Θα συνιστουσα στον φιλο MinimalTech να δωσει ΠΟΛΥ μεγαλυτερη βαρυτητα στην ποιοτητα ρευματος που διατρεχει
το οικιακο του δικτυο (που αποδεδειγμενα εχει δεκα φορες μεγαλυτερη επιπτωση στην ποιοτητα αλλα και μακροζωια
οποιασδηποτε συσκευης) παρα στο καλωδιο.
Εγω ειχα παρει ενα Belkin (των 50 ευρω) πριν απο 2 χρονια και ενα CrystalAudio (των 26 ευρω) πριν απο εναν μηνα.
To Βelkin (ProHD 2000) ειχε bandwidth 10.2 Gbps, σαρωση 200 Hz στο 2D και 100 Hz στο 3D, υποστηριξη Ethernet
αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειχε βυσμα tilt-swivel, το οποιο .... αλλοτε εκανε επαφη και αλλοτε ΟΧΙ (εσωτερικα εννοειται !).
ΜΟΥ ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ και ας ειχε οτι ηλεκτρομαγνητικη θωρακιση μπορουσες να φανταστεις (πηνια φεριτη) και
επιχρυσες επαφες.
ΜΕ ΤΣΑΚΙΣΕ !!!!
Το CrystalAudio (HighSpeed 4Kx2K) εχει περισσοτερα καλουδια (bandwidth 15 Gbps, υπoστηριξη χρωματος 48bit,
σαρωση 240 Hz στα 4Κ (στο 2D) και καναλι Ethernet), την ιδια καλη θωρακιση (τουλαχιστον εμφανισιακα) αλλα ...
ενα μηνα τωρα ΔΕΝ εχω παρατηρησει ΚΑΜΙΑ διαφορα με το Belkin. Ακομα και σε σκηνες απο ταινιες HD που εχω
παιξει ισως και 50 φορες (τις εχω σπουδασει πια).
Συμπερασμα 1 :
ΑΝ το Belkin δεν ειχε το προβληματικοτατο tilt-swivel βυσμα .... δεν θα χρειαζοταν να παω στο CrystalAudio !!!
Συμπερασμα 2 :
Oι προδιαγραφες που αναγραφονται πανω στην συσκευασια ΔΕΝ εχουν προλαβει να δοκιμασθουν με ΟΛΑ τα
μοντελα που θα συνδεθουν. Μην τις παιρνεις τοις μετρητοις !!! Δωσε βαρυτητα σε πιο εμφανη πλεονεκτηματα,
οπως το μηκος η το παχος του καλωδιου. ΑΥΤΑ ... θα σου χρησιμευσουν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !!!!!