Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μιας και η συζήτηση δεν έχει καμία σχέσει με το τι παραλάβαμε σήμερα την συνεχίζω εδώ.

Αν δεν παραπέμπει σε σύγκριση μεταξύ δύο εταιρειών λάθος κατάλαβα και ζητώ συγνώμη

Ευχαριστώ για την ειρωνεία, εσύ από το Σίγουρα δεν έχουν καμία σχέσει οι δύο εταιρίες κατάλαβες οτι δεν κατάλαβα, μπράβο.

Δεν θέλω να κάνω την υπεράσπιση της Grizzly.biz αλλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους η Grizzly Industrial ιδρύθηκε το 1983 και φτιάχνει επαγγελματικά εργαλεία.
Η Grizzly.biz ιδρύθηκε το 1998 και έφτιαχνε εργαλεία κηπουρικής.

Υποθέτω, από τα γραφόμενα σου, οτι έχεις συγκρίνει όλες τις εκδόσεις του κολωνάτου side by side και έχεις μεγάλη εμπειρία στο εν λόγω εργαλείο και αφού λες πως δεν αξίζει τα λεφτά του αύριο λέω να το πάω πίσω και να ζητήσω επιστροφή χρημάτων.
Οι απαντήσεις μου εκτός από μια σε εσένα απευθύνθηκαν σε άλλα μέλη του φόρουμ.
Όταν παίρνεις τμήματα κείμενων χωρίς να είναι διακριτό στους τρίτους, σε ποιον μιλώ και τι είπε αυτός, δίνεις την εικόνα ότι όλα αφορούν εσένα.
Και επειδή γνωρίζω ότι στον γραπτό λόγο είναι πολύ εύκολη η παρεξήγηση θα σε παρακαλούσα να μην το κάνεις αυτό.
Δεν θέλω να κάνω την υπεράσπιση της Grizzly.biz αλλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους η Grizzly Industrial ιδρύθηκε το 1983 και φτιάχνει επαγγελματικά εργαλεία.
Η Grizzly.biz ιδρύθηκε το 1998 και έφτιαχνε εργαλεία κηπουρικής .
Δεν θα σκεπτόμουν ποτέ ότι κάτι τέτοιο θα ήταν υποστηρικτικός λόγος, μάλλον ακριβώς το αντίθετο!
Έτσι όπως το βλέπω εγώ μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που φέρνει κινέζικα φασόν στην Γερμανία χρησιμοποίει το όνομα της άλλης που είναι γνωστή στην Αμερική.
Πόσοι νομίζεις που θα γκουγλάρουν το όνομα της και θα βρουν ευνοϊκά σχόλια στα Αμερικανικά φόρα θα καταλάβουν ότι για χάρη του βασιλικού ποτίζετε και η γλάστρα;
Τα υπόλοιπα στο νήμα του Lidl.

keep_calm_1.png

Στο καλωσόρισμα νέων μαστουρώνω να μεταφερθεί!!!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαστορων! Μαστορων εννοούσα!!!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk