Θα σου πάρω και θα ρωτήσω και τα βασικά.
Πιο καλά γίνονται στον μηχανουργικό τόρνο.
Ακόμα καλύτερα...
Εσύ εγώ κι ο παππούς στο χωριό με σπληνάντερο και φριγαδέλι να φτιάχνουμε πίπες...
Το φαντάζεσαι;
Κουρεματακι κανείς?
Το απόλυτο προφητικό κομμάτι του Μηλιώκα. Οταν πρωτοβγηκε γελάσαμε, όμως από το 10 και μετά θα επρεπε να παίζεται κάθε μέρα σε όλες τις μεγαφωνικες εγκαταστάσεις εξωτερικού χωρου της επικρατείας.
Κυριάκο τα μισά έκανες μεταφορά και έτσι είναι ξεκρέμαστα !!! Έπρεπε να φέρεις και τα 18614 έως 18619.
Καλημέρα σου Κυριάκο
Απευθύνθηκα σε εσένα γιατί είχες σχολιάσει σχετικά στο προηγούμενο σχόλιο. Το ότι δεν έκανες εσύ την μεταφορά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να την αποτελειώσεις σύμφωνα με την υπόδειξη μου... αν μπορούσα θα το έκανα εγώ. Συγνώμη και για την υπόδειξη.
" όποτε δεν δικαιολογείται να λέμε για κατασκευή πιπας σε τορνο " Μα είναι κάτι που γίνεται μόνο σε τόρνο !!!!
Φιλικά ...αν και δεν χρειάζεται είναι αυτονόητο ότι ότι λέμε είναι πάντα με φιλική διάθεση![]()
Cnc είναι το επόμενο project μουΔημήτρη cbfdim από εδώ:
http://www.instructables.com/id/CNC-Chess-stools/
Κάνε σε online μηχανή το αρχείο ChessStool.3dm ή ChessStool.AI σε pdf, μετά εκτύπωση & τέλος σέγα.
Cnc είναι το επόμενο project μου
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ναι, σιγαΤότε να δεις παραγγελίες που θα έχεις....
Εχω πολυ καιρο να γραψω,αλλα το εχετε κανει αυτο το νημα 3 λαλουν και 2 χορευουν,μπαινει ο επισκεπτης να κανει κανα εργαλειο οφθαλμολουτρο και συνανταει κλαψες,λινκ για πιπες,,κ.ο.κ.,και το κωμικο της υποθεσης ειναι οτι το foul off topik γινεται απο ατομα που παντα επεμβαινουν καταλυτικα οταν υπαρχει off topic.
Kαλο θα ειναι οι κλαψες να μεταφερθουν στο τι παραγειλαμε σημερα και να καθαρισειι το παρων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.