Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Να σχολιαζεις οτι θες ,δεν εχεις ομως κανενα δικαιωμα να αποκαλεις τους συμφορουμιτες σε καθε διαφωνια με τη γραμμη του ΣΥΡΙΖΑ , φασιστες και χρυσαβγιτες ,οσο για τις κωλοτουμπες διαβασε λιγα ποστ πισω ,αποκορυφωμα το αρθρο της Αυγης (αμφιβαλλω αν το διαβασες καν) που εγραψας αυτα λεγαμε .

ΥΓ τελικα τι αποφασισες για την "Λ word" (οπως το "Ν word" στην Αμερικη) επιτρεπεται η οχι να ξερω.

Τι??? Καλά έχει κολλήσει η κεφάλα σου με τον ΣΥΡΙΖΑ.....χαχαχα!!!! Οτι να ναι....

Καλά περι Αυγής δεν κατάλαβες γρι απο ότι έλεγα......

Για το μεταναστευτικό ζήτημα μίλησε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός, Νίκος Ορφανός, ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε από του Ψυρρή στο Βοτανικό.

“Δεν με τρόμαζαν οι μετανάστες, είναι ακίνδυνοι. Δεν είναι οι μετανάστες εγκληματίες, οι φτωχοί είναι” είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας : “Οι φτωχοί γιατί φτάνουν στην εξαθλίωση και φτιάχνουν μαφίες.Οι ληστές με τα καλάσνικοφ είναι κυρίως Έλληνες. Ο μύθος περί μεταναστευτικής εγκληματικότητας υπάρχει μόνο σε κάποια σημεία του κέντρου της πόλης, τα οποία έχουν γκετοποιηθεί, δεν υπάρχει γενικά".

"Στην παλιά μου γειτονιά, στου Ρέντη, υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι, Πακιστανοί, διάφοροι μετανάστες.Βοηθούν ενίοτε τη μάνα μου, που μένει εκεί, είναι ακίνδυνοι.Βγήκανε κάτι μάγκες, μία αληταρία χρυσαυγίτικη, κάτι χαμένα κορμιά και τους παίρνουν στο κυνήγι.
Ποιοι είναι λοιπόν οι εγκληματίες;
Αυτοί που σηκώνουν το δάχτυλο, όχι αυτοί που νομίζουν”, συμπληρώνει ο ηθοποιός.

Πηγή: ksm.gr

http://www.left.gr/article.php?id=5714

Υ.Γ Τι λέγαμε για "Α"νθρώπους????

Ενα μηνα σχεδον δεξιοαριστερη συγκυβερνηση εχεις.Εγινε και ενας ελεγχος να φανει και οτι κατι γινεται ας πουμε.Μην ''πνιγοσαστε'' πια.

Περισσότεροι από 500 μετανάστες έχουν δεχτεί επιθέσεις το τελευταίο εξάμηνο...

Last edited by a moderator:
Για αυτο η πολιτεια πρεπει να ειναι αμειλικτη προς καθε εκληματικη κατευθυνση.

Τι??? Καλά έχει κολλήσει η κεφάλα σου με τον ΣΥΡΙΖΑ.....χαχαχα!!!! Οτι να ναι....

Καλά περι Αυγής δεν κατάλαβες γρι απο ότι έλεγα......

Τι να καταλαβω ρε συ Αιμιλιε ; Εγραψες "Αυτα που λεγαμε" ,ενω το αρθρο λεει κατι τελειως διαφορετικο απο αυτα που ελεγες και λες .

Τελικα τα χαχαχα το χρησιμοποιεις οταν νοιωθεις οτι στριμωχνεσαι ,οταν καποιος σε "αποκαλυπτει" για αυτο το βλεπω τοσο συχνα .
Οσο για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ξερω εαν το εχεις αντιληφθει εισαι κατι σαν γραφειο Τυπου του ΣΥΡΙΖΑ ,οποιος δε δεν συμφωνησει με την "γραμμη" ειναι χρυσαβγιτης και φασιστας και τραμπουκος κλπ κλπ .

ΥΓ ,Στην αναφορα σου στον Ορφανο σε καποιο σημειο κατι γραφει για αυτους που κουνανε το δαχτυλο ,ποιος το κανει μεσα εδω να δεις...............

Περισσότεροι από 500 μετανάστες έχουν δεχτεί επιθέσεις το τελευταίο εξάμηνο...

