Το Mac OS X Leopard στις 26 Οκτωβρίου! Official!

Αρχίζω και άγχομαι από αυτά που διαβάζω. Αυτή τη στιγμή έχω καμιά 40αριά applications τις οποίες χρειάζομαι. Είναι φυσικά όλες original αλλά πως θα τις εγκαταστήσω ξανά;
πχ. Το quick time pro; που θα ανακτήσω τον κωδικό αν έχω χάσει το e-mail;
Τα 15+ προγράμματα που έχω αγοράσει ιντερνετικά; Πως θα τα ξαναβρώ;
Που θα βρω τους κωδικούς τους;

Re: Απάντηση: Re: Το Mac OS X Leopard στις 26 Οκτωβρίου! Official!

Μπρίτς....

"Use the High Definition pane in DVD Player preferences to select a default video size for standard and high definition DVDs."

View attachment 15969

-bye-

Θα το κοιαξω το βραδυ, γιατι απ οσο θυμαμαι δεν ειδα τετοια preferences στο δικο μου !
Eχει κανεις xbox 360 dvd player να το τσεκαρουμε ?

Η Rainbow στο Applestore πωλεί τη λεοπάρδαλη πλέον. Παραθέτω από την ιστοσελίδα:
------------------------------------------
Σύνολο Αξίας 114.10 Euro
Μεταφορικά + 7.00 Euro
ΦΠΑ + 23.01 Euro
Τελική Αξία 144.11 Euro

Mac OS X 10.5 Leopard Up-to-Date Program 8.50 Euro
Αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος που απευθύνεται σε όσους αγόρασαν μετά την 01/10/2007 νέο υπολογιστή Macintosh που δεν συνοδεύεται από το Mac OS X Leopard 10.5. Η συγκεκριμένη κατηγορία πελατών μπορεί να προμηθευτεί το Leopard με το αναφερόμενο κόστος που αφορά σε λειτουργικά έξοδα μεταφοράς. Η προσφορά αυτή θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 15/12/2007.

http://www.helmug.gr/viewtopic.php?p=26777#26777

7 hours to go ...

http://www.apple.com/macosx/guidedtour/

http://www.apple.com/macosx/guidedtour/medium.html

leorard boot screen

http://www.youtube.com/watch?v=w5RjnkeznJE

install and interface

http://www.youtube.com/watch?v=0bOQzOd5MFI

new desktop

http://www.youtube.com/watch?v=-DluRlValiE

Απάντηση: Re: Το Mac OS X Leopard στις 26 Οκτωβρίου! Official!

Αρχίζω και άγχομαι από αυτά που διαβάζω. Αυτή τη στιγμή έχω καμιά 40αριά applications τις οποίες χρειάζομαι. Είναι φυσικά όλες original αλλά πως θα τις εγκαταστήσω ξανά;
πχ. Το quick time pro; που θα ανακτήσω τον κωδικό αν έχω χάσει το e-mail;
Τα 15+ προγράμματα που έχω αγοράσει ιντερνετικά; Πως θα τα ξαναβρώ;
Που θα βρω τους κωδικούς τους;

Με δύο τρόπους:

α) Κάνεις upgrade με το 10.5 δηλ. το περνάς από πάνω από αυτό που ήδη έχεις.(πριν και μετά το install κάνεις repair perms και είσαι οκ)
β) κάνεις κλώνο τον δίσκο σου σε ένα εξωτερικό. Περνάς το 10.5 με clean install και κατά την εγκατάσταση ή και μετά χρησιμοποιείς τον Migration Assistant και περνάς τα πάντα (ή ότι θες) από το παλιό σου σύστημα (users,apps,folders,ρυθμίσεις κτλ).

Δεν θέλει αγχος...

ma.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το Mac OS X Leopard στις 26 Οκτωβρίου! Official!

Θα το κοιαξω το βραδυ, γιατι απ οσο θυμαμαι δεν ειδα τετοια preferences στο δικο μου !

Eγώ έχω την Ultimate Edition.. Εσύ?

Eχει κανεις xbox 360 dvd player να το τσεκαρουμε ?

Όχι δυστηχώς, αλλά δέχομαι donations...:2thumb22sup:

Καταπληκτικό "Χριστουγεννιάτικο" ποίημα!!!!
από το joytech

1026.jpg

Τρέλλα σκέτη... Μα καλά τι έχουν πάθει όλοι και θέλουν ντε και καλά το Leopard ΣΗΜΕΡΑ...:blink:

Την βρήκα την λύση...κλείνω τα τηλέφωνα και πάω για καφέ.... :grinning-smiley-043

Last edited:
Αφού σήμερα γίνεται η παγκόσμια πρεμιέρα βρέ φίλε γιατί να μήν το θέλουν. Αλλο αν κάποιοι δεν μπορούν να τους το δώσουν!-bye-

Αντε καλό καφέ!;)

Τρέλλα σκέτη... Μα καλά τι έχουν πάθει όλοι και θέλουν ντε και καλά το Leopard ΣΗΜΕΡΑ...:blink:

Την βρήκα την λύση...κλείνω τα τηλέφωνα και πάω για καφέ.... :grinning-smiley-043

Ωωωχχ, λες να είμαι από αυτούς που σου τηλεφώνησαν;
Στην rainbow δουλεύεις; Εγώ βασικά για ένα πληκτρολόγιο
πήρα και παρεπιπτόντως τους ρώτησα για το Leopard.

Μου είπαν πως από Δευτέρα, Τρίτη θα αρχίσει να διατίθεται;
Να τους πιστέψω;

Όχι σήμερα ..... ΧΤΕΣ!!

