Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερες!
Μεγαλη Τεταρτη σημερα και δυστυχως δεν εχω καταλάβει οτι ειναι Πασχα.

Καλημέρα κι από μένα..
Κυριάκο μεγάλη Πέμπτη σήμερα

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:grinning-smiley-043:flipout:

Πασχα? :idea:

Καλημερα!

Καλημερα σε όλους...!!!

Κυριάκο έχουμε χάσει τις μέρες και ο χρόνος κυλά αργά και βασανιστικά...!!!
Δεν πειράζει...υπομονή..

Kαλημερα συναδελφοι,

Στο αγκυροβολιο εξω απο το Καταρ.

49777891448_4f9eab3d30_h.jpg

Οταν βαπορια τυπου LNG (φυσικο αεριο) αρχιζουν να εχουν αναδουλειες, δεν πανε καλα τα πραγματα..

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Νικο, διευκρινισε τι να θαυμασουμε :flipout:

τον καναπε απο παλετες ή την πορτα
οσα γλυτωσε απο τον καναπε, τα εριξε στην πορτα!!!!

Γειά σου βρε Θανάση!! Πολύ εύστοχο σχόλιο! Αυτή η πόρτα κοστίζει χιλιάρικα.. Είναι όμως ποίημα η άτιμη..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Γειά σου βρε Θανάση!! Πολύ εύστοχο σχόλιο! Αυτή η πόρτα κοστίζει χιλιάρικα.. Είναι όμως ποίημα η άτιμη..

Γιατί ρε Νικόλα χιλιάρικα; Τι πλήρωσε;
Σαν κόστος υλικών είναι κάτω από 500-άρικο.

Καλημερα σε ολους....!!!!
Όπως είπαν τα παιδιά σήμερα δεν βαράνε δεν κτυπάνε..!!

Γιατί ρε Νικόλα χιλιάρικα; Τι πλήρωσε;
Σαν κόστος υλικών είναι κάτω από 500-άρικο.

Εάν την έκανε ο ίδιος οκ..
Εαν τα υλικά υποθέσουμε ότι είχαν τα παραπάνω νούμερα και επουληθεί σαν κατασκευή όντως μιλάμε για 2-3 χιλιάρικα Μπάμπη...

Μπάμπη επανέρχομαι στην πόρτα..
- Λοιπόν, το ξύλο είναι Αμερικάνικη καρυδιά, τιμή περίπου 1000 δολάρια:
https://www.woodvendors.com/walnut-slabs/

-Αν κυβίσουμε χονδρικά το γυαλί έχουμε:
Μέσο πλάτος "ποταμιού" 12εκ Χ ύψος πόρτας 2,2 μέτρα Χ βάθος "ποταμιού" 5 εκ μας κάνει περίπου 14 λίτρα ρητίνη, με 100 δολάρια το λίτρο μας κάνει 1400 δολάρια.
-Σύστημα σιδηρόδρομου 200 δολάρια.
https://loftmarkt.de/epages/38c78916-878a-4620-b195-6b70a9730264.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/38c78916-878a-4620-b195-6b70a9730264/Products/RusUchwProw-SE.A04
Σύνολο υλικών 2600 δολάρια περίπου.
Αν την αγόρασε δεν το κόβω να του κόστισε κάτω από 5000..

Φίλοι, γνωστοί και "απλοί" συφορουμίτες.

Μια που διανύουμε τις άγιες τούτες ημέρες με πρωτόγνωρες για όλους συνθήκες, και με αφορμή ένα συνειρμό που έκανα μόλις (από άλλο θέμα), θα ήθελα να σας εκμηστηρευτώ τα εξής:

Προ περίπου 12 ετών, μια συγκυρία γεγονότων και παραγόντων είχε ως αποτέλεσμα η (πολύ καλά δομημένη, έως τότε) ζωή μου να γίνει μπάχαλο. Θέματα υγείας, οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις, όλα διαλύθηκαν. Κάποια στιγμή αποφάσισα (λόγω έλλειψης χρόνου αλλά κυρίως διάθεσης) να αποσυρθώ από όλα τα χόμπυ και τις ασχολίες μου και να επικεντρωθώ στη σωτηρία όσων μου απέμειναν, μια διαδικασία που εν μέρει συνεχίζεται ακόμη, αν και δειλά επανέρχομαι.

Μέσα σε αυτό τον κυκεώνα αναποδιών και τρικλοποδιών, προσπαθώντας να βρω δύναμη, αυτή εδώ η ενότητα ήταν από τα λίγα πράγματα που με βοήθησαν α) να ξεχνιέμαι από τη δύσκολη καθημερινότητα και β) να βάλω στόχους. Στόχους όχι απαραίτητα σχετικούς με την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Μου θύμισε όμως κάτι πολύ σημαντικό: οφείλουμε, για τη νοητική/ψυχολογική μας υγεία, να κρατάμε κάποια πράγματα που μας αρέσουν, κάποια πράγματα που μας ευχαριστούν. Σκεφτείτε το ως δικλείδα ασφαλείας, ως βαλβίδα πίεσης.

Σας ευχαριστώ άπαντες για τη συντροφιά και εύχομαι ό,τι καλύτερο. Καλή Ανάσταση με προσοχή ένεκα των συνθηκών.

