Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

H κατηγορία δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.
Τα σχόλια και οι χαρακτηρισμοί ελαφρά τη καρδία μελών του φόρουμ επειδή διαφωνούν με τα προσωπικά μας πιιστεύω, παρακαλώ να εκλείψουν.

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ένα απίστευτο άρθρο που σήκωσε ο klekor αλλά ΙΜΗΟ χάθηκε στο "Που πάει η χώρα"...
Δώστε του 10 λεπτά να το διαβάσετε, είναι τουλάχιστον τρομακτικό.
Εξηγεί όμως πολλά.
Και από τη πλευρά των παραβατικών λαθρομεταναστών και από την πλευρά των αστυνομικών και από την πλευρά, ακόμη και των πολιτικών.

Πειράζει να πιστεύω ότι απλά του έκατσαν 10 ψυχάκηδες ''δάσκαλοι'' για να συμπεράνει αυτό που του άρεσε?

Sorry Michael, που να χτυπιέται ανάποδα δεν τον πιστεύω...

Ανακεφαλαιώνουμε:

1). Ένας νεκρός στην Αθήνα από φασίστες.
2). Ένας σε κώμα στη Κέρκυρα από μπάτσους
3). Εκατοντάδες βασανισμοί στη Πέτρου Ράλλη και στο κέντρο της ΑΘήνας.
4). Απειλή σε γιατρό, στελέχος της Ανταρσύα, πως"μετά τους μετανάστες είσαστε εσείς, θα σας δείξουμε".
5). Ξυλοδαρμός σε μοτοσυκλετιστή επειδή είχε την εφημερίδα Κόντρα μαζί του. "θα σας δείξουμε σύντομα."
6). Πογκρόμ σε καταυλισμό Ρομά στο Αιτωλικό από Χρυσαυγίτες και ψηφοφόρους τους.
7). Καθεστώς απαρτχάιντ στα Μ.Μ.Μ. και έλεγχοι με βάση το χρώμα του δέρματος.

Όλα αυτά μέσα σε 10 μέρες.

Δημοκρατία δεν έχουμε, πόσο θα σας πάρει να πειστείτε και για τον εμφύλιο;

http://disorderisti.blogspot.nl/2012/08/blog-post_13.html

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Πειράζει να πιστεύω ότι απλά του έκατσαν 10 ψυχάκηδες ''δάσκαλοι'' για να συμπεράνει αυτό που του άρεσε?

Το πείραμα ξαναέγινε και έχει βάλει βίντεο ο Μιχάλης λίγο πιο κάτω, με τα ίδια αποτελέσματα.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Το πείραμα ξαναέγινε και έχει βάλει βίντεο ο Μιχάλης λίγο πιο κάτω, με τα ίδια αποτελέσματα.....

Και 'γω μόλις το έκανα με 5 μέλη της οικογένειάς μου και εξακολουθώ να πιστεύω ότι λέει αρλούμπες......

Καλά δεν πειράζει.... είναι σύνηθες γενικώς αλλά και ειδικώς εδώ μέσα όταν δεν συμφωνούμε με την πραγματικότητα και με ορισμένα επιστημονικά δεδομένα, να λεμε δεν το πιστεύω. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι....-bye-

Καλά δεν πειράζει.... είναι σύνηθες γενικώς αλλά και ειδικώς εδώ μέσα όταν δεν συμφωνούμε με την πραγματικότητα και με ορισμένα επιστημονικά δεδομένα, να λεμε δεν το πιστεύω. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι....-bye-
papandreou_11.jpg

αμα δεν ξέρετε μην μιλάτε ,,

:afro::ADFADF1:

Εχμ, δεν ισχύει αυτό. Δεν υπήρχε κερκόπορτα. Σόρρυ, που καταρρίπτω μύθους. Ούτε μαρμαρωμένος βασιλιάς. Υπήρχε όμως ένας σκοταδιστής λαός, οπισθοδρομικός, που αντί να πάει να πολεμήσει τους κατακτητές, προτίμησε να κάνει δεήσεις στην Παναγία. Τέτοιο καλο στον εγκέφαλο είχαν.

Όταν βγεις κυβέρνηση να απαγορέψεις και τις προσευχές!!