Όχι και μετανάστες...''Εν δυνάμει βιαστές'' θα τους λες...Αν θες να λέγεσαι trendy και να πηγαίνεις ασορτί με την προπαγάνδα...

.Οι ληστές με τα καλάσνικοφ είναι κυρίως Έλληνες. Ο μύθος περί μεταναστευτικής εγκληματικότητας υπάρχει μόνο σε κάποια σημεία του κέντρου της πόλης, τα οποία έχουν γκετοποιηθεί, δεν υπάρχει γενικά".

http://www.left.gr/article.php?id=5714

Υ.Γ Τι λέγαμε για "Α"νθρώπους????

Που τους βρίσκετε αυτούς τους ανθελληνες και μας μοστραρετε ότι @@αριά γράφουν?

Οι ληστές με τα καλασνικοφ Αλέξανδρος Πέπα Ενέα Πάνο και Ερμίρ Μέτα είναι γνήσια ελληνόπουλα.

http://www.iefimerida.gr/news/22158/η-ιστορία-της-συμμορίας-των-ληστών-με-τα-καλάσνικοφ

Για το μεταναστευτικό ζήτημα μίλησε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός, Νίκος Ορφανός, ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε από του Ψυρρή στο Βοτανικό.

“Δεν με τρόμαζαν οι μετανάστες, είναι ακίνδυνοι. Δεν είναι οι μετανάστες εγκληματίες, οι φτωχοί είναι” είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας : “Οι φτωχοί γιατί φτάνουν στην εξαθλίωση και φτιάχνουν μαφίες.Οι ληστές με τα καλάσνικοφ είναι κυρίως Έλληνες. Ο μύθος περί μεταναστευτικής εγκληματικότητας υπάρχει μόνο σε κάποια σημεία του κέντρου της πόλης, τα οποία έχουν γκετοποιηθεί, δεν υπάρχει γενικά".

Να πω κι εγω την εμπειρια μου απο την πλατεια Κουμουνδουρου που πηγα για εργασια πριν καιρο.

Ενας συγγραφεας που μας νοικιασε τον χωρο του για γυρισμα μας ελεγε οτι πλεον στην περιοχη δεν κυκλοφορεις ευκολα τα βραδυα. Εχει μετατραπει σε κανονικη τσαιναταουν αλλα αυτο δεν ειναι το αρνητικο φυσικα . Το αρνητικο ειναι οτι κυκλοφορουν καποιοι οχι με μαχαιρακια αλλα με μπαλταδες μικρους που με αυτα λυνουν τις διαφορες τους.

Μια και μοναδικη φορα που θελησε να κανει ενα παρτυ για να μπορεσει να εχει την εξωπορτα της πολυκατοικιας του ανοιχτη αναγκαστηκε να κατφυγει σε εταιρεια σεκιουριτυ για να μπορει καποιος να ελεγχει την πορτα κατω....μην μπουν μεσα τιποτα κυνηγημενοι απο τις συμμοριες.

Τι να καταλαβω ρε συ Αιμιλιε ; Εγραψες "Αυτα που λεγαμε" ,ενω το αρθρο λεει κατι τελειως διαφορετικο απο αυτα που ελεγες και λες .

Τελικα τα χαχαχα το χρησιμοποιεις οταν νοιωθεις οτι στριμωχνεσαι ,οταν καποιος σε "αποκαλυπτει" για αυτο το βλεπω τοσο συχνα .

Έχεις χάσει ένα post μου..... Δες το και έλα να μου ξαναπεις......

Μπααα το χρησιμοποιώ για άλλους λόγους....χαχααχαχα

Όχι και μετανάστες...''Εν δυνάμει βιαστές'' θα τους λες...Αν θες να λέγεσαι trendy και να πηγαίνεις ασορτί με την προπαγάνδα...

Σωστό....Sorry.....

Με το ίδιο δικαίωμα που μοστράρετε και την δική σας.......

Last edited by a moderator:

Προφανως θελουν να μας πεισουν οτι ολοι αυτοι ειναι ενα τσουναμι που σε λιγο θα γιγαντωθει. Και οτι ολοι μας πρεπει να παρουμε τα οπλα για να τους αντικρουσουμε.

Κι εγω μικρος επαιζα αμερικανοι και γερμανοι στις οικοδομες και εκανα "πιου πιου" με το ξυλινο μου τομυγκαν.:nounder:

Ε μερικοι ακομα το διασκεδαζουν αυτο το παιχνιδι προφανως.

