Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

βρε γνώμη δεν θα του αλλάξω. Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τον επιβραβεύσουμε κι όλας όταν χλευάζει ξένα προς αυτόν γνωστικά πεδία. Εντάξει ρε παιδιά αμα γράψω κι εγώ ότι ο χώρος Hilbert είναι μια μπαρούφα κάποιων θα πρέπει να μου πείτε ότι είναι σεβαστή η γνώμη μου ;

Ααααα έτσι είναι...... Μην το χαλάς τώρα.... Εδώ βάζουν βίντεο με Μουσουλμάνους που κοπανάνε τις γυναίκες τους και αναρωτιούνται γιατί θυμώνουμε......ή οτι την είδαμε ιδιοκτησία το thread...άλλη σκορδοκαΐλα δεν είχα....

Την κοροϊδία όμως δεν την ανέχομαι....

δες και αυτό. Τώρα το πήρα
3D012F2E75936C39FA5CA0D6F2C47194.jpg

Μμμμμ..... Αν και έχω αλλεργία στις "αρχαιότητες" θα στην κάνω την χάρη.....χιχι!!!

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Μμμμμ..... Αν και έχω αλλεργία στις "αρχαιότητες" θα στην κάνω την χάρη.....χιχι!!!

οχι βρε. Τις τεράστιες συγγένεις μεταξύ ναζισμού και της λατρείας του αρχαίου ελληνικού πνεύματος ( κατά την δική τους ερμηνεία ) αναδεικνύει το βιβλίο. Κατι σαν την καθ' ημάς άκριτη προγονοπληξία ( εξασκούμενη κυρίως από ημιμαθείς πωλητές βιβλίων) .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

οχι βρε. Τις τεράστιες συγγένεις μεταξύ ναζισμού και της λατρείας του αρχαίου ελληνικού πνεύματος ( κατά την δική τους ερμηνεία ) αναδεικνύει το βιβλίο. Κατι σαν την καθ' ημάς άκριτη προγονοπληξία .

χιχι!!! Οκ....then....

την τελευταία φορά που συνατηθήκαμε ήσουν νομικός . Τώρα βλέπω ότι έχεις άποψη για ζητήματα κλινικής ψυχολογίας τα οποία χαρακτηρίζεις μπουρδες. Αν δεν έκανες κάποιες σπουδες στο διαρρεύσαν διάστημα που μου διαφεύγουν - τις οποίες εφαρμόζεις στο σπίτι σου , μάλλον εσύ είσαι προπέτης.

Την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε ήσουν ευγενής. Τώρα βλέπω επιθετικό τόνο προς το γραπτό μου χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Αν, λοιπόν, δεν σου έχω δώσει κανά ειδικό πληρεξούσιο, δεν δικαιολογείσαι να απευθύνεσαι προς εμένα με τσιτάτα τύπου ''Αθάνατε Έλληνα''. Το αν σε χαλάει η γνώμη μου, ποσώς με αφορά. Το τι κάνω δε στο σπίτι μου, το τι σπουδές εφαρμόζω και γιατί δεν σε ενημέρωσα, δεν σε αφορά δις...

Επομένως, έχεις δίκιο, δεν είσαι προπέτης, είσαι απλά αγενής.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα

Αφού την είδε και ψυχαναλυτής....τι να κάνουμε....

Τα ''την είδε και ψυχαναλυτής'' κομμένα Αιμίλιε. Έτσι να απευθύνεσαι στα φιλαράκια σου. Απ' όσο γνωρίζω εγώ δεν είμαι ένα εξ' αυτών.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα

βρε γνώμη δεν θα του αλλάξω. Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τον επιβραβεύσουμε κι όλας όταν χλευάζει ξένα προς αυτόν γνωστικά πεδία. Εντάξει ρε παιδιά αμα γράψω κι εγώ ότι ο χώρος Hilbert είναι μια μπαρούφα κάποιων θα πρέπει να μου πείτε ότι είναι σεβαστή η γνώμη μου ;

Δεν χλευάζω τίποτα, έγραψα απλά τη γνώμη μου. Το τι κατάλαβες εσύ είναι δικό σου ζήτημα.

