Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αφού ήδη τό φτιάχνεις,καί αύριο μετά τήν δουλειά θά τό περάσεις λάδι καί θά τό παρουσιάσεις στό ανάλογο νήμα :flipout:

Θά τό φτιάξω αλλά λίγο αργότερα λόγο πού είμαι κάπως πιεσμένος αυτές τίς μέρες,πάντος ευχαριστώ πού τό ανακάλυψες καί μέ θυμήθηκες,καί είναι τού γούστου μου. :a0210:

Δεν προλαβαίνω λέμε. Ίσως το ΣΚ.

Βραδυνη εξορμηση
51f919f7920f5f5a8007ec2da9d692dc.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στέλνω ρεσώ, στέλνεις καλαμάρια τώρα που είναι η εποχή τους ? !

Καλησπέρα σε όλους μετά απο καιρό !!!!
Σας ''χρωστάω '' μια παρουσίαση της μικρής κορδέλας καθώς και του LASER (68 τελικά στα ελτα χαράτσι ) , δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί μου χάλασε ο υπολογιστής και προχθές αγόρασα άλλον.
Μια ερώτηση : επειδή έχασα όλους τους ''σελιδοδείκτες '' για θυμίστε μου σε πιο site που το έχει και παιδί απο το φόρουμ ανεβάζουμε φωτογραφίες ?

https://img.aspr.gr

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα Μαστορες!
Παω μια βολτα εργασιας σημερα στο φιλοξενο Βουκουρεστι και επιστρεφω την αλλη βδομαδα.

Θα ερθεις να κανεις παρελαση? :firstprize:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αφού ήδη τό φτιάχνεις,καί αύριο μετά τήν δουλειά θά τό περάσεις λάδι καί θά τό παρουσιάσεις στό ανάλογο νήμα :flipout:

Δεν προλαβαίνω λέμε. Ίσως το ΣΚ.

Τό βλέπω,τό βλέπω :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τό βλέπω,τό βλέπω :ernaehrung004:

Βρήκα λίγο κενό κ επειδή θα δουλεύω κ αυτό το ΣΚ το σκάρωσα λίγο νωρίτερα. Καλό βράδυ Δημητρό.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σέ όλους καί καλό Σαββατοκύριακο επίσης.

Βρήκα λίγο κενό κ επειδή θα δουλεύω κ αυτό το ΣΚ το σκάρωσα λίγο νωρίτερα. Καλό βράδυ Δημητρό.

-bye-

Καλημερα. Παλι με "κεφαλωσατε", και εχω πολυ πραγμα αδιαβαστο. Να δω ποτε θα προλαβω.