Να πω κι εγω την εμπειρια μου απο την πλατεια Κουμουνδουρου που πηγα για εργασια πριν καιρο.

Ενας συγγραφεας που μας νοικιασε τον χωρο του για γυρισμα μας ελεγε οτι πλεον στην περιοχη δεν κυκλοφορεις ευκολα τα βραδυα. Εχει μετατραπει σε κανονικη τσαιναταουν αλλα αυτο δεν ειναι το αρνητικο φυσικα . Το αρνητικο ειναι οτι κυκλοφορουν καποιοι οχι με μαχαιρακια αλλα με μπαλταδες μικρους που με αυτα λυνουν τις διαφορες τους.

Μια και μοναδικη φορα που θελησε να κανει ενα παρτυ για να μπορεσει να εχει την εξωπορτα της πολυκατοικιας του ανοιχτη αναγκαστηκε να κατφυγει σε εταιρεια σεκιουριτυ για να μπορει καποιος να ελεγχει την πορτα κατω....μην μπουν μεσα τιποτα κυνηγημενοι απο τις συμμοριες.

Ναι βρε..... Ο καθένας βλέπει και κρίνει.... Αλίμονο.... Άλλωστε εγώ δεν ζω στο κέντρο, αλλά Κολωνάκι.....

Ναι βρε..... Ο καθένας βλέπει και κρίνει.... Αλίμονο.... Άλλωστε εγώ δεν ζω στο κέντρο, αλλά Κολωνάκι.....

Δεν καταλαβα ......

Εγω μετεφερα την εμπειρια ενος αξιοσεβαστου κατ´εμε ανθρωπου.

Την αμφισβητεις ? Γιατι εγω δεν αμφισβητησα την εμπειρια σου απο την γειτονια σου .

Εκτος αν συχναζεις τα βραδυα και στην Κουμουνδουρου και εχεις αποψη να μας την μεταφερεις.

Ηρωίδες στο Λονδίνο, «πόρνες» στην πατρίδα τους

Μιας και αναφεραμε χτες για την συμπεριφορα στις γυναικες κρατων της Ασιας,Μεσης Ανατολης.....

Θα υπαρχουν και πολυ διαφορετικες συνηθειες ειμαι βεβαιος, απλα μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση.

Το βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας ξαφνιάζει με την πρόθεσή του να δημιουργήσει πόλη αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες.

Πατώντας στη λεπτή γραμμή μεταξύ του νόμου της Σαρίας και των νέων, ενεργών κοινωνικά γυναικών που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική του καριέρα, η ηγεσία του βασιλείου σκέφτηκε ότι μπορεί να συνδυάσει τις δύο καταστάσεις, χτίζοντας μία πόλη-κοινωνικό χώρο μόνο για τις κυρίες.

Το σχέδιο θα εποπτεύσει η Saudi Industrial Property Authority (Modon) και τα έργα θα ξεκινήσουν σε έναν χρόνο από τώρα, αναφέρει το Russia Today.

Οι επενδύσεις αναμένεται να αγγίξουν τα 133 εκατομμύρια δολάρια ενώ η ίδια η νέα, γυναικοκρατούμενη περιοχή, η οποία θα χτιστεί στην πόλη Χαφούφ θα προσφέρει 5.000 νέες θέσεις εργασίας, σε τομείς όπως η φαρμακοβιομηχανία και η ένδυση.

Μέχρι στιγμής, η γυναικεία παρουσία αποτελεί μόνον το 15% του εργατικού δυναμικού της χώρας και πιστεύεται ότι, κατ’ αυτόν τον τρόπο τα πράγματα θα αλλάξουν προς όφελος των γυναικών.

Δεν καταλαβα ......

Εγω μετεφερα την εμπειρια ενος αξιοσεβαστου κατ´εμε ανθρωπου.

Την αμφισβητεις ? Γιατι εγω δεν αμφισβητησα την εμπειρια σου απο την γειτονια σου .

Εκτος αν συχναζεις τα βραδυα και στην Κουμουνδουρου και εχεις αποψη να μας την μεταφερεις.

χαχα!!! Στην Κουμουνδούρου επίσης θα ήταν τιμή μου να συχνάζω, τουλάχιστον θα έχω να κάνω με ανθρώπους και όχι ζώα που κυκλοφορούν και σφάζουν.... Ούτε με ανθρώπους που ανέχονται με την σιωπή τους τέτοια εγκλήματα...

Βέβαια και την αμφισβητώ, όπως και εσύ την δική μου....