"Σύμφωνο με την πραγματικότητα θα ήταν, να διαπιστώσεις, οτι ο μέσος εργάτης κρύβει μέσα του μιαν αντίφαση, κι επομένως δεν είναι ούτε μονόσημα επαναστάτης, ούτε μονόσημα συντηρητικός, αλλά απλώς ψυχικά διασπασμένος, η δομή του διαμορφώνεται απο την μία μεριά απο την κοινωνική του κατάσταση που γεννάει επαναστάσεις και απο την άλλη μεριά όμως επηρεάζεται απο την γενική την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της αυταρχικής κοινωνίας. Έτσι δημιουργείται μέσα του η αντίφαση...."

"Οι αντιφάσεις στην οικονομική διάρθρωση μιας κοινωνίας είναι ριζωμένες μέσα στην ομαδική ψυχολογική δομή των καταπιεσμένων ανθρώπων. Αλλιώς θα ήταν αδιανόητο, ότι οι οικονομικοί νόμοι μιας κοινωνίας μπορούν να καταλήξουν σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα, μόνο επειδή τους μετουσιώνουν σε πράξη οι εξανδραποδισμένες μάζες."

Βιλχελμ Ραιχ

Την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε ήσουν ευγενής. Τώρα βλέπω επιθετικό τόνο προς το γραπτό μου χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Αν, λοιπόν, δεν σου έχω δώσει κανά ειδικό πληρεξούσιο, δεν δικαιολογείσαι να απευθύνεσαι προς εμένα με τσιτάτα τύπου ''Αθάνατε Έλληνα''. Το αν σε χαλάει η γνώμη μου, ποσώς με αφορά. Το τι κάνω δε στο σπίτι μου, το τι σπουδές εφαρμόζω και γιατί δεν σε ενημέρωσα, δεν σε αφορά δις...

Επομένως, έχεις δίκιο, δεν είσαι προπέτης, είσαι απλά αγενής.

εντάξει. Αφου επιτρέπεται και στους διαχειριστές να απευθύνουν προσωπικούς χαρακτηρισμούς σε μέλη- και μάλιστα χωρίς πληρεξούσιο -:flipout: no problem. Ολα καλά.

Last edited:

Δεν χλευάζω τίποτα, έγραψα απλά τη γνώμη μου. Το τι κατάλαβες εσύ είναι δικό σου ζήτημα.

Κι αν εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις δεν είναι δικό μου πρόβλημα. -bye-

Last edited:
Οι άμυνες που σηκώνουμε οι άνθρωποι, για να προστατευθούμε απ’ όσα φοβόμαστε είναι ποικίλες και συχνά συγκαλυμμένες. Κάποιοι γινόμαστε απόμακροι, άλλοι υπερβολικά ομιλητικοί, ενώ πολλοί καταφεύγουμε στο χιούμορ. Πίσω απ’ τις συμπεριφορές αυτές κρύβονται η άρνηση, η εκλογίκευση, η προβολή και πολλοί άλλοι αμυντικοί μηχανισμοί, όπως τους περίγραψε ο Φρόιντ και η κόρη του, Άννα. Η σχέση μας όμως με το φόβο μπορεί ν’ αλλάξει.

