To know us better Θεσσαλονίκη

Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

Καμία εντύπωση από την συνάντηση θα έχουμε ή να καλυφθούμε με τα παγάκια?

Χθές ακολούθησε κραιπάλη ,οπότε περίμενε να συνέλθουν .

Καμία εντύπωση από την συνάντηση θα έχουμε ή να καλυφθούμε με τα παγάκια?

εγω τι να πω.....βρήκα επιτέλους ένα ακουστικό με καλύτερη σκηνή από το Κ702.

Να είμαι ειλικρινής όμως:

Το ακουστικό μου άρεσε πολύ, δεν το συζητάμε....άλλωστε το χα ακούσει πολλές φορές χάρη στον Πέτρο......και με διάφορους συνδυασμούς ενισχυτών, dac, players καλωδίων κτλ.

Review για τα 800ρια δεν είχα διαβάσει πότε πριν τα ακούσω στου Πέτρου. Τα άκουσα, μου άρεσαν, τα βαρέθηκε ο Τζο και τα τσίμπησα εγώ.

τα ακουστικά, αν κρίνω από την κατάσταση των pads και του headband ο τζο πρέπει να τα χάρηκε αρκετά, οπότε στρωμένα (που λέτε και σεις ......εγω δεν τα πιστευω αυτά βέβαια) θα ήταν σίγουρα. Παρήγγειλα ανταλλακτικά και απ τα δυο και τα περιμένω την Πέμπτη

Ανοιχτή σκηνή και flat ήχος. Αυτό που μπαίνει αυτό βγαίνει.

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τα λένε όλοι τόσο δύσκολο-οδηγητα. Το ποτενσιόμετρο το εχω στο ίδιο σημείο με τα Κ702 και παιζει στην ίδια ένταση. Ακόμα και ο Burson που δεν το λες και θηρίο τα κατάφερε μια χαρά.

Αν με ρωτάτε αν αξίζουν τα λεφτά τους; Έντιμα θα σας πω....όχι. Τα 702 μπορεί να μην είναι τόσο flat, αναλυτικά και αεράτα καλά αλλά είναι και πολύ φθηνότερα.

Αν με ρωτάτε αν μετάνιωσα που τα πήρα; Πάλι όχι.

ΣΚΗΝΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ

Μετά για τα παιδιά......ο alatar προτιμάει τα 660 .....ο Δημήτρης τα 1000 και τα 702, του Άγγελου του άρεσαν, ο Πετρος τα έχει γράψει και ο Παντελής δεν μου πε άποψη.

Να ευχαριστήσω για την παρέα όλους και να ζητήσω ένα συγνώμη στα παιδιά που δεν είχα νοστιμιές και μπύρες. Δημήτρη ευχαριστώ για το τράβηγμα από το κέντρο.

Re: Απάντηση: To know us better Θεσσαλονίκη

HD800 για μένα το καλύτερο με διαφορα και μετα ακολουθουσε το beyerdynamic dt1550.

Τα DT1990 ήθελε να γράψει......τα οποία και μένα μου άρεσαν πολύ (θα τα αγόραζα αν δεν τα ήθελε ο Παντελής)

Απάντηση: Re: Απάντηση: To know us better Θεσσαλονίκη

Τα DT1990 ήθελε να γράψει......τα οποία και μένα μου άρεσαν πολύ (θα τα αγόραζα αν δεν τα ήθελε ο Παντελής)
Ναι σωστα πολυ ζεστη και σήμερα παιδιαα

Το συμπέρασμα είναι ότι στον καθένα αρέσει το ακουστικό που έχει.
Καλά λοιπόν για όλους.
Ο Θοδωρής είναι ειδική περίπτωση :flipout:

Οχι.
Εγω αν ηταν να αγορασω ενα ζευγάρι απο αυτα που ηταν εκει θα επαιρνα τα 702.

