Υπαρχουν τέτοιοι ανθρωποι????...Σε άλλον αρέσουν οι ξανθιές και άλλοι τις σιχαίνονται
Υποθέτω. Εγώ είμαι με τις κόκκινομαλες πάντως.Υπαρχουν τέτοιοι ανθρωποι????![]()
Περιεργο πραμα το τσιγαρο. Ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι ειναι εξαρτηση του μυαλου και οχι του οργανισμου. Καπνιζα για λιγο παραπανω απο 15ετια και τα περισσοτερα χρονια του'δινα και καταλαβαινε γιατι μου αρεσε πολυ. Το καθε τσιγαρο που εχω καπνισει το εχω ευχαριστηθει 100%, ακομα και την περιοδο που καθαριζα εναμισι πακετο τη μερα. Μου εσκασε ξαφνικα μια μερα σιχαμαρα, ειπα το "ασταδιαλα" και το εκοψα επι τοπου. Τον Ιουνιο του '10 ηταν. Απο τοτε πολυ σπανια που το ζηλευω, κανω καμια τρακα και μου περναει επι τοπου. Πακετο εχω παρει μονο δυο φορες απο τοτε και το εχω καθαρισει σε μια βραδια. Ειμαι τυχερος σε αυτο το θεμα, το εκοψα πολυ ευκολα και δεν ξανακυλησα. Δεν εβαλα βεβαια και το μυαλο μου στη διαδικασια οτι το εκοψα, μου λειπει, τωρα με τον καφε η με την μπυρα θα καπνιζα, κλπ.
Τα θετικα ηταν στην τσεπη, στις σωματικες αντοχες και σε γευση-οσφρηση. Λιγοτερο στα φαγητα, πιο πολυ σε οινοπνευματωδη οι γευσεις και τα αρωματα ειναι πιο ξεκαθαρα και απολαυστικα.
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
άντε καλημέρα, θα δούμε κανένα χιονάκι σήμερα;
Ένας φίλος του Πατέρα μου έλεγε ότι ο "καφές είναι ο ρουφιάνος του τσιγάρου"... Κάτι ήξερε!!!!
Το ίδιο ισχύει και με τα υπόλοιπα ποτά!
Υ.Γ: Εγώ δεν καπνίζω και ούτε κάπνιζα ποτέ (απλά παθητικός)!
Πράγματι, Νίκο, λέγεται και αυτό για το τσιγάρο αλλά πιστεύω, ακράδαντα, ότι το θέμα του να κόψει κάποιος το τσιγάρο περιορίζεται, μόνο στο μυαλό και αρκεί μια απόφαση μόνο.
Όταν, πριν από κάποιες δεκαετίες, αποφάσισα να το κόψω για ένα πρωινό (κάπνιζα τότε 3 πακέτα την ημέρα με τη συνοδεία 2 δύο Nescafe), με στόχο να παρασύρω και τη σύζυγο να το κόψει, πήγα στη δουλειά και ήπια την κούπα κανονικά, χωρίς να υποκύψω στη διάθεση να ανάψω ένα τσιγάρο. Το ίδιο έκανα το απόγευμα της ίδιας μέρας, τις επόμενες μέρες και χρόνια, αν και οι δύο κούπες ημερησίως συνεχίζονται μέχρι σήμερα κανονικά.
Αν με ρωτήσεις για τον αρχικό στόχο, η απάντηση είναι ότι απέτυχα, αφού ανακάλυψα μετά από καιρό ότι η σύζυγος συνέχιζε να καπνίζει, και για μερικά χρόνια ακόμη, μέχρι που το έκοψε και εκείνη οριστικά.
Άμα ξαναρχίσω το κάπνισμα λέτε να μαυρίσουν τα Makita μου... :silly::silly:
Πολύ τα γουστάρω τα μαυράκια...
Ο Σκοπός πέτυχε (να κόψεις το κάπνισμα) αλλά ο στόχος απέτυχε (να το κόψει και η σύζυγος).
Σιγά σιγά!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δεν συμφέρει Θείε.
Πάρε καλύτερα ένα σπρέυ σε μαύρο ματ!
εμείς οι μεσογειακοί λαοί με μίξη από ανατολικούς μαυριδερούς-μελαχρινούς έχουμε αδυναμία σε αυτό που έχουμε έλλειψη, στο ξανθό....το ανάποδο συμβαίνει στους βόρειους λαούς, εκεί ισχύει το "ψηλή μελαχρινή με πράσινα μάτια , εμένα δεν μ´αρέσει..." χεχεχεΥπαρχουν τέτοιοι ανθρωποι????![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.