Μόλις πληγωθούμε και για να αποφύγουμε έναν καινούριο πόνο στο μέλλον, ντυνόμαστε με βαριά πανοπλία. Η πανοπλία αυτή δεν είναι πάντα ευδιάκριτη, γιατί μπορεί να φαίνεται ευχάριστη, όπως ένα αστείο ή μια χαμογελαστή προσωπικότητα. Το θέμα όμως είναι ότι καλύπτει τον αληθινό εαυτό μας, καθιστώντας τον αόρατο στους άλλους απ’ τη μία, μα και ανίκανο να εκφραστεί απ’ την άλλη. Κάθε νέα «επιθετική» εμπειρία που έρχεται, για να μας πληγώσει, χτυπάει πάνω στην πανοπλία αυτή. Νιώθουμε το τράνταγμα της πρόσκρουσης, ακούμε τον απόηχό της, μα ο πόνος είναι ελάχιστος, σχεδόν μια ενόχληση μονάχα. Κι αυτό μας ικανοποιεί. Από την άλλη όμως σύντομα κατανοούμε, αν είμαστε τυχεροί, πως και οι αισθήσεις μας είναι ελάχιστες κάτω απ’ την πανοπλία αυτή. Και ίσως τότε να αποφασίσουμε να το αλλάξουμε αυτό.

Πετώντας λοιπόν την πανοπλία από πάνω μας, νιώθουμε το σώμα μας να ξυπνά, να ζωντανεύει. Μαζί του και ο φόβος μήπως τραυματιστεί για άλλη μια φορά. Εξασκούμε λοιπόν την αντίληψή μας, καλλιεργούμε τη διαύγεια στις αισθήσεις μας, μελετώντας προσεκτικά το περιβάλλον, προβλέποντας νέες «επιθέσεις» και προετοιμάζοντας τον εαυτό μας γι’ αυτές. Κι όταν δούμε μια τέτοια «επίθεση» να μας πλησιάζει, αντιδρούμε πια με ταχύτητα, έχοντας άριστη αντίληψη τόσο του σώματός μας, όσο και της «σφαίρας» που πλησιάζει. Σαν το Neo και τον Agent Smith στο Matrix, αποφεύγουμε τις «σφαίρες» με ταχύτητα ασύλληπτη. Από μόνη της μια τέτοια αντίδραση είναι αξιοθαύμαστη, επειδή προϋποθέτει οξυδέρκεια και ευλυγισία. Όμως, κινητήρια δύναμη της αντίδρασης αυτής εξακολουθεί να είναι ο φόβος.

Το φόβο θα μπορέσουμε να τον ξεπεράσουμε, όταν ο καθένας από μας γίνει ο Εκλεκτός. Όταν κάθε «σφαίρα» που μας πλησιάζει την αντιλαμβανόμαστε όχι ως επίθεση, μα ως μια ευκαιρία. Δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε. Έχουμε πονέσει στο παρελθόν και επιβιώσαμε. Η «σφαίρα» που πλησιάζει ίσως να μας τραυματίσει, εκτός αν σταθούμε ψύχραιμοι απέναντί της, σταματήσουμε την ορμή της και την πιάσουμε στα χέρια μας. Τότε μπορούμε να την περιεργαστούμε και να μελετήσουμε τι είναι αυτό που πραγματικά μας φοβίζει στη «σφαίρα» αυτή. Κι αφού το μάθουμε κερδίζοντας αυτογνωσία και συνειδητότητα, μπορούμε να την αφήσουμε να πέσει στο έδαφος και το σώμα μας τότε θα είναι όχι απλώς αλώβητο, μα και πιο δυνατό.

Δε χρειάζεται να νικήσουμε το φόβο. Μπορούμε απλώς να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να τον βιώσει. Κι από τους ορμητικούς καταρράκτες του βουνού θα βρεθούμε μετά από έντονο ταξίδι, είναι η αλήθεια, στην ανοιχτή θάλασσα και την ελευθερία των αμέτρητων δυνατοτήτων της.

http://www.baxalon.gr/index.php/grafoume/item/532-fovos-sta-xronia-tou-matrix

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελ

Τα ''την είδε και ψυχαναλυτής'' κομμένα Αιμίλιε. Έτσι να απευθύνεσαι στα φιλαράκια σου. Απ' όσο γνωρίζω εγώ δεν είμαι ένα εξ' αυτών.

Και 'γω μόλις το έκανα με 5 μέλη της οικογένειάς μου και εξακολουθώ να πιστεύω ότι λέει αρλούμπες......

