dimitrisven
Senior Member
- 15 May 2015
- 588
μιας και το εφερε η κουβεντα... ξερει κανεις απο τους Κρητικους, σε τι βαθος ειναι το φορτηγάκι που ειναι βυθισμένο στην Καλυψώ στο Ρέθυμνο ?
View attachment 136414
εκανα ταξινομηση στις φωτο μου και ανεβαζω την παραπανω για τον φιλο νικο πετειναρακη.ειναι απο καταδυση μου στο ναυαγιο ζηνοβια οταν υπηρετουσα στην κυπρο το 2008.
εκανα ταξινομηση στις φωτο μου και ανεβαζω την παραπανω για τον φιλο νικο πετειναρακη.ειναι απο καταδυση μου στο ναυαγιο ζηνοβια οταν υπηρετουσα στην κυπρο το 2008.
Καλημερα κυριοι! Εμεις περιμεναμε το χιονια του αιωνα αλλα απο χθες βραδυ μεχρι στιγμης τουλαχιστον οι θερμοκρασιες κυμαινονται γυρω στους +10C![]()
Καπου μεσα στο χαμο, νομιζω καποιος ειχε παρει ενα δισκοπριονο με κουμπωτους οδηγους, και το ειχε κανει και παρουσιαση. Που στην ευχη ηταν γραμμενο αυτο το πραγμα οεο ;;;
Πίνοντας ρακομελα με την γιαγιά στα απίστευτα Λαγκάδια, με 2 βαθμούς κ ήλιο.
Το μαγαζί έχει απίστευτα ξύλινα τραπέζια κ ξύλινα φωτιστικά.
Πίνοντας ρακομελα με την γιαγιά στα απίστευτα Λαγκάδια, με 2 βαθμούς κ ήλιο.
Το μαγαζί έχει απίστευτα ξύλινα τραπέζια κ ξύλινα φωτιστικά.
Σημερινή παραλαβή από το Πράκτικερ. Αλυσίδες για τα χιόνια, γάντια κ 2 φωσφορίζων γιλέκα. Όχι, όχι πιστόλι φωτοβολιδων κ φωτοβολίδες δεν πήρα!!

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.