Ας κάνω λίγο πλάκα διότι με τα ανιστόρητα που κάθεσαι και αραδιάζεις δεν την παλεύω...-bye-

Και 'γω μόλις το έκανα με 5 μέλη της οικογένειάς μου και εξακολουθώ να πιστεύω ότι λέει αρλούμπες......

σωστά .Ακριβώς ίδιες συνθήκες . Ο χώρος =Το σπίτι σου - το εργαστήριο κλινικής ψηχολογίας του Γέηλ. Ο επιβλέπων διενεργών το πειραμα =Ενας επίκουρος καθηγητής ψυχολογίας - εσύ.
Αθάνατε Ελληνα. Εχω κι έναν γνωστό που έχει προβλέψει προ τριετίας ότι σε πέντε χρόνια, από τότε, θα έχει καταργηθεί το χρήμα.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Γιάννη σε διέψευσε ο Β Παγκόσμιος.....έτσι και αλλιώς..... Σεβαστή βεβαίως η αντίρρηση σου....

Εδώ συμβαίνει ήδη στην χώρα μας....

Εν ψυχρώ δολοφονία Ιρακινού στο κέντρο της Αθήνας - Ενδείξεις ρατσιστικής επίθεσης

5677_1.jpg

Ημερομηνία: 12/08/2012

Δολοφονική επίθεση από αγνώστους δέχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής νεαρός αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, στο κέντρο της Αθήνας. Ο νεαρός Ιρακινός, που έφερε πολλαπλά τραύματα, πιθανότατα από μαχαίρι, κατέληξε το μεσημέρι στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η επίθεση σημειώθηκε στις 04:37, στην οδό Αναξαγόρα 17. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου κατέληξε το μεσημέρι στις 13.15.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δράστες είναι πέντε άτομα, που επέβαιναν σε τέσσερις μοτοσικλέτες και λίγο πριν, στην ίδια περιοχή, είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς (υπηκόους Ρουμανίας και Μαρόκου), οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας ζήτησε από την Ηγεσία της ΕΛΑΣ την επιτάχυνση των ενεργειών για την ανακάλυψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης

«Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου στους οικείους του υπηκόου Ιράκ, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα από αγνώστους. Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν. Ζήτησα ήδη από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την επιτάχυνση των ενεργειών για την ανακάλυψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης», τόνισε ο Υπουργός.

http://www.left.gr/article.php?id=5677

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

σωστά .Ακριβώς ίδιες συνθήκες . Ο χώρος =Το σπίτι σου - το εργαστήριο κλινικής ψηχολογίας του Γέηλ. Ο επιβλέπων διενεργών το πειραμα =Ενας επίκουρος καθηγητής ψυχολογίας - εσύ.
Αθάνατε Ελληνα. Εχω κι έναν γνωστό που έχει προβλέψει προ τριετίας ότι σε πέντε χρόνια, από τότε, θα έχει καταργηθεί το χρήμα.-bye-

:worshippy:

I beg your pardon??

Δεν εννόησα το ποστ σου και κατά πως σχετίζεται με αυτό που έγραψα. Εκτός αν μιλάς γενικώς και αορίστως κάτι που συνηθίζεται, εσχάτως, ειδικώς και αδιακρίτως.

Προσωπικά, εκτός από τους Βολκάνιους και τους Ανδοριανούς, δεν αναγνωρίζω τους αλλους. Αυτοί οι Κλίνγκον δε, μου κάθονται στο στομάχι....-bye-

Ε, πες του ότι είναι άμπαλος τότε, διότι ακόμα με μπικικίνι συναλλασσόμαστε!!!

Παρεξηγήθηκες που έκανα το ''πείραμα'' σπίτι μου και έγραψα τη γνώμη μου? Ο επίκουρος Καθηγητής...εσύ...ο χώρος σου....Αθάνατη προπέτεια!!! Ε, μην διαβάσεις το σύγγραμμα που θα εκδόσω!!!-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Γιάννη σε διέψευσε ο Β Παγκόσμιος.....έτσι και αλλιώς..... Σεβαστή βεβαίως η αντίρρηση σου....

Δεν πειράζει...φθάνει που με επιβεβαιώνει ο πρόγονος Σωκράτης. Τι να κάνω, βρε Αιμίλιε, είμαι λίγο ρετρό....

Σεβαστή, επίσης, η διαφορετική σου άποψη.

