Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Σχολείο με προτζέκτορα; Μπράβο!

& μάλιστα την προηγούμενη ώρα έκαναν διαδραστικό μάθημα.
Υπέροχο πέτρινο σχολείο, καλοδιατηρημένο, φρεσκοβαμμένο & πολύ φιλόξενο.

Είδες ο Ευτύχης ? !!!! Γυρίζει συνέχεια.................:flipout:

Μπραβο Κωστα!
Σχεδον ολα τα παλια σχολεια ετσι ειναι, τα ιδια και στη περιοχη μου! Προδιαγραφες της εποχης μαλλον.
Οσο για τους προτζεκτορες κλπ, σχεδον ολα τα σχολεια εχουν πλεον. Το αν τα εκμεταλευονται οι δασκαλοι ειναι ενα θεμα,

Το Καφενείο ας γίνει Facebook Μιχάλη Καφενείο είναι ...το υπόλοιπο Forum τι χρωστάει ..... και μην μου πεις πού γιατί κουράστηκα να τα λέω συνέχεια -bye-

Αν ξυπνήσεις νωρίς θα σε πάρω μαζί μου στο επόμενο σε λίγες ημέρες Νικόλα.
Θα έχει ωραίο πρωινό κ όχι σαλάτες με βρώμικα ονόματα.

Βγαλαμε την πατατα και επεσε πιλυ γελιο σημερα 5 κιλα με το ζορι το ευχαριστηθηκαμε παντωσ
79799048b5714c829868e3bc6c87f325.jpg

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το Καφενείο ας γίνει Facebook Μιχάλη Καφενείο είναι ...το υπόλοιπο Forum τι χρωστάει ..... και μην μου πεις πού γιατί κουράστηκα να τα λέω συνέχεια -bye-

Δεν εχεις αδικο Νικο. Οι εκκλησεις για λιγη προσοχη να μην κλαταρουμε το φορουμ με ανουσια ποστς παντως υπαρχουν.

Παρεμπιπτοντως, προσφατως ηρθε στην επιφανεια το θεμα για την αποσυμφορηση των νηματων (μονολεκτικα ποστς, ανουσια ποστς, τα τυπικα σκετα καλοριζικα και τα πανωτα ευχαριστω στον καθενα ξεχωριστα -το κανω και γω συχνα) και ειπωθηκε απο το ΔΣ να γινει εκ νεου εκκληση σε ολους μας να περιοριστουν οσο το δυνατον γινεται και εαν δεν υπαρχει ανταποκριση, να σβηνονται. Ισως ξαναγινει μια εκκληση παλι στο sticky νημα.

Ο λογος που ηρθε παλι στην επιφανεια το θεμα ειναι οτι τα κουμπακια που συζητουσαμε για την αποσυμφοριση γενικοτερα (ευχαριστω, χρησιμο ποστ, κλπ) εχουν αναβληθει προς το παρον.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Βγαλαμε την πατατα και επεσε πιλυ γελιο σημερα 5 κιλα με το ζορι το ευχαριστηθηκαμε παντωσ
79799048b5714c829868e3bc6c87f325.jpg

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωπα... Και πατάτες φουρνων στο φούρνο..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αυτή είναι πατάτα! Έχω βγάλει κι εγώ ερασιτεχνικά στο νησί. Μεγάλη ευχαρίστηση, όποτε ήθελα να μαγειρέψω πήγαινα και σκαλιζα το χώμα.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk