Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ιδεα δεν εχω απο αυτοκινητα ειναι η αληθεια.

Ευτυχως που μια ζωη ειχα τα πτωχα πλην τιμια Hyundai και δεν χρειαστηκε ποτε να ανοιξω καπω για βλαβες, ουτε καν απο περιεργεια :)

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Kαλημερα συναδελφοι!

Κυριακο, υπομονη φιλε θα περασει ο εφιαλτης.
Μακάρι Μιχάλη πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά

Στάλθηκε από το Hisense F17 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δέν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη !! :flipout:
Γειά σου Νικόλα άρχοντα !!!

Την καλησπέρα μου σέ όλη τήν Κορωνο-ομύγηρη.

Ελα να ξεχαστούμε από την μαυρίλα,θα το ξεπεράσουμε καί αυτό όπως τόσα καί τόσα πέρασε αυτή η δύστυχη χώρα ανά τους αιώνες,

https://www.youtube.com/watch?v=LGcvu8OUGcc&list=FL8AzHVrr2aGZSPl-7eqilxg&index=14&t=0s

Πολύ καλημέρα σε όλους!!!

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα μαστορια.

Μενουμε Ελλαδα τελικα! H Ρουμανια επιβαλλει καραντινα 14 ημερων σε ολες τις αφιξεις (οπως θα το κανουμε και στην Ελλαδα) με καταγραφη των ονοματων. Κανεις έγγραφη δηλωση οταν μπαινεις στη χωρα.
Οποτε εαν παω να φυγω μετα απο 5 μερες θα εχω θεμα στο αεροδρομιο και εκει δεν ειναι για να παιζεις...

Καθε εμποδιο σε καλο, θα ολοκληρωσουμε αμεσα και τα πειραματα στην μελαμινη :)

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα μαστορια.

Μενουμε Ελλαδα τελικα! H Ρουμανια επιβαλλει καραντινα 14 ημερων σε ολες τις αφιξεις (οπως θα το κανουμε και στην Ελλαδα) με καταγραφη των ονοματων. Κανεις έγγραφη δηλωση οταν μπαινεις στη χωρα.
Οποτε εαν παω να φυγω μετα απο 5 μερες θα εχω θεμα στο αεροδρομιο και εκει δεν ειναι για να παιζεις...

Καθε εμποδιο σε καλο, θα ολοκληρωσουμε αμεσα και τα πειραματα στην μελαμινη :)
Μίλησα με τον αδελφό μου Κοσταντζα Μιχάλη έχουν στρατό στους δρόμους

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειδες Μιχαλη σε προλλαβαν αλλοι....

Για να δουμε ποσο θα τραβηξει αυτο...οσο και η ιστορια με το αστραγαλο μου που πηρε παρατα αλλες 20 μερες ....