Ε, πες του ότι είναι άμπαλος τότε, διότι ακόμα με μπικικίνι συναλλασσόμαστε!!!

Παρεξηγήθηκες που έκανα το ''πείραμα'' σπίτι μου και έγραψα τη γνώμη μου? Ο επίκουρος Καθηγητής...εσύ...ο χώρος σου....Αθάνατη προπέτεια!!! Ε, μην διαβάσεις το σύγγραμμα που θα εκδόσω!!!-bye-

την τελευταία φορά που συνατηθήκαμε ήσουν νομικός . Τώρα βλέπω ότι έχεις άποψη για ζητήματα κλινικής ψυχολογίας τα οποία χαρακτηρίζεις μπουρδες. Αν δεν έκανες κάποιες σπουδες στο διαρρεύσαν διάστημα που μου διαφεύγουν - τις οποίες εφαρμόζεις στο σπίτι σου , μάλλον εσύ είσαι προπέτης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Γιατί ρε Αιμίλιε είναι σεβαστή η αντίρρηση του ; Και γιατί δεν είναι εξ ίσου σοβαρές αντιρρήσεις άλλων σε άλλα θέματα; Εδω χαρακτήρισε αρλούμπες ένα πείραμα που αποτελεί μέρος της διεθνούς βιβλιογριαφίας εδώ και χρόνια - πχ βλέπε πρόχειρα το "Im okay - you're okay" του Thomas Harris( 1967), κι εσύ του λες σεβαστή η αντίρρηση σου . Ε όχι . Αν δεν έχει στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το πείραμα είναι μούφα και ότι έχει ακυρωθεί από άλλους επιστήμονες του ίδιου γνωστικού πεδίου , δεν είναι σεβαστές οι αντιρρήσεις του.

Γιατί ρε Αιμίλιε είναι σεβαστή η αντίρρηση του ; Και γιατί δεν είναι εξ ίσου σοβαρές αντιρρήσεις άλλων σε άλλα θέματα; Εδω χαρακτήρισε αρλούμπες ένα πείραμα που αποτελεί μέρος της διεθνούς βιβλιογριαφίας εδώ και χρόνια - πχ βλέπε πρόχειρα το "Im okay - you're okay" του Thomas Harris( 1967), κι εσύ του λες σεβαστή η αντίρρηση σου . Ε όχι . Αν δεν έχει στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το πείραμα είναι μούφα και ότι έχει ακυρωθεί από άλλους επιστήμονες του ίδιου γνωστικού πεδίου , δεν είναι σεβαστές οι αντιρρήσεις του.

Μου θυμίζεις λίγο το δάσκαλε που δίδασκες.... Και επειδή σε ξανατρώει....για πες μου...

Θα αλλάξεις γνώμη στον Γιάννη????

Αφού την είδε και ψυχαναλυτής....τι να κάνουμε.... Κάνει λάθος αλλά η άποψη του είναι σεβαστή, λανθασμένη αλλά σεβαστή....

Κάτσε να δεις σε λίγο θα ανεβάσω αποσπάσματα απο Βιλχελμ Ραιχ....περι φασισμού.... "Η μαζική ψυχολογία του Φασισμού".....

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα

Μου θυμίζεις λίγο το δάσκαλε που δίδασκες.... Και επειδή σε ξανατρώει....για πες μου...

Θα αλλάξεις γνώμη στον Γιάννη????

Αφού την είδε και ψυχαναλυτής....τι να κάνουμε.... Κάνει λάθος αλλά η άποψη του είναι σεβαστή, λανθασμένη αλλά σεβαστή....

βρε γνώμη δεν θα του αλλάξω. Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τον επιβραβεύσουμε κι όλας όταν χλευάζει ξένα προς αυτόν γνωστικά πεδία. Εντάξει ρε παιδιά αμα γράψω κι εγώ ότι ο χώρος Hilbert είναι μια μπαρούφα κάποιων θα πρέπει να μου πείτε ότι είναι σεβαστή η γνώμη μου ;

Κάτσε να δεις σε λίγο θα ανεβάσω αποσπάσματα απο Βιλχελμ Ραιχ....περι φασισμού.... "Η μαζική ψυχολογία του Φασισμού".....

δες και αυτό. Τώρα το πήρα
3D012F2E75936C39FA5CA0D6F2C47194.jpg