Καλημέρα!
Καλημερα παιδια και καλο μας ΣΚ!
Μιχαλη καλη ξεκουραση, Κωστα καλο κουραγιο.
Γιαννη στα 52$ μου εριξαν καπελο 36 ευρω!!! Απο οτι μου ειπαν 24 ευρω φορο και 12 διαχειριστικα εξοδα η το αναποδο.
Ηταν ενας φακελος απο κορντουρα με ενα power pack 20 επι 8 επι 3 εκ και καλωδια συνδεσης σε λαπτοπ και δαγκανες αυτοκινητου.
Εδω περνανε κινητα απο κινα που κανουν εκατονταδες ευρω και περνανε ανεξοδα...
Τι να σου πω. Εγω ΔΕΝ ξαναψωνιζω τπτ ξανα απο τριτες χωρες.
Για πες μου εσυ Νικο τι δεν σχολιασες, καθως δεν θελω να ρωτησω τους αμεσα εμπλεκομενους, τη στιγμη που υπαρχει ενεργη πληρη ενταση, γιατι εχασα επεισοδια παλι.Εγώ όμως δεν σχολίασα ....ούτε θετικά ούτε αρνητικά .... αυτό είναι σοφή εγκράτεια :grandpa: ... άντε πάμε γι άλλα :ernaehrung004:
Θελω ανταποκριση απο Βυτινα οταν πας, αν υπαρχει ακομα το μαγαζι ενος παλιου φιλου του Γιαννη, που ηταν απιστευτος στη μιμηση του Σταυριδη.
Οχι βεβαια. Τρυφωνοπουλος Γιαννης λεγεται ο ανθρωπος, και ειχε ενα μαγαζι που λεγοταν "Το κουτουκι του Γιαννη", ταβερνακι ηταν.
Ειχε την φωνη του Σταυριδη, και του εφερνε και στα χαρακτηριστικα του προσωπου.
Καλημερα.
Για πες μου εσυ Νικο τι δεν σχολιασες, καθως δεν θελω να ρωτησω τους αμεσα εμπλεκομενους, τη στιγμη που υπαρχει ενεργη πληρη ενταση, γιατι εχασα επεισοδια παλι.
Τίποτα σπουδαίο Δημήτρη... απλώς υπήρχε μια ανάρτηση που προκαλούσε σεξουαλική υποβοήθησηκαι φυσικό ήταν αποτέλεσε αφορμή σχολίων ...θετικών και αρνητικών .... τελικώς έγινε ψεκασμός με ψυχρό ύδωρ :slapface:...και τα πράγματα επανήλθαν σε φυσιολογικά επίπεδα. :BDGBGDB55::coool:![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.