Tο Καφενείο των Μαστόρων.

"Των φρονίμων τα παιδιά
πρίν πεινάσουν ...δεν πεινούσαν" :p

Μας τα χάλασε ο καιρός αλλά κάποιες προετοιμασίες μπορούν να γίνουν και μέσα.
Έφτιαξα ένα δειγματολόγιο για τις ανιλίνες μου, τώρα βάφω τα κουτάκια, και έκοψα και μια ταύλα λεύκας 6 cm που μας είχε στείλει ο Πάμπλο για να είναι έτοιμα για τον τόρνο.
Ωραιο! Μηπως επρεπε να αφησεις και έιπλεον ξυλακια για αυτες που θα αποκτησεις στο μελλον?

Ωραιο! Μηπως επρεπε να αφησεις και έιπλεον ξυλακια για αυτες που θα αποκτησεις στο μελλον?

Τα τρία τελευταία είναι κενά...
Νομίζω με καλύπτουν, πόσες ανιλίνες υπάρχουν; :nounder:

Πολυ χρησιμο το χρωματολογιο Μπαμπη και πολυ ωραιο το εφτιαξες! Ποσες φορες εχεις περασει την ανιλινη πανω στο ξυλο? Ειναι της Clue οι ανιλινες, τα γνωστα φακελακια?

Αρχιζουν και μενα να τελειωνουν οι Ρουμανικες ανιλινες και σημερα κοιταγα τις Clue...εχει 25 χρωματα και απο αυτα θα ηθελα καμμια εικοσαρια. 2.5 ευρω το φακελακι.

PowderStain.png

Ναι Μιχάλη, τα φακελάκια της Clou είναι, αλλά θα το ξαναφτιάξω το δειγματολόγιο.
Πρώτον για να βάλω πιο πολλά τετράγωνάκια, και δεύτερον να βάλω κάποιο καλύτερο ξύλο που θα βάφεται ομοιόμορφα. Ίσως κάποιο κόντρα πλακέ.
Τώρα αυτό είναι Σουηδικό και επειδή δεν είναι και τριμένο κάνει λεκέδες.
Ήθελα να δοκιμάσω και βάψιμο ανιλίνης με τον αερογράφο αλλά βαρέθηκα.

Ναι Μιχάλη, τα φακελάκια της Clou είναι, αλλά θα το ξαναφτιάξω το δειγματολόγιο.
Πρώτον για να βάλω πιο πολλά τετράγωνάκια, και δεύτερον να βάλω κάποιο καλύτερο ξύλο που θα βάφεται ομοιόμορφα. Ίσως κάποιο κόντρα πλακέ.
Τώρα αυτό είναι Σουηδικό και επειδή δεν είναι και τριμένο κάνει λεκέδες.
Ήθελα να δοκιμάσω και βάψιμο ανιλίνης με τον αερογράφο αλλά βαρέθηκα.
Αντε ξανα φτιαξτο! Και δωσε τιπς πως το εφτιαξες γιατι δειχνει εξυπνο.

Καλημέρα, κρύο & βροχή, καλό χειμώνα να έχουμε !

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Γιώργηδες & τις Γεωργίες (στην μισή Ελλάδα δηλαδή).

Καλημέρα σε όλους χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ωχχχχχχ....τι είπε για την πάρτη σου Δημήτρη!!! :party::party::party:

ΥΓ. Χρόνια σου Πολλά Ζωρζ :guitarist:

χα χα χα γεια σου ρε Νικ. σ ευχαριστώ too much -bye-

τον είδες όμως ; καμία απάντηση. λες να το πήρε κατάκαρδα ; :flipout:

αρχίζω και νοιώθω τύψεις...

Όχι βρε μην αγχώνεσαι...θα ψάχνει κανένα Stihl...

Χάχάχάχά
Tήν καλησπέρα μου κύριοι,τα μετέφερα εδώ νά μήν είμαστε εκτός θέματος !
Εχω καί δουλειές,δέν είμαι όλο το 24 ωρο στό νέτ !! :aetsch:

Ο Ζώρζ είναι τό καλύτερο παιδί Νικόλα,ότι καί να λέει δέν τόν παρεξηγώ μέ τίποτα,γιατί έχουμε τήν ίδια ιδιοσυγκρασία στό χιούμορ
Αλλά αυτό τό Ζώρζ παραπέμπει σέ κωμωτή νά τό πώ,σέ στυλίστα νά τό πώ,σέ μακιγιέρ νά τό πώ,καί ο μαστρο-Γιώργης δέν έχει τίποτα κοινό μέ τα παραπάνω επαγγέλματα :flipout::flipout: