Να 'σαι καλα Χιωτη, και ευχαριστω για την απαντηση!
Ηταν η πρωτη φορα που εγραψα κατι σε αυτο το Forum και δεν ηξερα καν αν αυτη η ερωτηση ηταν εντος θεματος,
απλα την εβαλα μιας που ειδα πληροφοριες για κολλες γενικα.
Δουλευω ως επιπλοποιος Βραζιλια και χαρηκα που ειδα ενα forum για ξυλουργικα κτλ απο την πατριδα μας.
Να 'σαι καλα Χιωτη, και ευχαριστω για την απαντηση!
Ηταν η πρωτη φορα που εγραψα κατι σε αυτο το Forum και δεν ηξερα καν αν αυτη η ερωτηση ηταν εντος θεματος,
απλα την εβαλα μιας που ειδα πληροφοριες για κολλες γενικα.
Δουλευω ως επιπλοποιος Βραζιλια και χαρηκα που ειδα ενα forum για ξυλουργικα κτλ απο την πατριδα μας.
Καλημέρα σας κύριοι συνάδελφοι. Να σας αναφέρω ένα περιστατικό που μου συνέβη μόλις χθες το βράδυ.
Εχθές λοιπόν το βράδυ, κατά τις 10 περίπου, μου έρχεται μήνυμα στο κινητό ότι η τράπεζα Πειραιώς μου απενεργοποιει την προπληρωμενη κάρτα μου και να τους πάρω τηλέφωνο σε κάποιο νούμερο που μου εδωσαν. Μπήκα στην εφαρμογή στο κινητό, winbank, και βλέπω όντως ότι η κάρτα είναι απενεργοποιημένη στην οποία είχα και κάποια χρήματα μέσα.
Σήμερα, πριν από λίγο δηλ, παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι έγινε προσπάθεια συναλλαγής, τρεις φορές, για αγορές από κάποιο κατάστημα phase eight και ευτυχώς τις μπλόκαρε η τράπεζα. Προφανώς κάποιος έχει τα στοιχεία της κάρτας μου και προσπάθησε να κάνει συναλλαγή, οπότε πρέπει να ακυρώσω αυτή την κάρτα και να εκδώσω άλλη.
Την έχω αυτήν την κάρτα για αγορές μέσω PayPal, στο aliexpress, eBay κλπ.
Προσοχή λοιπόν, να έχουμε τον νου μας όλοι μας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.