Το Μεγάλο Βιβλίο του AvClub

Magellan

Banned
28 July 2006
19,083
Εν πλώ
Τι λέτε ενώνουμε τις συγγραφικές μας δυνάμεις να γράψουμε το δικό μας
μπεστ-σέλλερ και που ξέρει κανείς?.Μπορεί κάποια στιγμή να εκδοθεί και να μας
κάνει διάσημους!!
Πάμε γερά!

Last edited:
"Το Ενετικό κάστρο φωτίστηκε από την μακρυνή λάμψη μιας καταιγίδας
που ερχόταν γρήγορα από το Βορρά..

Καθόντουσαν στην ακροθαλασιά χωρίς να λένε τίποτα. Ο ήλιος που έδυε γέμιζε την πλάση με χίλια μαβιά χρώματα. Της κρατούσε το χέρι καθώς το κύμα πάφλαζε στά πόδια της. Μια μέλισσα πέρασε ζουζουνίζοντας. Την φίλησε.

...και εκείνη αναρρίγησε.Η βροχή που είχε αρχίσει να δυναμώνει τους ανάγκασε
να βρουν καταφύγιο στα δέντρα που....

Απάντηση: Re: Το Μεγάλο Βιβλίο του AvClub

...και εκείνη αναρρίγησε.Η βροχή που είχε αρχίσει να δυναμώνει τους ανάγκασε
να βρουν καταφύγιο στα δέντρα που....

.. βρισκόταν λίγο πιο πέρα..
Με τις πυκνές τους φυλωσιές δεν άφηναν το νερό της βροχής, ν´αγγίξει τα κορμιά τους που ήταν ήδη υγρά από την ξαφνική βροχή..
Είχαν ήδη αρχίσει να κρυώνουν όταν...

Last edited:
..η βροχή μούλιασε τα κορμιά τους,και αναζήτησαν καταφύγιο στο κοντινότερο
πανδοχείο για να....

..φάνε κάτι τις, μιας και η μυρωδιά απ´τα λουκάνικα που έψηνε ο μάγειρας στην κουζίνα, τους τρύπησε τα ρουθούνια... Σε λίγο..

αν και οι γείτονες είχαν ήδη τοποθετήσει μικρόφωνα στους τοίχους, δεν τους έκανε τη χάρη και βγήκε γιά έναν μικρό περίπατο...

..Φυσούσε ένα απαλό αεράκι, το οποίο μετέφερε όλες τις πολύχρωμες μυρωδιές απ´τη φρεσκοβρεγμένη φύση.. Η γη, τα δέντρα, τα φύλλα, φθινοπωρινό τοπίο, ξεσήκωναν τις αισθήσεις..

..Φυσούσε ένα απαλό αεράκι, το οποίο μετέφερε όλες τις πολύχρωμες μυρωδιές απ´τη φρεσκοβρεγμένη φύση.. Η γη, τα δέντρα, τα φύλλα, φθινοπωρινό τοπίο, ξεσήκωναν τις αισθήσεις..

...και χωρίς να το καταλάβουν,τους κυρίευσε ενα εντονο συναισθημα που δεν είχαν νοιώσει ποτέ αλλοτε..και τότε..

Re: Απάντηση: Το Μεγάλο Βιβλίο του AvClub

kαι εκεινη απαντησε... Δεν μου λες κατι, μηπως εισαι gay ?

.

Όχι γλυκιά μου, απαντώντας με ένα ειρωνικό και μπλαζέ ύφος, ήταν καθαρά παρεξήγηση η σκηνή με τον Αλέξη...

kαι εκεινη απαντησε... Δεν μου λες κατι, μηπως εισαι gay ?

.

...Φυσικά.....και όχι!-
-Ξέρεις πολύ καλά το όνομα της οικογενειάς μας.
-Guy...Guybrush και θυμάσε πολύ καλά το οικόσημό μας που είναι.....

...Φυσικά.....και όχι!-
-Ξέρεις πολύ καλά το όνομα της οικογενειάς μας.
-Guy...Guybrush και θυμάσε πολύ καλά το οικόσημό μας που είναι.....

Η Μοργκάνα τίναξε τα μακρια ίσια μαύρα μαλλιά της και εστίασε τα γαλαζοπράσινο βλέμα της στα φύλλα που έπεφταν απο τα δέντρα, γύρισε απότομα τον κοίταξε κατάματα, άναψε ένα camel light(μαλακό), άπλωσε τα σαν φτιαγμένα απο πορσελάνη χέρια της στα στιβαρά μπράτσα του Σούλη και του είπε.
Οχι πως έχει πολυ σημασία, και μην νομίζεις οτι μου έκατσε βαρύ το γλυκό, αλλά μωρό μου αφενος μεν ξέρεις οτι δεν παίζει ρόλο απο που ακούς μουσική αλλά το είδος,αφετέρου δε δεν θυμάμαι τίποτα........εντελώς τίποτα ούτε τον Αλέξη ούτε το όνομα σου ούτε καν το δικό μου...............

Τι περιμένεις μετά από όλα αυτά που συνέβησαν μεταξύ μας? Τόσο που ήπιαμε (αυτό ξεχάσαμε να το περιγράψουμε) που να θυμόμαστε και ονόματα..
Το δρόμο πάντως θα το βρούμε, γιατί έχω το gps μαζί μου...

- Αμάν πια μ' αυτή την τεχνολογία εμμονή σου έχει γίνει!
- Τι να κάνουμε με τα κουσούρια του ο καθένας...
- Έχω και 'γω μερικά...
- Όπως;
- Είναι νωρίς ακόμα δεν γνωριζόμαστε και τόσο.
Τι λες φεύγουμε;
- Ναι νομίζω πως πρέπει, αν θέλουμε να είμαστε στην ώρα μας.
Άνοιξαν ταυτόχρονα τις πόρτες του γκρι τζιπ που είχε γίνει μπεζ από τις λάσπες, κοιτώντας ο ένας τον άλλο με σχεδόν ερευνητική ματιά, λες και ήθελαν να μαντέψουν τις σκέψεις τους.
Πάτησε το "on" στο cd και ξεχύθηκαν οι συρμάτινες νότες του Jοhn Lee Hooker από τα ηχεία.
Η μηχανή μούγκρισε και με χαμηλή ταχύτητα ξαναγύρισαν στην άσφαλτο.
Είχαν κάμποσο δρόμο μέχρι το...