To know us better Θεσσαλονίκη

Υπαρχει κανεις απο την παρεα που να εχει το κινητο LG V10;το ξερω οτι σας ξενερωσα τωρα αλλα διαβαζω πολλα θετικα σχολεια για την ικανοτητα οδηγησης του,εχει DAC sabre και op amp στην εξοδο του την αναλογικη.Αν δεν εχει καποιος ...να βρουμε καμια (κατα προτιμηση γυναικα)να την καλεσουμε να ερθει ;-)

άσχετο....εγώ θέλετε να κουβαλήσω τίποτα; Έχω αυτά....αν χρειάζεται κάτι θα το φέρω

DAC: TEAC UD-301
Headphone Amp: Burson Soloist SL
Headphones: AKG 702,Beyerdynamic DT 990 Pro,Sennheiser HD6 Mix

Ο οικοδεσπότης αν θέλει κάτι. Λογικά τα ακουστικά σου. Ενισχυτή δεν ξέρω και dac θα έχουμε σίγουρα το 503 και το dragonfly καθώς και τον gustard. Εκτός αν ο συμφορουμιτη προτιμά να ακούσει το teac 301. Απο λάπτοπ θα μείνουμε φοβάμαι.

teddy743 τα ακουστικα AKG 702 να τα φερεις,αν και εικαζετε οτι υστερουν στις χαμηλες,εχουν ομως καλη αναπαραγωγη της ηχητικης σκηνης,αυτο θα με ενθουσιασει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το DAC: TEAC UD-301 μην το φερεις να μην σε κουραζω,περισσοτερο ενδιαφερον εχει για εμενα ο Schiit Jotunheim εχει ισσοποπημενες εξοδους για να δοκιμασω να οδηγησω τα ενεργα ηχεια που εχω

teddy743 τα ακουστικα AKG 702 να τα φερεις,αν και εικαζετε οτι υστερουν στις χαμηλες,εχουν ομως καλη αναπαραγωγη της ηχητικης σκηνης,αυτο θα με ενθουσιασει

Το DAC: TEAC UD-301 μην το φερεις να μην σε κουραζω,περισσοτερο ενδιαφερον εχει για εμενα ο Schiit Jotunheim εχει ισσοποπημενες εξοδους για να δοκιμασω να οδηγησω τα ενεργα ηχεια που εχω

Δε νομίζω να έχει καποιος τον jotunheim.
Υπάρχει ο Valhalla 2 που τον έχει ο Peter kalymnos. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να τον φέρει. Αν θέλει να τον ακούσει κάποιος δηλαδή. Εγώ την έχω πάρει τη γεύση μου.
Για αυτό που ψάχνεις μπορείς να ακούσεις το 503 αν θέλεις.
Προσωπικά για τον gustard με τα 500άρια και το teac έρχομαι καθώς και για να ακούσω από το κινητό το dragonfly με τα philips fidelio.

Λογικά o Val2 δεν θα έρθει είναι πολύ εξειδικευμένος για κάποιον που ξεκινάει και δεν μπορεί
να οδηγήσει τα HE500.

Αν είναι να έχετε οθόνη keyboard kai mouse και το στήσουμε κάπου που θα έχει και dac και κάποιος βάλει και drivers πολύ ευχαρίστως να κάνω τον κόπο. Δείτε το και μου λέτε αν είναι.

Καλό θα είναι να κάνετε μία λίστα όσων θα υπάρχουν και τι θα φέρει ο καθένας από εσάς .
Και μη ξεχάσετε να έχετε εγκατεστημένους τους drivers ,γιατί θα χάσετε ώρα χωρίς λόγο

λοιπόν εγώ φέρνω λαπτοπ hp elitebook 2450p i7 με jriver 21 και μια δισκοθήκη από άυλα σε μορφή flac 44.1 μεχρι 192-24 συν DSD 5,6 μεχρι 2,8 συν ακουστικά hifiman h500 εν/τη gustard h10 αλλά και το dac matrix i-pro ετοιμο καλωδιομένο για να έχουμε ένα στημένο στα γρήγορα για ακρόαση συστηματάκι. Μετά κάνουμε τα μαγειρέματά μας όπως θα αποφασίσουμε .......έχουμε ένα περιθώριο 2-3 ώρες το πολύ (μέχρι 2.30μμ )για να ασχοληθούμε .Αν υπάρχει κάποια ιδέα ή έστω διαφωνία ας το πει τώρα .Αφού μίλησα με τον panoramix το σχέδιο λέει ότι εγώ με το αμάξι μου παραλαμβάνω τον ίδιο τον peter kalymnos τον teddy743 και ερχόμαστε αλλά και μαζί μάλλον αποχωρούμε.

Πολύ ωραία εγώ θα φέρω HD650 , DragonflyBlack , κινητό με flac που θα παίζει μέσω του Dragon και ακολουθώ πιστά το πρόγραμμα.
Αν υπάρχει και άλλο pc μπορώ να φέρω Dac-Amp το DR.Dac 3.

για οθονη εχω μια eizo αλλα και την τηλεοραση που παιρνει hdmi,μινι pc εχω και εγω,εκτος απο τον πυργο τον οποιο δεν θελω ομως να μετακινησω για καλωδια μπορω μονο να διαθεσω XLR balanced σε XLR

sportteo καλη φαση ο matrix i-pro ειναι και προενισχυτης με xlr εξοδους

Υπαρχει και οπτικη ινα για μεταφορα ψηφιακου σηματος και το μινι pc που εχω εχει εξοδο ,δεν την δοκιμασα ποτε ομως,απο αυλο υλικο γι ακροαση εχω Sheffield Lab,Naim,Chesky Records και αρκετες δισκογραφιες απο ECM σε διαφορες υπερδειγματοληψιες μεχρι και 192 Khz,DSD υλικο δεν εχω καθολου

Ωραία αρα έχουμε τρεις πηγές/ενισχυτές. Από άυλη μουσική φθάνουν αυτά δεν χρειάζεται ούτε dsd ούτε κάτι άλλο εξωτικό , ακουστικά θα ακούσουμε δεν θα κάνουμε σύγκριση dac και φορμά.