Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλησπέρα, λέω να πάρω ένα καναρινί...

image.jpg

Άμα ξαναρχίσω το κάπνισμα λέτε να μαυρίσουν τα Makita μου... :silly::silly:
Πολύ τα γουστάρω τα μαυράκια...

Θα αρχίσουν να σου αρέσουν και τα κιτρινόμαυρα.

Εγώ που ούτε καπνίζω, ούτε πίνω, άρα δεν έχω από πού να κόψω, πώς θα κάνω οικονομία?

Δεν χρειάζεται να κόψεις κάτι. Θα πας στην τράπεζα και θα βγάλεις! Ευκολάκι? :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φοβάμαι οτι θα ζορίζεται θα ζεσταίνεται και θα ξεβάφει... :p

Σου έχω την λύση. Χρώμα υψηλής θερμοκρασίας!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σημερα συνεβη ενα περιστατικο που με εχει στεναχωρησει πολυ.

Το να εχει ο καθενας την αποψη του ειναι απολυτα σεβαστο.

Το να προσπαθει με καθε τροπο να σε κανει να χασεις την δικια σου ειναι απαραδεκτο.

Το να αναφερεις τα ιδανικα σου και να μην τα σεβεται ειναι επιεικως απαραδεκτο.

Απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.

Αυτό λέγεται κουτσομπολιό και σε ένα παρόμοιο περιστατικό με τον metallica, το είχες κατακρίνει. Επιπλέον κανένας δεν προσπαθεί να σου αλλάξει γνώμη, εσύ το αντιλαμβανεσαι αυτό. Όταν όμως πετας κάτι χωρίς να το δικαιολογησεις θα πρέπει να υπομένεις και καποια κριτικη απο αυτον που δεν το πιστεύει.

Αυτό λέγεται κουτσομπολιό και σε ένα παρόμοιο περιστατικό με τον metallica, το είχες κατακρίνει. Επιπλέον κανένας δεν προσπαθεί να σου αλλάξει γνώμη, εσύ το αντιλαμβανεσαι αυτό. Όταν όμως πετας κάτι χωρίς να το δικαιολογησεις θα πρέπει να υπομένεις και καποια κριτικη απο αυτον που δεν το πιστεύει.

Εσυ γιατι πεταχτηκες?
Ανεφερα κανενα ονομα?
Καφενειο ειναι εδω και μοιραστηκα ενα περιστατικο που μου συνεβη.

Εσυ γιατι πεταχτηκες?
Ανεφερα κανενα ονομα?
Καφενειο ειναι εδω και μοιραστηκα ενα περιστατικο που μου συνεβη.

Γιατί έχω το δικαίωμα σχολιασμού. Αν θες μπορείς να μου το αφαιρέσεις.

Γιατί έχω το δικαίωμα σχολιασμού. Αν θες μπορείς να μου το αφαιρέσεις.

Ωραία.
Επειδή λες πράγματα προσβλητικα για εμένα, δεν αφαίρεσα ποτέ τον λόγο από κανένα, θα σου απαντήσω μόλις επιστρέψω στο γραφείο.

Εγω ξεκινησα αναφεροντας ενα πριστατικο και την πικρια που αποκομισα απο αυτο.

Τωρα επειδη σε τρωει απο οτι φαινεται και μονος σου προδοθηκες και επειδη οπως σωστα λες εχεις το δικαιωμα σχολιασμου ας το δωσουμε και στους υπολοιπους.

Το θεμα ξεπερναει τις προτιμισεις στα εργαλεια και τις επιλογες ξεχονδριστηρων και λοιπον που ειχαμε καποιες διαφορες στο παρελθον και αφορα ΙΔΑΝΙΚΑ και ΑΞΙΕΣ οπως εγραφα στο αρχικο μου ποστ.

Οταν καποιος ειναι Αθεος και Απατρης ειναι για τον εαυτο του και καλα κανει εφοσον ετσι το πιστευει.

Οταν ομως σε αυτον τον ανθρωπο του δηλωνεις πως εσυ πιστευεις σε πατριδα θρησκεια και οικογενεια και αυτα αποτελουν ιδανικα για εσενα δεν μπορει να σου λεει πως εισαι τουρκοσπορος και να πας να κανεις τεστ DNA για να αποδειχθει ουτε να σου λεει γαμω το Χριστο και την Παναγια σου επειδη πολυ απλα γιαυτον δεν υπαρχουν.

Αυτα κυριοι, αυτο ηθελα να μοιραστω μαζι σας το πρωι ανωνυμα χωρις αναφορες σε προσωπα.

Τα ιδανικα του καθενος αποτελουν αβατο.
Αυτο πρεπει να το καταλαβει ο καθενας.
Δεν μιλαμε για DEWALT MAKITA K BOSCH μιλαμε για ιδανικα και αξιες για τα οποια οι παππουδες μας πεθαναν και καποιοι απο εμας ειμαστε διατεθιμενοι να κανουμε το ιδιο.

Υπάρχει περίπτωση να καταλάβω και εγώ τι έγινε ???:chinscratch: Κανα PM...
Έχουμε πει να τσακωνόμαστε ελεύθερα ...αλλά αυτά που έγραψε ο Κυρ. είναι σοβαρά !!!! Ειπώθηκαν με προσωπικό μήνυμα και ο αποδέκτης σε πληροφόρησε Κυριάκο ??

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Υπάρχει περίπτωση να καταλάβω και εγώ τι έγινε ???:chinscratch: Κανα PM...
Έχουμε πει να τσακωνόμαστε ελεύθερα ...αλλά αυτά που έγραψε ο Κυρ. είναι σοβαρά !!!! Ειπώθηκαν με προσωπικό μήνυμα και ο αποδέκτης σε πληροφόρησε Κυριάκο ??

Πάμε ΓΡΉΓΟΡΑ παρακάτω.

Τι θα πουν οι mutual που λέγαμε κ παλαιότερα.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Υπαρχουν τέτοιοι ανθρωποι????:flipout:

Έλα ντε !
Κι εγω αυτο σκέφτηκα μολις το διάβασα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Έλα ντε !
Κι εγω αυτο σκέφτηκα μολις το διάβασα.

:chinscratch:
Τί έγινε ρε παιδιά;...... :hmmmm2: