Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα στην παρεα!
Μολις εφτασα στο μαγικο Πυργι της Χιου.
Καλο μας Σαββατοκύριακο!

Καλημέρα! Με το Νήσος Ρόδος Κυριάκο ταξιδευες;
Επέστρεφε και ο γιος μου στην Χίο από Αθήνα με αυτό.

Και μια φωτο απο τις γηγενείς τουλιπες που ανθιζουν καθε χρονο τετοια εποχη στο νησι μου και ομορφαινουν την ζωη μας!
20180317_135240.jpg

Λεγεται πως αυτες εφυγαν μεσω ολλανδων περιηγητων αιωνες πριν και καλιεργγθηκαν στην ολλανδια οπου γεννετικα παρήγαγαν ολα τα χρωματα ππυ ξερουμε σημερα.

Αργοτερα την περιοδο του Πασχα ανθιζει στα νοτιοχωρα μια δευτερη τουλιπα με προσθετο κιτρινο χρωμα μαζι με το λοκκινο.
Χαρμα οφθαλμων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Και μια φωτο απο τις γηγενείς τουλιπες που ανθιζουν καθε χρονο τετοια εποχη στο νησι μου και ομορφαινουν την ζωη μας!
20180317_135240.jpg

Λεγεται πως αυτες εφυγαν μεσω ολλανδων περιηγητων αιωνες πριν και καλιεργγθηκαν στην ολλανδια οπου γεννετικα παρήγαγαν ολα τα χρωματα ππυ ξερουμε σημερα.

Αργοτερα την περιοδο του Πασχα ανθιζει στα νοτιοχωρα μια δευτερη τουλιπα με προσθετο κιτρινο χρωμα μαζι με το λοκκινο.
Χαρμα οφθαλμων.

Πολύ ωραία ανοιξιάτικη φωτο.

Καλησπερα,
θα ηθελα να ευχαριστησω τον Κωστα, για την πολυτιμη βοηθεια που μου προσεφερε.
Οι λεπτομεριες δεν εχουν σημασια, και κρινω πως ουτε και ο ιδιος θα ηθελε να γινει αναφορα σε αυτες, αλλα δεν υπαρχει και λογος γι' αυτο.
Η κινηση ειναι αυτη που μετραει, προς εναν "αγνωστο" που απλα μιλαει μαζι του στο φορουμ, και αντε και εχουν συναντηθει και μια φορα.

Κυριάκο όμορφη φωτο. Σκέψου να είχες έναν τόρνο εκεί κ να δούλευες στην φύση!

Cbfdim δεν κάνει τίποτα.
Όλα θα πάνε καλά.......................

Κυριάκο όμορφη φωτο. Σκέψου να είχες έναν τόρνο εκεί κ να δούλευες στην φύση!

Cbfdim δεν κάνει τίποτα.
Όλα θα πάνε καλά.......................

Πανεμορφη η φωτο Κυριακο!

Να ειστε καλα παιδια!!!
Η Χιος ειναι πανεμορφη αυτη την εποχή μεσα στα χρωματα!
Ακομη μια ππυ τραβηξα το πρωι!

20180317_134816.jpg