Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,385
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.
EPs 80 γραφιτουχα 80mm με υλικά vitex
Πρέπει με κάθε τρόπο να δικαιολογώ το nick μου.
Αν αυτό που βλέπω στις φώτο το θεωρείτε "καφενέ",τότε κάτι δεν πάει καλά.
Οκ,το μαγαζί είναι εκεί εδώ και 100 χρόνια,αλλά αυτό δεν το κάνει παραδοσιακό καφενείο αυτόματα.
Κλασσική καγκουροκαφετέρια με πολυθρόνες κλπ δείχνει η φωτογραφία.
Συμπαθάτε με,αλλά αυτό δεν είναι παραδοσιακό καφενείο,και φυσικά δεν είναι "καφενές".
Μιχάλη Αυτό δεν είναι μία απλή πίστα. Είναι η μοναδική διαδρομή εντός πόλης που αποτελεί Κ πίστα για τα καρτ. Κάτι σαν το Μονακό της f1 δηλαδή! Φυσικά τηρουμένων των αναλογιών, μη βαράτε! Αξίζει να τι επισκεφθεί κανείς, ακόμα Κ αν δεν είναι λάτρης, μιας Κ το διήμερο περιλαμβάνει πολλά events!
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ καλά!
8 εκατοστά τούμπανο θα είναι!
Έκανε μελέτη μηχανολόγος μηχανικός ή το πάτε χονδρικά? Ξέρω ότι το έξτρα κόστος είναι ελάχιστο απλά στους λαμπάδες στα 6 εκατοστά που έχω εγώ ίσα ίσα φαίνεται άσχημο. Δεν έχω δεί στα 8.
Ο τοίχος τί πάχος έχει?
Εμένα πρέπει να είναι 25άρι τούβλο + 5 εκατοστά σύνολο σοβάδες στο περίπου +7 εκατοστά η θερμοπρόσοψη πάλι περίπου = 37 εκατοστά
Πάντως πλέον το "μεγαλύτερο πρόβλημα" σε εμένα είναι τα τζάμια παρόλο που είναι διπλά με "4 εποχών" μόνωση.
Περιμένω να μεγαλώσουν τα δέντρα (φυλλοβόλα) για σκίαση γιατί το θέμα το έχω το καλοκαίρι.
ΥΓ. Το σημαντικότερο είναι η εγκατάσταση. Πιστή τήρηση των οδηγιών στα υλικά![]()
![]()
Συμβαίνει τώρα!
Πολύ καλά!
8 εκατοστά τούμπανο θα είναι!
Έκανε μελέτη μηχανολόγος μηχανικός ή το πάτε χονδρικά? Ξέρω ότι το έξτρα κόστος είναι ελάχιστο απλά στους λαμπάδες στα 6 εκατοστά που έχω εγώ ίσα ίσα φαίνεται άσχημο. Δεν έχω δεί στα 8.
Ο τοίχος τί πάχος έχει?
Εμένα πρέπει να είναι 25άρι τούβλο + 5 εκατοστά σύνολο σοβάδες στο περίπου +7 εκατοστά η θερμοπρόσοψη πάλι περίπου = 37 εκατοστά
Πάντως πλέον το "μεγαλύτερο πρόβλημα" σε εμένα είναι τα τζάμια παρόλο που είναι διπλά με "4 εποχών" μόνωση.
Περιμένω να μεγαλώσουν τα δέντρα (φυλλοβόλα) για σκίαση γιατί το θέμα το έχω το καλοκαίρι.
ΥΓ. Το σημαντικότερο είναι η εγκατάσταση. Πιστή τήρηση των οδηγιών στα υλικά![]()
Στη τελευταια προταση σου κρυβεται ολη η τεχνη! Γιαυτο θα προσπαθησω να επιβλεψω οσο γινεται, μιας και παμε με μπουσουλα την εμπειρια. Το θεμα ειναι θα γινει αμονωτο τμημα του σπιτιου κυριως, περιπου θα ελεγα το 20%. Το υπολοιπο 60% εχει 3εκ απο παλια στο οποιο θα παρεμβω σε μερος του στο αμεσο μελλον με αντικατασταση. Το υπολοιπο 20% δεν εχει καθολου ακομη. Στο τελος επιθυμω να εχω περιπου το 40-50% του συνολου με 8ποντους το 30%_40% με τριαρα και το υπολοιπο καθολου μιας και εφαπτεται με αλλο χωρο, αν και αμονωτο.
Πληρης αντικατασταση δεν μπορει να γινει, τουλαχιστον αμεσα λογω κοστους αλλα και κυριως θεσης.
οι τοιχοι δεν ειναι ιδιοι. Ειναι 20-25 εκ περιπου συνολο. Λαμπα εχω σε ενα σημειο μηκους περιπου 230εκ. Εκει θα παει λοξα και θα βαλω μαλλον μια ανοξειδωτη ποδια με σταλακτη για επιπλεον στεγανωση.
Ο Δημητρης και ο Βασιλης περασαν μια βολτα απο το εργαστηριο μετα τις καφεδιες.
Ο Δημητρης δοκιμασε με επιτυχια -ενδελεχες test drive επι τοπου με τα δικα του ξυλα!- το επομενο εργαλειο proxxon....και ευχαριστω πολυ για το γλαστρακι με το θυμαρι!! Θα μπει στον κηπο τελικα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.