:ernaehrung004:

Μια που διανύουμε τις άγιες τούτες ημέρες με πρωτόγνωρες για όλους συνθήκες, και με αφορμή ένα συνειρμό που έκανα μόλις (από άλλο θέμα), θα ήθελα να σας εκμηστηρευτώ τα εξής:

Προ περίπου 12 ετών, μια συγκυρία γεγονότων και παραγόντων είχε ως αποτέλεσμα η (πολύ καλά δομημένη, έως τότε) ζωή μου να γίνει μπάχαλο. Θέματα υγείας, οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις, όλα διαλύθηκαν. Κάποια στιγμή αποφάσισα (λόγω έλλειψης χρόνου αλλά κυρίως διάθεσης) να αποσυρθώ από όλα τα χόμπυ και τις ασχολίες μου και να επικεντρωθώ στη σωτηρία όσων μου απέμειναν, μια διαδικασία που εν μέρει συνεχίζεται ακόμη, αν και δειλά επανέρχομαι.

Μέσα σε αυτό τον κυκεώνα αναποδιών και τρικλοποδιών, προσπαθώντας να βρω δύναμη, αυτή εδώ η ενότητα ήταν από τα λίγα πράγματα που με βοήθησαν α) να ξεχνιέμαι από τη δύσκολη καθημερινότητα και β) να βάλω στόχους. Στόχους όχι απαραίτητα σχετικούς με την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Μου θύμισε όμως κάτι πολύ σημαντικό: οφείλουμε, για τη νοητική/ψυχολογική μας υγεία, να κρατάμε κάποια πράγματα που μας αρέσουν, κάποια πράγματα που μας ευχαριστούν. Σκεφτείτε το ως δικλείδα ασφαλείας, ως βαλβίδα πίεσης.

Σας ευχαριστώ άπαντες για τη συντροφιά και εύχομαι ό,τι καλύτερο. Καλή Ανάσταση με προσοχή ένεκα των συνθηκών.

Το στόρυ και της δικής μου ζωής πάνω κάτω.. Να είσαι καλά, καλή Ανάσταση.....

Νικολα, μεσα απο τη δυναμη της ψυχης θα τα ξεπερασεις ΟΛΑ, να εχεις υπομονη και πιστη σε αυτα που κανεις.
το φως της Αναστασης να φωτισει τις ψυχες ολων μας, δινοντας μας δυναμη και ελπιδα, παραλληλα να αποτελεσει πηγη εμπνευσης και δημιουργιας.

Καλη Ανασταση

Δε σε φοβάμαι εσένα, θα τα καταφέρεις γιατί είσαι παλικάρι!!!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Μπάμπη επανέρχομαι στην πόρτα..
- Λοιπόν, το ξύλο είναι Αμερικάνικη καρυδιά, τιμή περίπου 1000 δολάρια:
https://www.woodvendors.com/walnut-slabs/

-Αν κυβίσουμε χονδρικά το γυαλί έχουμε:
Μέσο πλάτος "ποταμιού" 12εκ Χ ύψος πόρτας 2,2 μέτρα Χ βάθος "ποταμιού" 5 εκ μας κάνει περίπου 14 λίτρα ρητίνη, με 100 δολάρια το λίτρο μας κάνει 1400 δολάρια.
-Σύστημα σιδηρόδρομου 200 δολάρια.
https://loftmarkt.de/epages/38c78916-878a-4620-b195-6b70a9730264.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/38c78916-878a-4620-b195-6b70a9730264/Products/RusUchwProw-SE.A04
Σύνολο υλικών 2600 δολάρια περίπου.
Αν την αγόρασε δεν το κόβω να του κόστισε κάτω από 5000..

Μην τα βλέπεις έτσι γιατί απογοητεύεσαι.
Κοίτα... Εγώ θα κάνω λίγο διαφορετικά τους λογαριασμούς...
Καρυδιά σε ξυλαποθήκη 200Χ40Χ5 την αγόρασα 60 . Να σου βάλω 3 κομμάτια πλούσια-πλούσια; 180
Αν είναι να δώσω 1000 δεν θα πάρω καρυδιά, θα πάω από cocobolo και πάνω.
Ρυτίνη που δεν θές να είναι διάφανη αλλά θα βάλεις χρώμα βρίσκεις και στα 17-20 άρα γύρω στα 300
Βάλε και 20 το mica powder.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μην τα βλέπεις έτσι γιατί απογοητεύεσαι.
Κοίτα... Εγώ θα κάνω λίγο διαφορετικά τους λογαριασμούς...
Καρυδιά σε ξυλαποθήκη 200Χ40Χ5 την αγόρασα 60 . Να σου βάλω 3 κομμάτια πλούσια-πλούσια; 180
Αν είναι να δώσω 1000 δεν θα πάρω καρυδιά, θα πάω από cocobolo και πάνω.
Ρυτίνη που δεν θές να είναι διάφανη αλλά θα βάλεις χρώμα βρίσκεις και στα 17-20 άρα γύρω στα 300
Βάλε και 20 το mica powder.

Αν μπορείς κάποια στιγμή στείλε μου λινκ για τη φέτα καρυδιάς σε παρακαλώ...