Aκούστε πραγματικό διάλογο (χτες) που μου μετέφερε φίλος που δουλεύει σε κατάστημα:

-Καλημερα
-Καλημέρα..ήθελα να ρωτήσω για το Leopard αν υπαρχει διαθέσιμο να περάσω να το πάρω
-Ξέρετε η επίσημη παρουσίαση είναι αύριο στην Αμερική μπλα μπλα μπλα
-Ναι το ξέρω. Απλά είδα στο σάιτ την τιμή. Αυριο τί ώρα είναι η παρουσίαση?
- Ε... Κατα τις 6 ..
-Οπότε μετά να περάσω να το πάρω?

(και είναι και αργία σήμερα εδώ λόγο Αγ.Δημητρίου)

Οπότε τί να λέμε τώρα...

Μου είπαν πως από Δευτέρα, Τρίτη θα αρχίσει να διατίθεται;
Να τους πιστέψω;

ναι...την Δευτέρα θα παραδοθούν κάποια από τα κομμάτια που μπήκαν παραγγελία τις προηγούμενες μέρες (μόνο από τα κανονικά Leopard όχι από τα family-pack και τα server )...μάλλον όμως δεν θα είναι ικανά να καλύψουν όλες τις παραγγελίες και κάποια θα παραμείνουν back-order για την επόμενη εβδομάδα...

Όχι σήμερα ..... ΧΤΕΣ!!

παρα προχτες θες να πεις :Banane0:
:smash:
lol
παντως οσο τα κοιταω βλεπω και αλλα πραγματακια καλουδια...

χτες επαιζα με εναν φιλο μου ping pong μεσω του ichat - share screen απο την κονσολα του mac :-P
μετα παιξαμε και τετρις :-P ειχε μπει στο macbook και μου εδειχνε διαφορα :-P

Ασχετο!!!!

ρε σεις γιατι δεν αφηνει το λεοπαρδι να τρεξουμε PATCH?
του φιλου μου δεν τον αφηνε να τρεξει καν το official patch του Command N' Conquer που ξανα κατεβασε απο το site της apple..
(για να μην μιλησουμε για τα παρανομα "patch" που δεν τρεχει με την καμια (photshop cs3 κλπ)

Απάντηση: Re: Το Mac OS X Leopard στις 26 Οκτωβρίου! Official!

δυστυχως την πατησαμε !!!
Ουτε και σε μενα τρεχει τα πατσακια...
Τωρα τι κανουμε ?
ή που θα βγαλει update η apple για να το διορθωσει ...
ή που οι "αλλοι" θα βγαλουν νεα "patcha-κια" ή θα μας δωσουν λυσεις....
το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορεσα να βρω αρθρα στο google για αυτο το θεμα ή γενικοτερα posts εψαξε κανεις αλλος?

Δειτε τι μου ειπανε σημερα στο applestore Ακαδημιας

"Καλημερα σας μηπως εχετε το Leopard"?
"Ναι το εχουμε αλλα δεν το εχουμε περασει ακομα στα μηχανηματα μας, απο Δευτερα θα ειμαστε ετοιμοι"
"Μπορω δηλαδη να ερθω να το αγορασω τη Δευτερα?"
"Οχι απο εμαςουτε στη Στουρναρη, ειμαστε μονο μεταπωλητες, να πατε Λ.Βουλιαγμενης 342 να το παρετε απο εκει" -το νουμερο δε το θυμαμαι καλα τωρα-

Τωρα λυστε μου την απορια τι καταστημα ειναι επιτελους ? Η οδυσσεια συνεχιστηκε στον Παπασωτηριου οπου εκει η κοπελα στα software δεν ηξερε καν τι της ζηταγα, τη βοηθησαμε να καταλαβει μαζι με εναν νεαρο και μας ειπε οτι ουτε καν ειδε κατι σχετικο στις κουτες με το νεο υλικο και οτι αφου βγηκε χτες ειναι νωρις ακομα ....Ελλαδα 2007 οπου τα Windows κυριαρχουν ....Γιατι παντα ειμαστε πισω ?

"Οχι απο εμαςουτε στη Στουρναρη, ειμαστε μονο μεταπωλητες, να πατε Λ.Βουλιαγμενης 342 να το παρετε απο εκει" -το νουμερο δε το θυμαμαι καλα τωρα-

Mάλλον εννοούσαν να πατε σε μεταπωλητες (και όχι οτι είναι οι ίδιοι) καθώς εκει και στην Στουρναρη ειναι απλα κεντρα επίδειξης.

Κατά τα άλλα δεν είμαστε πίσω (στο θέμα του Leopard παντα) καθώς την ίδια μέρα της παρουσίασης στην Αμερική, ήταν διαθέσιμο και στην Ελλάδα.
Εταιρίες που ξέρω σίγουρα οτι το είχαν στην Αθήνα είναι η Document και τα Fnac.

Last edited:
ΟΛΟΙ οι μεταπωλητές από Δευτέρα θα έχουν διαθέσιμο το Leopard...Απλά θα παραλάβουν σχετικά περιορισμένα κομμάτια και λόγω των προπαραγγελιών που ήδη έχουν, τα κομμάτια αυτά θα εξαντληθούν άμεσα... Φαντάζομαι ότι στις επόμενες παραλαβές (που σημαίνει σε 5-7 ημέρες) τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν και πλέον θα υπάρχει απόθεμα ώστε να καλυφθούν και οι άμεσες λιανικές πωλήσεις...
Πάντως όπως ήδη γράφτηκε αλίμονο αν και τώρα υπάρχει λόγος γκρίνιας...το λειτουργικό είναι (ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά) και στην Ελλάδα διαθέσιμο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με την πρώτη επίσημη παρουσίασή του στην Αμερική... ελάχιστα προιόντα μπορούν να περηφανευτούν για κάτι τέτοιο...