Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πιστευω πως τα post των αγορων ειναι και αυτα πολυ χρησιμα για τους υπολοιπους, γιατι παιρνουν ιδεες ή μπορει να ενημερωθουν για κατι που δεν γνωριζαν. Το θεμα περι φιγουρας πιστευω πως δεν στεκει, καθως ειναι στην οικονομικη ευχερεια του καθενος αλλά και στις προτεραιοτητες του εαν θα μπει στον "πειρασμο" να αγορασει κατι που παρουσιαστηκε.

Τα καλοριζικα προκαλουν το εξης θεμα: οταν καποιος ποσταρεις την αγορα ενος προιοντος, μεσα σε μια ωρα εχει μαζεψει απο κατω τουλαχιστον 5 καλοριζικα, και στο καπακι ποσταρει καποιος αλλος μια αλλη αγορα, και απο κατω αλλα 5 καλοριζικα. Εαν εγω, λεμε τωρα, την επομενη ημερα, ενδιαφερομαι για το 1ο προιον και θελω να ρωτησω κατι, το ποστ μου θα εχει διαφορά τουλαχιστον δυο σελιδες και μπορει να ξεχαστει κιολας.

Ενα προβλημα που αντιμετωπιζω εγω ειναι το εξης: παιρνω ως παραδειγμα τον συμφορουμιτη με το ονομα χρηστη (nickname) weather1967 που το πραγματικο του ονομα ειναι Δημητρης ... οταν λοιπον καποιος αλλος φιλος θελει να γραψει κατι για ενα post του weather1967, τοτε παει και γραφει πχ. "για αυτο το εργαλειο ειχε κανει review o Δημητρης ... ", δηλαδη χρησιμοποιει το πραγματικο ονομα και οχι το nickname. Ετσι λοπον εαν υπαρχουν 2 Δημητρηδες αντε να βρεις ακρη ... που να θυμαμαι και το πραγματικο ονομα του καθενος! Επισης ειναι και πολυ κουραστικο, αλλα και μεγαλο μπερδεμα σε μελλοντικες αναζητησεις καποιων post. Ποσο μαλλον για καποιους που δεν παρακολουθουν το forum σε καθημερινη βαση. Προτεινω οποιος θελει να αποκαλει τον αλλον με το πραγματικο του ονομα, εαν μπορει να γραφει σε παρενθεση και το nickname.
Ευχαριστω

enduras1 σου ευχομαι περαστικα και γρηγορη αποθεραπεια.

Εγω πιστευω οτι τα καλοριζικα κ.λ.π
ειναι μια χαρα καθως εδω μεσα πολλοι γνωριζομαστε απο κοντα και εχουμε πιει και ενα κρασι .αρα ειναι σαν ο γειτονας μου π.χ να μου δειξει κατι καινουργιο που πηρε και γω να το κοιταω χωρις να πω λεξη.ειναι μια ανθρωπινη αντιδραση.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

εμένα για να μην μου δίνουν θέση στα μέσα μεταφοράς κυκλοφορώ με το αυτοκίνητο...με κάνει να νοιώθω πιο νέος....:grandpa:
:flipout::SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εγω πιστευω οτι τα καλοριζικα κ.λ.π
ειναι μια χαρα καθως εδω μεσα πολλοι γνωριζομαστε απο κοντα και εχουμε πιει και ενα κρασι .αρα ειναι σαν ο γειτονας μου π.χ να μου δειξει κατι καινουργιο που πηρε και γω να το κοιταω χωρις να πω λεξη.ειναι μια ανθρωπινη αντιδραση.

Καλημέρα σε όλους,
Εγω θέλω να δώσω μία διαφορετική διάσταση στο forum καθώς αυτό μέσα απο την παρέα που εσείς έχετε δημιουργήσει, πολλές φορές μπορεί να αποτελεί ένα μέσο "διαφυγής" απο τα καθημερινά προβλήματα.
Εμένα προσωπικά με βοηθάει στο να ξεχαστώ πολλές φορές είτε διαβάζοντας αυτά που γράφετε είτε δίνοντας μου ερεθίσματα και ιδέες ώστε να ασχοληθώ με κάτι που με ευχαριστεί (μαστορέματα - κατασκευές).

Βιώνω μία άσχημη κατάσταση με ένα πρόβλημα υγείας (δυστυχώς για 2η φορά) - όχι προσωπικό - και πολλές φορές η παρέα σας αποτελεί για μένα το καλύτερο μου αγχολυτικό.

Θέλω να πω ότι τελικά ένα forum μπορεί για έναν άνθρωπο να είναι κάτι πολύ περισσότερο απο μία ιστοσελίδα που κάποιοι γράφουν γνώμες και καλορίζικα
Συνεχίστε όπως είστε!!!

Καλημέρα σας Κύριοι, καλές εργασίες και για σήμερα και πάντα με υγεία. Περαστικά και γρήγορη αποκατάσταση για τους φίλους εδώ που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.
Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου μας να σας - μας βρει ακμαιότατους !!

Η δεξιά πλευρά είναι ίντσες και η αριστερή χιλιοστά?
Καλά κατάλαβα?
Το αναποδο.

Καλημερα στην παρεα. Επιστροφη στο γραφειο αν και με αναρωτικη.
Με αγαπανε πολυ εδω και δε μπορουν χωρις εμενα....

Για τυχόν εκτύπωση.
Απλως ενδεικτικα φανταζομαι αντιστοιχιες και οχι για πραγματικη μετρηση. Το πραγματικο μηκος του "χαρακα" μετραει στην πραγματικοτητα 2,54 εκατοστα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απλως ενδεικτικα φανταζομαι αντιστοιχιες και οχι για πραγματικη μετρηση. Το πραγματικο μηκος του "χαρακα" μετραει στην πραγματικοτητα 2,54 εκατοστα...

Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Η μία ίντσα = 25,4 χιλιοστά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Η μία ίντσα = 25,4 χιλιοστά.
ή 2,54cm ...

Αυτο που εννοω ειναι οτι ο "χαρακας" που εβαλες ειναι απλα ενδειξη αντιστοιχιας και οχι πραγματικος χαρακας. Στην οθονη δειχνει 15 εκατοστα ενω το πραγματικο μεγεθος εναι 2.5 εκατοστα...