Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θα σου πάρω και θα ρωτήσω και τα βασικά.
Πιο καλά γίνονται στον μηχανουργικό τόρνο.

Ακόμα καλύτερα...
Εσύ εγώ κι ο παππούς στο χωριό με σπληνάντερο και φριγαδέλι να φτιάχνουμε πίπες... :flipout:
Το φαντάζεσαι;

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κουρεματακι κανείς?

Σκέψου να του ξεφύγει...βρρρρρρ!

Το απόλυτο προφητικό κομμάτι του Μηλιώκα. Οταν πρωτοβγηκε γελάσαμε, όμως από το 10 και μετά θα επρεπε να παίζεται κάθε μέρα σε όλες τις μεγαφωνικες εγκαταστάσεις εξωτερικού χωρου της επικρατείας.

Προφητικό δεν είναι. Περιγράφει την ελληνική πραγματικότητα, δυστυχώς. Η κατάσταση δυστυχώς παραμένει ίδια με μόνη αλλαγή τα πρόσωπα.
Όχι να παίζει κάθε μέρα απλά να ακούγεται αλλά να γίνεται και ανάλυση του.

Κυριάκο τα μισά έκανες μεταφορά και έτσι είναι ξεκρέμαστα !!! Έπρεπε να φέρεις και τα 18614 έως 18619.

Καλημέρα στην παρέα.

Κυριάκο τα μισά έκανες μεταφορά και έτσι είναι ξεκρέμαστα !!! Έπρεπε να φέρεις και τα 18614 έως 18619.

Δεν την έκανα εγώ Νίκο.

Πάντως πρέπει να γίνει αντιληπτο από όλους πως έχουμε 100 νηματα όποτε δεν δικαιολογείται να λέμε για κατασκευή πιπας σε τορνο η οπουδήποτε στο νήμα των παρλαβων.

Επίσης νόστιμο το φρυγαδελι, ότι καλύτερο οι συναντήσεις από κοντά αλλά δεν κολλανε στο τι παραλάβαμε σημερα.

Πρέπει πρώτα ο χειριστής να το καταλάβει και όχι ο διαχειριστής να βάζει σκούπα.

Πάντα φιλικα.

Το βάζω εδώ να το δεις επειδή εδώ ρώτησες και θα μεταφερθεί σε δεύτερο χρόνο στο νήμα του.

Καλημέρα σου Κυριάκο
Απευθύνθηκα σε εσένα γιατί είχες σχολιάσει σχετικά στο προηγούμενο σχόλιο. Το ότι δεν έκανες εσύ την μεταφορά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να την αποτελειώσεις σύμφωνα με την υπόδειξη μου... αν μπορούσα θα το έκανα εγώ. Συγνώμη και για την υπόδειξη.
" όποτε δεν δικαιολογείται να λέμε για κατασκευή πιπας σε τορνο " Μα είναι κάτι που γίνεται μόνο σε τόρνο !!!!

Φιλικά ...αν και δεν χρειάζεται είναι αυτονόητο ότι ότι λέμε είναι πάντα με φιλική διάθεση -bye-

Καλημέρα σου Κυριάκο
Απευθύνθηκα σε εσένα γιατί είχες σχολιάσει σχετικά στο προηγούμενο σχόλιο. Το ότι δεν έκανες εσύ την μεταφορά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να την αποτελειώσεις σύμφωνα με την υπόδειξη μου... αν μπορούσα θα το έκανα εγώ. Συγνώμη και για την υπόδειξη.
" όποτε δεν δικαιολογείται να λέμε για κατασκευή πιπας σε τορνο " Μα είναι κάτι που γίνεται μόνο σε τόρνο !!!!

Φιλικά ...αν και δεν χρειάζεται είναι αυτονόητο ότι ότι λέμε είναι πάντα με φιλική διάθεση -bye-

Δεν το είδες ολόκληρο.
Στο νήμα των παραλαβων γράφω Νίκο.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δημήτρη cbfdim από εδώ:

http://www.instructables.com/id/CNC-Chess-stools/

Κάνε σε online μηχανή το αρχείο ChessStool.3dm ή ChessStool.AI σε pdf, μετά εκτύπωση & τέλος σέγα.
Cnc είναι το επόμενο project μου

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Εχω πολυ καιρο να γραψω,αλλα το εχετε κανει αυτο το νημα 3 λαλουν και 2 χορευουν,μπαινει ο επισκεπτης να κανει κανα εργαλειο οφθαλμολουτρο και συνανταει κλαψες,λινκ για πιπες,,κ.ο.κ.,και το κωμικο της υποθεσης ειναι οτι το foul off topik γινεται απο ατομα που παντα επεμβαινουν καταλυτικα οταν υπαρχει off topic.
Kαλο θα ειναι οι κλαψες να μεταφερθουν στο τι παραγειλαμε σημερα και να καθαρισειι το παρων.

Κύριε ......
Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι πριν συνεχιστεί:
sakisap δεν υπάρχει.....
Κάποιος άλλος "κουκουλοφόρος" κάνει αυτή την δουλειά όταν θέλει να "ανάψει" τα αίματα ή να βγάλει τα απωθημένα του και δεν έχει το θάρρος ως συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις να μιλήσει επώνυμα.
Εγώ δεν έχω την ευαισθησία της "Carmen" για να "τσιμπήσω" και αν θέλεις να είσαι ωραίος και να ακούγεται η γνώμη σου .... παρουσιάσου επώνυμα όπως όλοι εδώ μέσα αλλιώς ξανά μπες στο ξύλινο κουτί σου και επέστρεψε στο υπόγειο. ( και το "παρών" γράφεται με όμικρον αν σου λέει κάτι αυτό)