λεγεται ο ανθρωπος, και ειχε ενα μαγαζι που λεγοταν "Το κουτουκι του Γιαννη", ταβερνακι ηταν.
Ειχε την φωνη του Σταυριδη, και του εφερνε και στα χαρακτηριστικα του προσωπου.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Οχι βεβαια. Τρυφωνοπουλος Γιαννης λεγεται ο ανθρωπος, και ειχε ενα μαγαζι που λεγοταν "Το κουτουκι του Γιαννη", ταβερνακι ηταν.
Ειχε την φωνη του Σταυριδη, και του εφερνε και στα χαρακτηριστικα του προσωπου.

οκ! Ελπίζω να μην του χρωστάς......................!!! :flipout:

Καλημερα.

Για πες μου εσυ Νικο τι δεν σχολιασες, καθως δεν θελω να ρωτησω τους αμεσα εμπλεκομενους, τη στιγμη που υπαρχει ενεργη πληρη ενταση, γιατι εχασα επεισοδια παλι.

Τίποτα σπουδαίο Δημήτρη... απλώς υπήρχε μια ανάρτηση που προκαλούσε σεξουαλική υποβοήθηση
wow3.gif
και φυσικό ήταν αποτέλεσε αφορμή σχολίων ...θετικών και αρνητικών .... τελικώς έγινε ψεκασμός με ψυχρό ύδωρ :slapface:...και τα πράγματα επανήλθαν σε φυσιολογικά επίπεδα. :BDGBGDB55::coool:

Τίποτα σπουδαίο Δημήτρη... απλώς υπήρχε μια ανάρτηση που προκαλούσε σεξουαλική υποβοήθηση
wow3.gif
και φυσικό ήταν αποτέλεσε αφορμή σχολίων ...θετικών και αρνητικών .... τελικώς έγινε ψεκασμός με ψυχρό ύδωρ :slapface:...και τα πράγματα επανήλθαν σε φυσιολογικά επίπεδα. :BDGBGDB55::coool:

Η αληθεια ειναι οτι τους περισσοτερους αν οχι ολους δεν μας ενοχλησε η συγκεκριμενη φωτογραφια (ετσι νομιζω).
Αλλα αφου υπαρχει συγκεκριμενη πολιτικη στο ΑV για τετοια θεματα, καλως ή κακως εγινε και η διαγραφη.