Αν ήταν με απολυτα κριτήρια θα ελεγα
1000
800
702
1990
240
660
550

Με vfm rrp ή street price
702
1990
800
660
550

Τα 240 και τα 1000 δεν τα βαζω εκτος αν βρεθουν μτχ θα ηταν στο τελος λογω των απίστευτων τιμων που παιζουν

Το καλύτερο ακουστικό μακράν το ΑΚG 1000 .Τρομερή λεπτομέρεια και ρεαλισμός,υπέροχο μπάσο και πολύ καλή σκηνή,σα να ακούς μινι ηχεία.Το ΗD800 τεράστια Soundstage και διαχωρισμός οργάνων,οι υψηλές συχνότητες ομαλές ,με ενέργεια και χωρίς peak μετά το mod και εκτείνονται,νιώθεις το ambience.Ti να το κάνεις,όλα τα όργανα ακούγονται υπερβολικά λεπτά,σα να βλέπεις κρατουμένους απ'το Νταχάου λεπτά,υπερβολικά ευγενικά σε χαρακτήρα όπως είπε κι ο Δημήτρης,όσο για το μπάσο ας καγχάσω.. Αυτά στα 15λεπτά που τα άκουσα καθώς για να είμαστε δίκαιοι το 95% τα άκουγε ο Θοδωρής.

Το Multibit του Πέτρου δε το άκουσα πολύ,δε μπορώ να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη αλλά πιο εντυπωσιασμένος έμεινα απ'το ayazi dac του 'Aγγελου,ειδικά στην τιμή που το πήρε,θα 'έλεγα ότι ζηλεύω,λαχείο λέμε.

Να ευχαριστήσω το Θοδωρή για τη φιλοξενία,πολύ καλός οικοδεσπότης,το Jack Daniels single malt φοβερό,till next time!

Καλησπέρα σε όλους!

Κατ' αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον οικοδεσπότη για την φιλοξενία αλλά και όλους τους φίλους που ήταν εκεί για την ωραία παρέα!
Χάρηκα πολύ που γνώρισα τους συμπαθέστατους Άγγελο και Πέτρο! Δυστυχώς άργησα πολύ να πάω και δεν πρόλαβα τον Δημήτρη..

Την περισσότερη ώρα άκουσα Α/Β τα HD800 με τα 1990. Για μένα τα HD800 ξεχώρησαν αρκετά σε σχέση με τα 1990 και μου άρεσαν πάρα πολύ.
Έχουν πολύ μεγάλη σκηνή, αμεσότητα και ισορροπία.
Μόνο σε ελάχιστα κομμάτια όπου από την ηχογράφηση δεν υπήρχε ιδιαίτερη παρουσία του μπάσου μου αρεσε περισσότερο το άκουσμα των 1990.

Γιατί είμαι ειδική περίπτωση?

Σε πειράζω με βάση τον όλο συλλογισμό για την αγορά των 800 και των 702...

Όσο αφορά τα υπόλοιπα που γράφονται από την αξιότιμη παρέα διαφωνώ σχεδόν σε όλα αλλά δεν έχει νόημα κάποιος σχολιασμός αφού ως γνωστόν περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

(Απλά σαν σχόλιο ότι τα pads των 800 ήταν τόσο χαλασμένα και άθλια που ουσιαστικά δεν άκουγες τίποτα σωστό. Όπως είναι γνωστό σε όσους έχουν ασχοληθεί τα pad στο συγκεκριμένο ακουστικό είναι αυστηρά μέρος του συνόλου και παίζουν τεράστιο ρόλο στις ανακλάσεις και το κούρδισμα. Ο σχεδιαστής τους συνιστά αλλαγή με την πρώτη ένδειξη φθοράς)

Όπως πάντα περάσαμε καλά και ο οικοδεσπότης άψογος ως συνήθως!

Παντελή κι εγω χαρηκα πολυ για την γνωριμία και να τα ξανα πούμε!

Αντε Θοδωρή με τα pads ποιος σε πιάνει.Καλορίζικα! Περιμένουμε εντυπώσεις!

Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

Εδώ στο 1990 αλλάζεις pads και έχεις άλλο ακουστικό.
Ειναι σα να λέμε ότι άλλαξες χώρο για τα ηχεία.
Αχ αυτος ο ατιμος ο χώρος..πολύ σημαντικό.