Αν δεν θέλεις Γιάννη να σου απευθύνονται έτσι, τότε μην γίνεσαι εριστικός.. Μπαίνεις σε ένα thread διαγράφοντας επιστημονικά πειράματα...γράφοντας εριστικά σχόλια περι αυτών.....

όταν το κάνει κάποιο μέλος του την "λέμε", γιατί ο διάλογος απαιτεί τον στοιχειώδη σεβασμό.....και επιχειρηματολογία. Τουλάχιστον όταν του την "λέμε" οι πιο πολλοί το σέβονται και συνεχίζεται η κουβέντα, εσύ αρχίζεις τα τσιτάτα περί φιλίας, κλπ.... Λες και σου έγραψα κάτι "τερατώδες".....

Οκ....

Αυτοί που λένε να σέβονται την χώρα μας(που έτσι πρέπει και απο το μεγαλύτερο μέρος τους γίνεται), τώρα τι λένε.....???

Αυτή τη φορά δεν έμειναν στις λεκτικές απειλές, αλλά φρόντισαν να αφήσουν το στίγμα τους βεβηλώνοντας με αισχρό φρασεολόγιο, έναν αυτοσχέδιο ιερό χώρο των μουσουλμάνων. Εν μέσω μάλιστα της μεγαλύτερης θρησκευτικής τους εορτής, του Ραμαζανιού.

http://www.youtube.com/watch?v=O37_y87Tyyk#feature=player_embedded&

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=157084&catid=3

Kάτσε νε δείς που ζημία ουσιαστική στην χώρα θα πάθουμε απο τα φασιστόμουτρα με τις χοντρομαλακίες τους ,, χοντρομαλακίες που επικυρώνει η το ίδιο αστυνομικό σώμα ,, 50 τα εκατό γάρ ψηφοφόροι της χρυσής μάυρης νύχτας ....

μην λέμε τέτοια όμως δεν συμβαίνουν ,,,

μυθοπλάστες ,,

α ρε καραγκιοζιλίκια ,,,

αρε ,,,

συμφωνω με την πρωτη σου φραση.

Το κακο ειναι οτι τα ανακατεβεις ολα στον ιδιο ντορβα (γεγονοτα και παραμυθια)

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Εμπιστεύσου ότι θές ,, πρόσεχε ομως μην βρεθείς προ εκπλήξεως ,,,

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Έγινε εριστικός και ο Χατζηγεωργίου!
Το ακούσαμε κι αυτό!
Who's next?

Γιατί καλέ του έχετε κάνει τάμα, να μην είναι??? ή είναι κάτι πολύ κακό...??? Η απάντηση που έδωσε αυτό μου έδωσε σαν εντύπωση(και το αιτιολόγησα)....όπως και πολλές απαντήσεις που δίνουν και άλλοι, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου...

Why not??? Διάλογο κάνουμε.....

Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο???

Εάν κάτσω να σου γράψω τι έχω δεί απο τους μπάτσοι ,,

θα κάνεις εμετό ...

δεν έχω λινκ ομως μάνα μου ....

και δεν έχω και όρεξη να μου πατήσουν τα άντερα σαν φίδι σε κανα πεζοδρόμιο ,,

ουτε να με τιλύξουν σε καμια κόλλα χαρτί ... ωραίο αυτό θυμίζει παλιές καλες εποχές ,,,

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Γιατί καλέ του έχετε κάνει τάμα, να μην είναι??? ή είναι κάτι πολύ κακό...??? Η απάντηση που έδωσε αυτό μου έδωσε σαν εντύπωση(και το αιτιολόγησα)....όπως και πολλές απαντήσεις που δίνουν και άλλοι, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου...

Why not??? Διάλογο κάνουμε.....

Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο???

Εμιλ..... αναλογίσου....

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Κάτσε γιατί στράβωσα λιγουλάκι ,,,

λίγο ...

πές μου για τα παραμύθια ,,,

που ειναι τα παραμύθια και που ο δράκος ?