To know us better Θεσσαλονίκη

Eσυ τελικα πηγες ?

(Κατι για μπυρα ανεφερες ... :rolleyes:)

Ηταν διευθυντής της μπάντας υποδοχής .
Μάνο, πάντως ο Θοδωρής μόλις έβλεπε κάποιο μωρό [στις πολλές ίντσες] εσένα θυμόταν .

Κάποιος από Θεσσαλονίκη ή μέχρι 80χλμ απόσταση από αυτή που έχει τα 712 ή τα Amiron υπάρχει? Αν ναι.....όποιος και να σαι....έρχομαι να σε πάρω και δεσμεύομαι να σε γυρίσω και πίσω + ποτά κερασμένα. :flipout:

Παντελη...εγω ευχαριστω για την παρεα!

HD660s vs AMIRON with 1990pro comments
https://www.head-fi.org/threads/sennheiser-hd-660-s-a-review-and-brief-comparison-amiron-home.869944/

Αύριο ή μεθαυριο θα είμαι εδώ με τον Παντελή (pkoukian) και θα ακούσουμε Violectric V200 με Sennheiser HD800, BeyerDynamic DT1990, AKG K702 και ευελπιστώ άλλα.

Όποιος θέλει να ρθει και να φέρει ότι θέλει είναι ευπρόσδεκτος. Θέλουμε άλλους 3-4 για να γεμίσει το σαλόνι. Όταν η μέρα και η ώρα σιγουρέψει θα ενημερώσω εδώ.

Αύριο ή μεθαυριο θα είμαι εδώ με τον Παντελή (pkoukian) και θα ακούσουμε Violectric V200 με Sennheiser HD800, BeyerDynamic DT1990, AKG K702 και ευελπιστώ άλλα.

Όποιος θέλει να ρθει και να φέρει ότι θέλει είναι ευπρόσδεκτος. Θέλουμε άλλους 3-4 για να γεμίσει το σαλόνι. Όταν η μέρα και η ώρα σιγουρέψει θα ενημερώσω εδώ.

κάτι θα μπορούσε ίσως να γίνει για Παρασκευή...

Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

Μα είναι πράγματα αυτά εν μέσω ...πανελλαδικών; Αυτές είναι δουλειές για Ιούλιο!

Re: Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

Μα είναι πράγματα αυτά εν μέσω ...πανελλαδικών; Αυτές είναι δουλειές για Ιούλιο!

τον Ιούλιο αγαπητέ μου δεν έχει 29, έχει 33....

Ωραία, ας το σπάσουμε στα δυο, χίλιοι καλοί χωράνε!

Για Παρασκευή έχουμε: Supersonic με ?, Alatar, .....

Για Σάββατο έχουμε: Sporteo, Παντελή με ?, .....

Όποιος έχει κέφι και χρόνο επιβεβαιώνει ή προσθέτει το όνομα στην λίστα.